naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.006
- Поени од реакции
- 5.653
А Магдинчев веќе имал спремено и лого кое ќе го замени VIP на дресот...Tie se FINTA proekt proizlezen od FINKI
А Магдинчев веќе имал спремено и лого кое ќе го замени VIP на дресот...Tie se FINTA proekt proizlezen od FINKI
А Магдинчев веќе имал спремено и лого кое ќе го замени VIP на дресот...
Не, тие со финта ќе ги среди Дивиот
и со финта ќе прекомандувал од то русинките кои ќе ги носи во вардар да играат за машката репрезентација...
ако ништо друго, за поголем мотив кај останатите ракометари!
а да не забегавме тро фазла од темата?Не, тие со финта ќе ги среди Дивиот
hahahahahahahaha се пукнав од смеа !!!!!Што е уште полошо вика тајм аут и вика
"Играме 5 - 1 у одбрана. Да не примиме гол." И тоа беше се во тајмаутот.
Червар имаше не двојно, туку тројно појак кадар од денешниов на Шундовски и то не е некоја причина за смена на чоеко, Шундо нема тактика, оди на умрено, ако влези арно, ако не ќе видиме можи Борко ќе ја фати..... hahahahahahahaЧервар со Хрватска освои 10 медаљи а Шундо само добра атмосфера како на свадба да идеме
Точно така, ама за вгодина не сум сигурен дека ќе остани на ова од годинава, ќе оди Металург подалеку !!!!ЦЦЦЦ Абе труп си што да ти кажам.....Па Хрватска знаеш ли која репрезентација има??? Што не освои нешто со Металург ??? Ете му ја 80% репрезентација... Дури и има голман што е 10 пати појак од нашиов...
Сам ќе си дај бе бате !!!Оставка за Шундо, да му биде врачена по враќањето во Македонија, нема промени нема напредок, инвалидската игра ни се врати, ни требаат бекови, ни требаат крила авторитет и некој да размилсува што и како ќе се работи.
Е тогаш брат ко ќе дојди тој Скандинавецот ќе ја избрка пола екипа шо куропецат таму !!! hahahahahaНас не ни треба тренер Балканец...ни треба Германец или Скандинавец
hahahahahahahahahahahaToj два збора не знае да сврзе, тренер ќе бил...
Така е бе пријателе, куропеца онде, го видовте Ким Андерсон носител на екипа ??? е то е то шо треба да биди Кире Лазаров, ништо !!!!додека игра Кире, селектор ќе иаме само на хартија... сакале да признаеме или не...
Е тогаш и братучедму ќе играKире можи да биди играч-селектор
Друже Вујовиќ мислам дека беше селектор и на репрезентацијата и мислам дека не е доволно способен да биде селектор кај нас, мислам дека со некои претходни состави на Вардар можеше и далеку подобро, а исто така некако доста неплански работи. И јас сум за Червар иако не ми се свиѓа неговата тврдоглавост, како и тоа што знае на некои мечеви целосно да се изгуби. А за Манасков, човекот е неписмен, Шундо не знае да сврзе реченица, ама овој два збора има проблем да сврзи, беше некаде тренер и не му одеше баш најдобро Стефче Стефановски би бил далеку подобар избор. Иако мислам дека тренерот не е најголем проблем, повеќе е проблемот кај ситните работи кои и не се така ситни, кондициони тренери, строг режим на исхрана, психолози, психијатри, такви ствари, дисциплина, гледање на натпревари на противниците и сериозна анализа на истите. Некако ми изгледа дека многу неподготвени влеговме во дуелите со Унгарија и Шведска.Јас сум или да се донесе Червар (врвно европско име ) или Вујович ( исто така врвно и почитувано европско ракометно име). Не за друго балканци се добро го познаваат нашиот менталитет...
Од Македонските јас сум за да се проба со Манасков. Најдобриот наш ракометар на 20 век. Дефинитивно заедно со Кире најголемиот ракометар од Македонија има поголеми познавања за ракометот од овој дудукот, играл доволно тешки натпревари и сигурно знае како да реагира и кога да побара тајм аут и како да ги советува на истиот на овие ѕвездите. И мислам дека едино со него ке го извадиме максимумот со овој тим бидејки не ми се верува да има некој што нема да има респект спрема него...
Апсолутно точно !Некако ми изгледа дека многу неподготвени влеговме во дуелите со Унгарија и Шведска.
...бекови, крила, авторитет.. па тоа нас ни треба цела репрезентација! значи сега имаме само пикер! Луѓе, толкав ни е ракометниот капацитет, не е до тренерот, кој сакаш тренер стави го толку е силата! Можеме само да фантазираме дека сме подобри од шведска и унгарија. Петото место за нас е врв и секоја чес на шундовски и на зарот кој не послужи тогаш. Уште незнам колку првенства да играме и со незнам кој тренер неверувам дека ке го повториме тој успех.Оставка за Шундо, да му биде врачена по враќањето во Македонија, нема промени нема напредок, инвалидската игра ни се врати, ни требаат бекови, ни требаат крила авторитет и некој да размилсува што и како ќе се работи.