Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ах Болтон..Болтон..
3 победи со ред имаше Болтон таква серија немале од 2006
--- надополнето: 7 април 2012 во 17:50 ---
Удинезе 1 1.9 коеф.
Удинезе нема победа дома на последните 4 натпревари и мислам дека редно е да победа
WIN WIN WIN :D

Сабаљето одам до калдилница да ја уплаќам сингл јувентус..првин си ја пробав среќата во Моцарт ми рекоа блокирана за сингл,па потоа Премиер исто и на крајот ја посетив евро гол и исто беше блокирана за сингл:eek:..па од толку тшо бев револтиран не мислев да кружам по другите кладилници и ја изиграв стоук..не знам да не маткат нешто италјаниве..интер нерешено,рома изгуби,милан од еден во два..следен јувентус???

да прашам нешто можи?
има некој кој е добитен денес? :D
мене сарма ме напраја утакмициве денеска. од утре само сингл ко шо си играв досега!

Дајте за утре нешто сингл..овие Милан попара ме направија.

Сабаљето одам до калдилница да ја уплаќам сингл јувентус..првин си ја пробав среќата во Моцарт ми рекоа блокирана за сингл,па потоа Премиер исто и на крајот ја посетив евро гол и исто беше блокирана за сингл:eek:..па од толку тшо бев револтиран не мислев да кружам по другите кладилници и ја изиграв стоук..не знам да не маткат нешто италјаниве..интер нерешено,рома изгуби,милан од еден во два..следен јувентус???
Очекувано во форма се и беше преоптеретена од 1,90 до 1,40 падна .

Зашто ја прекина целта ?

Барса -2&3+ 1.60 доста сигурен тип

Зашто ја прекина целта ?

Барса -2&3+ 1.60 доста сигурен тип
Селта е прекината бидејќи линискиот судија го погодија со тврд предмет...
Најверојатно службено ќе ја добијат...

ЕЕЕ дечки вие се жалите сте паднале на утакмици.А што да кажеме ние кочанчани останаа само 2-3 кладилници у градо,виничани сите кај нас уплакат,гужва у пичку матер,барем парите ми останаа! :)

да прашам нешто можи?
мене сарма ме напраја утакмициве денеска. од утре само сингл ко шо си играв досега!
Исто.
Од сега баталувам ливчиња.
2-3 недели нема да играм уопште малце да се консолидирам :D.
Може едно др. недела да лупнам пошто гледам Арсенал,Сити и Јунајтед играат со ВБА,Виган...

Ајде баш да видам, јас сум во таа најсигурен дека ќе ја наместат 1-1 дури и дупла победа може да испадне ..
Добааар :pos: . Уф ,милијардит дел од секундата беше блиску... пу јаз'к . Друг пат поразумно да си ги арчиш парите ;)

да прашам нешто можи?

тиња невидена, Саутемптон ме бутна у 94та на едно и ВБА ме бутна ГГ на друго :(

Сега вечерва пробувам да се вадам ама и тоа не иде ко што треба

Дечки јас ја изиграв Стоук сингл со најслабата екипа во англија оваа година Волфс..ја начекав со 1.8 коефициент па ќе видиме!

и денес повторно добитен..ги заредив во последно сингл типовите:D

Во спорт лајф како ке се рачуна ?
Ако е прекината во 1во полувреме, коефициент 1.
Ако е прекината во после почеткот на 2рото полувреме, тогаш резултатот е важечки.

Ако е прекината во 1во полувреме, коефициент 1.
Ако е прекината во после почеткот на 2рото полувреме, тогаш резултатот е важечки.
Прекината беше во 70 и некоја минута, што значи си ја рачунаат за Х :)

Инаку мечот ќе се доигра пред празни трибини ама незнам на која дата. Судијата судеше катастрофално во полза на Селта. Им поништи гол на Картагена и имаше неколку катастрофални одлуки на штета на домаќините. Помошниккот изјави дека бил погоден со паричка, иако на снимките се гледа дека е погоден со авионче од хартија :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom