Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2012
Мислења
34
Поени од реакции
23
Koj i da sudi sve zavisi od nasite legionari... Makedonija, Makedonija Makedonija..... se nadevam ke se soberat i konecno ke pocnat da igraat

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Многу е лоша математиката за нас, најмногу само +3 и над победа ни одговара.

М

Мартин`

Гостин
Ништо Бразилциве не успеаа да откинат бодови и да ни ја олеснат ситуацијава :cautious:

Сепак се е во нашете раце, ако успееме да ја повториме играта од она на Европското во Ниш/Белград ќе ја добиеме во спротивно чисто сумњам, вчера бевме катастрофа а многу шанси за правење на предност со играч повеќе ама џабе ..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Јас мислам дека Шведска утре ќе ј торпедира Унгарија со над 5 гола разлика, така да само да тепаме денес, не е битно со колку гола :icon_mrgr:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ништо Бразилциве не успеаа да откинат бодови и да ни ја олеснат ситуацијава :cautious:

Сепак се е во нашете раце, ако успееме да ја повториме играта од она на Европското во Ниш/Белград ќе ја добиеме во спротивно чисто сумњам, вчера бевме катастрофа а многу шанси за правење на предност со играч повеќе ама џабе ..
Мислам дека и Шведите и ке одат на тоа надевајки се дека пак нема да знаме да изиграме со играч повеке. Ке играат грубо, многу грубо.

Член од
7 април 2012
Мислења
34
Поени од реакции
23
Najbitno e da se pobedi, koj pobeduva ne mu treba matematika.... ednostavno treba da se igra na pobeda.... ako ne pobedat sega nikakva matematika ne gi spasuva..... gord sum na makedoncite vo Scandinavium...... taka treba da se bodri... inaku laicki mislam deka imame los selsktor ali mozebi nema ni koj podobar vo Makedonija

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе имам некое чувство дека денеска уште после 1во полувреме ќе имаме 4+.
Многу сум оптимист денеска дека ќе се пласираат нашиве во Лондон :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Како никогаш досега имам голем оптимизам..
Сега ни е шансата....
Нема од шо да се плашиме...
Гарантирам дека Шведска во ништо не е посилна од нас,на ниедна позиција..
Зависи од нас,ако изиграме паметно,без брзање(посебно кога имаме играч плус во напад) нема да има проблеми....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Najbitno e da se pobedi, koj pobeduva ne mu treba matematika.... ednostavno treba da se igra na pobeda.... ako ne pobedat sega nikakva matematika ne gi spasuva..... gord sum na makedoncite vo Scandinavium...... taka treba da se bodri... inaku laicki mislam deka imame los selsktor ali mozebi nema ni koj podobar vo Makedonija
Од Шундо и тоа како има, јас би рекол Савевски човек со големо искуство и авторитет меѓутоа не е тема сега за тоа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе ако тепаме денес, утре пак зависиме од Шведска а? :D Аман, ова е трет пат, еднаш во групи на ЕП и еднаш против Данса. :))

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе ако тепаме денес, утре пак зависиме од Шведска а? :D Аман, ова е трет пат, еднаш во групи на ЕП и еднаш против Данса. :))
Со тоа што и тие си зависат ако изгубат денес мора да добијат утре. Ние како и да е ќе зависиме од други.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom