Бразил-Македонија (8.4.2012 14:15 ч), Скандинавиум арена, Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2012
Мислења
34
Поени од реакции
23
nemaa srce, amin, nemaa selektor, Kire trebase da se smeni odamna, ne mu idese, a ne da se forsira da promasuva... za golmanot rekov, da ne se povtoruvam, ne mozes da pobedis ako toa ne go sakas i ako se prepucavas megjusebe i si delis lekcii..... CRAZY IN LOVE za selektor!!! Se nadevam ke se oladat do kvalifikaciite, ke izanaliziraat sami ili so pomos od stranski psiholozi i maser i ke dojdat do nekoj zakljucok i ke prestanat da ne brukaat.... pred se igraat za Makedonija i takvo ponasanje i igra e nedozvoliva. Za zal nema koj da im odrzi lekcija so e igra za reprezentacija i so znaci da branis reprezentativni boi...... da ucat od kosarkarite treba mnogu... samo stravuvam deka toa so kosarkarite bese iskljucok koj go potvrduva praviloto i nema da se povtori poveke za zal.....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Добро бе кој го прават будала јас не знам, Шундо тебе паметот ти е отиден па прво да не беше Пепи немаше ни Дејан Манасков да го земемте најголем противник беше Михајло. Се искараа со Стојанович, Гоце и Стојчевски кои реално можеа да помогнат во ротација он се реши без крило да оди со неподвижен играч што игра две минути во Вардар, апетите пораснаа бидејќи вие со таква намера и тргнавте со такви изјави пред јавноста, што очекуваш од рајата што не размилсува одма ќе се запали, се створи и тој додатен притисок.

„Дојдовме со голема желба, бевме мотивирани и подготвени, но тоа не се покажа доволно. Најдобро е да одржиме континуитет на учества на големи натпреварувања, да одиме на СП во Шведска иако жалам за тоа
што не одиме во Лондон. Тие што малку го пратат ракометот треба да ги прифатат овие мои аргументи, ние пред 3 месеци не бевме пласирани долго време на некое големо натпреварување, а сега апетитите ни пораснаа нереално. Но најважно е да го задржиме континуитетот“, заврши Шундовски.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прости му,и сам не знае шо зборува..:D
Баш сега ми текна на Европсково, играа Германија и Србија. Иста ситуација, 20 секунди пред крај, готово, Германија губи еден разлика. Свират фаул, Германциве убацуваат седми играч и дадоа гол и израмнија.

Нема многу размислување во такви ситуации, удираш најјако што можеш (не во буквална смисла).

А он убацува муабет од типот, па не уфрливме седми играч дека мислевме лесно ќе ги победиме. Ако си мислел така пред мечот, не значи дека истото треба да го мислиш и 20 секунди пред крајот бе!:confused::mad:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ама тоа не е признание, пак оправдување е. Јас не чув, ниту прочитав еднаш да превземат одговорност. Еднаш. Не знам дали од его или недостаток на самокритичност, ама мајку му, можеа еднаш да речат: Извинете дечки, ја зезнавме, нареден пат, ќе се трудиме повеќе. Кенкаат за ова, за апетитите, за желбата, а ниеднаш не рекоа игравме ПОД очекувањата. Уште ќе се обидат да не убедат дека добро играле, ама ете немале среќа.
Многу почитувам кога некој ќе стане и ќе рече - тоа е тоа. Затоа и го сакав СреЌко, си беше реален и самокритичен. Тоа е тоа, изгубивме, не игравме добро бе. КАЖИ го тоа. М*дата како кикиритки да не им се, па да не можат да го речат тоа?
Опасна си ! бРАВО

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
„Дојдовме со голема желба, бевме мотивирани и подготвени, но тоа не се покажа доволно. Најдобро е да одржиме континуитет на учества на големи натпреварувања, да одиме на СП во Шведска иако жалам за тоа што не одиме во Лондон. Тие што малку го пратат ракометот треба да ги прифатат овие мои аргументи, ние пред 3 месеци не бевме пласирани долго време на некое големо натпреварување, а сега апетитите ни пораснаа нереално. Но најважно е да го задржиме континуитетот“, заврши Шундовски

Бевте мотивирани но далеку од подготвени. ЛАЖЕШ
Континуитет со летање во облаци не се одржува, за тоа е потребно труд и работа. Се надевам дека ти од дома ќе гледаш квалификации за светско.
Зашто бе нерално да ни пораснат апетитите. Ние вечно ќе бидеме репрезентацијата која секој ќе ја полни на секој натпревар. Имаме добра генерација со добри таленти. Не те бива бе човече цреп си невиден, имај малку доблест и чувство, поднеси си оставка имај малце м...а како маж.
Кога бе некој ќе стане одговорен за своите постапки во оваа држава, до кога бе вакво понашање ќе се толерира.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Во името на отецот,синот и светиот дух
Господе прости им незнаат што прават

M

MrzaRules

Гостин
па добро смислено..ја мислам треба да се жалат..овие камерманиве ги предадоа изгледа,им ја кажаа на Бразил акцијата наша и затоа не успеа :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom