Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нашиве како што знаат да направат Трилер и МЏ не знае да направи...
Мое мислење вечер ги тепаме Швеѓаните а утре губиме од Кариоките

Нашиве како што знаат да направат Трилер и МЏ не знае да направи...
Мое мислење вечер ги тепаме Швеѓаните а утре губиме од Кариоките
Е ова ќе биде врвот на глупавоста ако го направиме. Абе си ги тепаме Швежаните денеска со 3+ и сигурни сме, нема шанси да ја зезнеме со Бразилциве работата.

Е ова ќе биде врвот на глупавоста ако го направиме. Абе си ги тепаме Швежаните денеска со 3+ и сигурни сме, нема шанси да ја зезнеме со Бразилциве работата.
Не потценуваш :D
Искрено по мое има големи шанси ова да се случи.
Бразилциве супер играат

Kakva sorta se Ungarcive.... Treba da gi igraat natprevarite so igrac manje!

Овој тренеров на Бразил бетер од Шундо наш, шо ја форсира оваа никаква одбрана да ги бркаш играчите по теренот, инаку можит Бразил нема да не победит, ама ќе не намачат и тоа како.

Овој тренеров на Бразил бетер од Шундо наш, шо ја форсира оваа никаква одбрана да ги бркаш играчите по теренот, инаку можит Бразил нема да не победит, ама ќе не намачат и тоа како.

:eek:
Dve-tri topki im odzedoa so vakva odbrana .I Sundo da igrase vakva odbrana ke napravevme nesto.

За еден саат тука во оваа сала почнува поинтересното чуствување и возбудување за нас... xD:pos:

Веќе ако победи Унгарија нас ни е потребно да биде тоа со што е можно помала разлика за во случај ако решава крајната гол разлика.
Ајмо Бразилци можете вие :D

Sudiive se katastrofa. Inaku interesno dvata natprevari na Svedska protiv Brazil i Makedonija ke gi sudat Krstic i Ljubic.A dvata natprevari na Ungarija protiv Makedonija i Brazil gi sudat Spancite.
:unsure:

Многу слаби бе овие Бразил . Аутсајдери за сите пари :pos:

Колку се очајни Унгарциве човече, како изгхубивме бе лелелелелеле

А како добро би ни дошла една победа на Бразил сега аууу :icon_mrgr:

Тајм-аут.
Ќе оди оваа нерешено, ние ја тепаме Шведска и утре во групава има урнебес да биде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom