NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Абе Џамир не е воопшто лош плеј ама не е од онаа класа како Крис Пол, Рондо, Роуз... На Хауард му треба таков плеј, тоа е формулата за шампионска титула, ама овие од Орландо се папаци, па и Хауард до негде зашто уште дреме таму. Рондо со Двајт у тим ќе има по 20 асистенции у просек.

За вечер очекувам лагани победи на Мајами, Оклахома и Лејкерс, и не капирам зошто на Лејкерс им дале 1.40 дома со Хјустон, ма немој да ме јебеш бре кој е тој Хјустон има да ги попарат 20 разлика. Ја би се убил да изгубам од Бадинџер.
Абре не ми ги коби утакмиците бе :mad:

Мајами :facepalm:
11 изгубени топки у прва четвртина

Абе глејте Лејкерс да тепаат и ја некој денар да земам :D

Абе глејте Лејкерс да тепаат и ја некој денар да земам :D
Пиши пропало. Ги подрече стефан Мајами, Оклахома и Лејкерс.
Мајами и Оклахома ги прават партали, очигледно и на Лејкерс тоа им следи

Мајами се шо шутнаа се промашија. Кој кур го Споелстра чува Леброн на клупа :tapp:
Agent Zero in action again :)

Пиши пропало. Ги подрече стефан Мајами, Оклахома и Лејкерс.
Мајами и Оклахома ги прават партали, очигледно и на Лејкерс тоа им следи
Не може 3/3 да ги искоби да го ебам :D

539577_10151468424390277_299735345276_23467936_1987659120_n.jpg

:icon_lol:

дали тоа Оклахома ќе ја загубат првата позиција :eek:

Нека се обрати кај Руни и чича мича готова прича, таман нека искористи по олимпијадата у Лондон, вака ептен смешно веќе изгледа со дуплиов хедбенд. А Шек и Баркли го реметеа за стегачов, Баркли носеше у студио и прво вика почна од тука, одма над чело, на крај ќе заврши у скоро вертикална состојба, му посочија боље ко нив да го удира бричот па по некој ден следеше видеово ...

Абе Џамир не е воопшто лош плеј ама не е од онаа класа како Крис Пол, Рондо, Роуз... На Хауард му треба таков плеј, тоа е формулата за шампионска титула, ама овие од Орландо се папаци, па и Хауард до негде зашто уште дреме таму. Рондо со Двајт у тим ќе има по 20 асистенции у просек.

За вечер очекувам лагани победи на Мајами, Оклахома и Лејкерс, и не капирам зошто на Лејкерс им дале 1.40 дома со Хјустон, ма немој да ме јебеш бре кој е тој Хјустон има да ги попарат 20 разлика. Ја би се убил да изгубам од Бадинџер.

:pos: :pos: Син ќе ти спремам песма !!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Драгич маме е*и ова сезона
Не бе, одличен беше трејдот на Пол. :)
Него Лејкерс што изгубија изгубија, Бајнам што е клошар клошар е, ама Далас ризикуваат место у плејоф а и многу лошо играат последниов период. :eek: Не им одговараше победава на Хјустон.
А Стефан Коби баш последниве 2 години стана активен и на темата за Интер, хмм ...
Ќе го разгледаме овој случај подобро во иднина.
--- надополнето: 7 април 2012 во 07:21 ---
:pos: :pos: Син ќе ти спремам песма !!
Дај нешто од хјустонското рокенрол подземје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom