Барање за смена на Шундовски?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
А Магдинчев веќе имал спремено и лого кое ќе го замени VIP на дресот...
:pos:
и со финта ќе прекомандувал од то русинките кои ќе ги носи во вардар да играат за машката репрезентација...
ако ништо друго, за поголем мотив кај останатите ракометари! :drk:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
:pos:
и со финта ќе прекомандувал од то русинките кои ќе ги носи во вардар да играат за машката репрезентација...
ако ништо друго, за поголем мотив кај останатите ракометари! :drk:
Не, тие со финта ќе ги среди Дивиот :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Оставка за Шундо, да му биде врачена по враќањето во Македонија, нема промени нема напредок, инвалидската игра ни се врати, ни требаат бекови, ни требаат крила авторитет и некој да размилсува што и како ќе се работи.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Што е уште полошо вика тајм аут и вика
"Играме 5 - 1 у одбрана. Да не примиме гол." И тоа беше се во тајмаутот.
hahahahahahahaha се пукнав од смеа !!!!!
Червар со Хрватска освои 10 медаљи а Шундо само добра атмосфера како на свадба да идеме :pos:
Червар имаше не двојно, туку тројно појак кадар од денешниов на Шундовски и то не е некоја причина за смена на чоеко, Шундо нема тактика, оди на умрено, ако влези арно, ако не ќе видиме можи Борко ќе ја фати..... hahahahahahaha
ЦЦЦЦ Абе труп си што да ти кажам.....Па Хрватска знаеш ли која репрезентација има??? Што не освои нешто со Металург ??? Ете му ја 80% репрезентација... Дури и има голман што е 10 пати појак од нашиов...
Точно така, ама за вгодина не сум сигурен дека ќе остани на ова од годинава, ќе оди Металург подалеку !!!!
--- надополнето: 7 април 2012 во 21:08 ---
Оставка за Шундо, да му биде врачена по враќањето во Македонија, нема промени нема напредок, инвалидската игра ни се врати, ни требаат бекови, ни требаат крила авторитет и некој да размилсува што и како ќе се работи.
Сам ќе си дај бе бате !!!
--- надополнето: 7 април 2012 во 21:14 ---
Нас не ни треба тренер Балканец...ни треба Германец или Скандинавец
Е тогаш брат ко ќе дојди тој Скандинавецот ќе ја избрка пола екипа шо куропецат таму !!! hahahahaha
Toj два збора не знае да сврзе, тренер ќе бил...
hahahahahahahahahahaha
додека игра Кире, селектор ќе иаме само на хартија... сакале да признаеме или не...
Така е бе пријателе, куропеца онде, го видовте Ким Андерсон носител на екипа ??? е то е то шо треба да биди Кире Лазаров, ништо !!!!

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Овој подхитно да се смени.
Блага веза нема од ракомет. Не уништи.
Цела македонска јавност е против него. На секој коментар ќе прочитате дека сите се за негова смена.
Немам намера веќе да си трошам зборови за него.
Се е кажано. И мислам дека е редно време некој и да реагира.

Туку за роденденот да се собереме и да му купиме еден фластер. Да научи што е тоа, оти изгледа досега не чул за такво нешто. :pos:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Јас сум или да се донесе Червар (врвно европско име ) или Вујович ( исто така врвно и почитувано европско ракометно име). Не за друго балканци се добро го познаваат нашиот менталитет...
Од Македонските јас сум за да се проба со Манасков. Најдобриот наш ракометар на 20 век. Дефинитивно заедно со Кире најголемиот ракометар од Македонија има поголеми познавања за ракометот од овој дудукот, играл доволно тешки натпревари и сигурно знае како да реагира и кога да побара тајм аут и како да ги советува на истиот на овие ѕвездите. И мислам дека едино со него ке го извадиме максимумот со овој тим бидејки не ми се верува да има некој што нема да има респект спрема него...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Јас сум или да се донесе Червар (врвно европско име ) или Вујович ( исто така врвно и почитувано европско ракометно име). Не за друго балканци се добро го познаваат нашиот менталитет...
Од Македонските јас сум за да се проба со Манасков. Најдобриот наш ракометар на 20 век. Дефинитивно заедно со Кире најголемиот ракометар од Македонија има поголеми познавања за ракометот од овој дудукот, играл доволно тешки натпревари и сигурно знае како да реагира и кога да побара тајм аут и како да ги советува на истиот на овие ѕвездите. И мислам дека едино со него ке го извадиме максимумот со овој тим бидејки не ми се верува да има некој што нема да има респект спрема него...
Друже Вујовиќ мислам дека беше селектор и на репрезентацијата и мислам дека не е доволно способен да биде селектор кај нас, мислам дека со некои претходни состави на Вардар можеше и далеку подобро, а исто така некако доста неплански работи. И јас сум за Червар иако не ми се свиѓа неговата тврдоглавост, како и тоа што знае на некои мечеви целосно да се изгуби. А за Манасков, човекот е неписмен, Шундо не знае да сврзе реченица, ама овој два збора има проблем да сврзи, беше некаде тренер и не му одеше баш најдобро :) Стефче Стефановски би бил далеку подобар избор. Иако мислам дека тренерот не е најголем проблем, повеќе е проблемот кај ситните работи кои и не се така ситни, кондициони тренери, строг режим на исхрана, психолози, психијатри, такви ствари, дисциплина, гледање на натпревари на противниците и сериозна анализа на истите. Некако ми изгледа дека многу неподготвени влеговме во дуелите со Унгарија и Шведска.

M

macgowan

Гостин
Некако ми изгледа дека многу неподготвени влеговме во дуелите со Унгарија и Шведска.
Апсолутно точно !

Инаку, треба мнооогу пари за да се постави солиден (`сранцки, салам тренер!` што би рекол мојот сосед на кој репер за тоа му е Касим Каменица)селектор. А за без пари ако сакаш - имаш а ла Звонко. Не го напаѓајте човекот толку. Колку пари - толку музика, тоа е. И плус Киро да ти се меша во се - тоа е авторитетот
А од нашиве(значи за малку париња) - наполно се согласувам за Стево `Цревото`(Стефановски) - инаку во моментов е директор на катастарот во Битола. Има искуство и ги разбира работите.
Звонко ќе си замини сам. Од оваа генерација ракометари - толку. Треба сега да се работи и вложи многу во младите, кои за жал како гледам не им оди баш добро...ако сакаме да имаме ракомет.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
не ми е јасно како некој можи да вели дека со шундо сме направиле неверојатен успех. па луѓе, човекот НЕ СПРЕЧИ да го направиме најголемиот успех. ако е толку без авторитет кај играчите нека се повлечи и ајд чао. поарно е вака да се бламира? поарно е некој да го условува со играње на негови браќа?
шундо требаше да се смени одма после ЕП, сега, за да не се случи да гледаме ЕП или СП на тв едно 10 години без да учествуваме, треба уште на аеродром да го чека плико со отказно решение!

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.378
Поени од реакции
4.196
...бекови, крила, авторитет.. па тоа нас ни треба цела репрезентација! значи сега имаме само пикер! Луѓе, толкав ни е ракометниот капацитет, не е до тренерот, кој сакаш тренер стави го толку е силата! Можеме само да фантазираме дека сме подобри од шведска и унгарија. Петото место за нас е врв и секоја чес на шундовски и на зарот кој не послужи тогаш. Уште незнам колку првенства да играме и со незнам кој тренер неверувам дека ке го повториме тој успех.

Kajgana Shop

На врв Bottom