Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Луѓе,арсенал немат екипа шо мојт да го победит сити,мене ми се чинит дека е крајно време сити да застанит на нозе и да го згазит арсенал со 0:3 јас кје ја играм 2во2 и 3+,Мое мислење е то. :)

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Коеф на Атлетико паднал од 2.8 на 2.3 .. мислите дека е местена? атлетико губи 2-0 :mad:

М

Мартин`

Гостин
заборајв да пишам дека НЕ СМЕЕТЕ НИКАКО ДА ЛАКОМИТЕ!!! битно е и да не се брза и да се форсира. милан се игра во вторник, со киево на гости чиста 2!!! јас играм претежно кошарка и ракомет, а понекогаш играм и фудбали, како денес
псж 1Х
реал м. 1
за 6000 ден уплата имам 8850 добивка. чисти 2850 ден.
псж 3 кола нема тепано, монпеље му бега 3 бода и има утакмица помалку, па мислам дека ќе биди претерано и денес псж ако изгуби!
за реал е чисто. барса им дојде на -3 бода и плус играат на ноу камп за некое коло, незнам точно кога :)
ако мислите дека ве лажам ќе го скенирам ливчето и ќе го пратам тука, само кажете!
Глупо е така да бркаш само мали коефициенти, подобро бркај 1.8 па нагоре ама полека стрпливо не по секоја цена да мора да изиграш 2-3 утакмици минимум во денот и да форсираш со тоа и да губиш пари. Скоро секој ден се наоѓа по некоја 99% сигурна што се вика, и според мене најдобро е да се игра на такви и само сингл.. значи 1.7+ па нагоре коефициент за поголеми пари.
Од 3 пишани така ако фаќаш 1 си во минус (не ептен голем) но ако си добар типувач 1/3 е незамисливо..
Од 3 пишани така ако фаќаш 2 ти си веќе ви солиден плус, ова е веќе стандард што треба да го има секој добар типувач. На пример јас изминатиот месец вака им собрав доста пари со почетен влог од 2000-3000 денари.. значи ова е солидно.
Од 3 пишани ако фаќаш 3 што се дешава можно е тогаш е веќе одлично, но малце потешко е ова и нема секогаш да добиваш.

Само како што реков да бркаш утакмици кои им треба за излез во Европа, утакмици кои им треба за опстанок во лига (тука ептен препазливо) или на утакмици за кои имаш информација дека им фалат играчи, ќе играат со втора постава и слично на пример како вчера што беше Војводина - Рад каде што домаќините имаше информација дека ќе излезат со неколку 17 годишни фудбалери и на 5.6 си испаѓа двојка лесно 0-2 подобро здравје. Исто така беше и за Турново со Силекс.. само на овие 2 по 1000 да им ставиш ќе си имал преку 10.000 денари. Денеска искрено не ги анализирав дали има такви “посигурни“ типови но ако би играл јас би ги пробал Панатанаикос X (во корист на кладилници) зошто не им требаат бодови немаат шанси за 1во па нема да се замараат + би ја пробал исто X Напредок со Вардар.. сепак овие не се сигурни туку по-ризични.. сепак на мал влог може.

За вакво играње ти треба трпение да не брзаш, и следење на информации за играчи/соработка итн.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Има неколку стратегии кој планирам да ги напишам на блогот во наредниве денови којзнае можеби некој ке си ја најде вистиската стратегија за обложување и ке прави пари ;)

М

Мартин`

Гостин
За денеска ќе ја пробам ваа сингл, можна соработка меѓу тимовите ..
ОФИ Крит - Панаитоликос 2 @ 2.20

Последни 4 натпревари
Panaitolikos - OFI Crete 1:3
Panaitolikos - OFI Crete 1:0
OFI Crete - Panaitolikos 1:0
Panaitolikos - OFI Crete 2:1

Плус на ОФИ не им требаат бодовите додека на Панитоликос им требаат за опстанок (y)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Луѓе,арсенал немат екипа шо мојт да го победит сити,мене ми се чинит дека е крајно време сити да застанит на нозе и да го згазит арсенал со 0:3 јас кје ја играм 2во2 и 3+,Мое мислење е то. :)
Како мислиш крајно време,последните 2-3 утакмици ги победи Манчестер Сити.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Како мислиш крајно време,последните 2-3 утакмици ги победи Манчестер Сити.
Го победил? со Сандерледн - 3-3. Со свонси исто нерешено или изгубија не ми текнува баш.. тебе тоа ти е како да ти ги победиле?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Го победил? со Сандерледн - 3-3. Со свонси исто нерешено или изгубија не ми текнува баш.. тебе тоа ти е како да ти ги победиле?
За меѓусебните дуели со Арсенал мислев!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Манчестер - КПР - 1&3+
Реал - М - Валенсија - 1&3+
ПСВ - Хераклес - 1&3+
Шалке - Хановер - 2-4
Хамбург - Леверкузен - 2-4
Билбао - Севиља - 2-4
ПСЖ - Марсеј - 2-4
Ова ми е еден тикет
------------------------------------
Втор тикет
Арсенал - Сити - ГГ4+
Реал М - Валенсија - ГГ4+
ПСВ - Хераклес - 1-1&3+
Манчестер - КПР - П2+
Хамбург - Леверкузен - 2

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
С.Вилијамс -Сафарова

Финале каде мислам дека кладилниците погрешија со хендикепот на гајмови.
Серена е ставена ко огромен фаворит , но мислам дека Сафарова може овде да и нанесе доста проблеми. Мислам дека денес единствено оружје на Серена ќе биде нејзиниот сервис , додека Сафарова покажа добра overall игра против Звонарева и Хергоц , прилично добро се движеше , имаше добри прецизни удари и мислам дека денес има поголеми шанси од тоа што кладилниците го нудат. Серена има 5-0 во меѓусебните со Сафарова , но 4 од тие дуели се пред 4-5години , кога Серена беше на топ ниво. 2011 играа во Торонто ,победа на Серена со 2:1 , и ова ќе им биде прв дуел на земја , каде Сафарова има добар скор 81-46 ( Серена е 89-29 ).
Мислам дека Сафарова тука има подобри шанси од тоа што е понудено.

Тип : Сафарова +5,5 @ 1.95 влог : 4/10 ; Тип : Над 19,5 гејма @ 1.95 влог : 3/10

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Дај бе не објаснувајте дека некој систем нечини, глуп бил, и како треба некој да игра...
Све експерти мајката.
Секој систем чини, секој си има свој начин на играње и се додека е добитен неговиот начин е супер.

Олаф си гледа ќар у таквиот начин така да ако е у ќар бар 12 000 на крај на месецот тогаш е супер.

Он топик:

Манчестер 1-13+
Шалке 2+
Мајорка 2+

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
што се однесува до мојот систем ако сака некој нека ме следи:D:D..за денес ја уплаќам со 1000-рка ПСЖ и за утре со 2000 Малага па потоа Милан вторник all-in...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Хамбург 1
плзен 1
манчестер 1
шалке 1