- Член од
- 6 март 2012
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
A sto treba da se stavi na Amount?Читај постот на аnon .. како треба . внесија преку withdrawals !
A sto treba da se stavi na Amount?Читај постот на аnon .. како треба . внесија преку withdrawals !
Мислам дека ништо (0). Пробај така.A sto treba da se stavi na Amount?
Нормално дека ќе можеш доколку повлекло ~90тина денари што се за проверка на картицата. После таа процедура ако имаш доволно средства на картицата можеш да си купуваш и плаќаш со ПП.mene mi ja prifati karticata od tutunska pred eden den ( 12.03.2012) preku withdraw.
dali toa znaci deka sega mozam da plakam ?
неќу да те загрижувам, ама ако не ти го лимитираат акаунтот за три дена, со здравје да си го користишmene mi ja prifati karticata od tutunska pred eden den ( 12.03.2012) preku withdraw.
dali toa znaci deka sega mozam da plakam ?
Виза електрон од НЛБ и фурајСакам да извадам картица сеа и да се рег на пејпал преку стариов метод со Словенија е сеа ми треба некој убаво да ми пише која картица да ја зеам за да пробам дали ќе може да бидне работата. (пр.Планирав Виза Електрон од НЛБ)
Пејпалот ми треба само за да влечам пари од страна/страни,па секоја помош би била добредојдена.
Фала однапред.
Дај боже уште да работи методава...У понеделник сестра ми ќе отвори трансакциска сметка и ќе земе Visa Internet дебитна...Многу се чека за да ја издадат (зборувам повеќе од една недела)? Пошо сака да купи и авионски билет од Turkish Airlines...Истиот овој метод работи и на Master Card ( Standard мислам дека беше ) дебитна картичка од Охридска Банка и како држава ставате Бугарија. Испробано од 3ца мои пријатели. И на Стопанска Банка АД Скопје работи истиов овој метод со Visa Internet ( држава за регистрација Словенија ) картичката што сега засега сум ја сретнал само во оваа банка овде во Македонија, другиве банки мислам дека не издаваат вакви картички. Испробано од мене лично. ( Би требало на начинот објаснет горе да се поврза и Visa Electron од Стопанска Банка ( со регистрирана држава Словенија )
Не ти треба за Nike пејпал, тие имаат своја наплата. Директ со кредитна можеш да нарачаш, пази да не прекорачиш царина. Изводот од картицата ќе ти послужи како доказ за плаќањето.Исто така, дали можеме да купуваме од официјалната страница на Nike директно вака со оваа дебитна картичка или пак тоа мора да иде преку пејпал?
мислам можеш само со картичка од официјална страна не треба пејпал...Дај боже уште да работи методава...У понеделник сестра ми ќе отвори трансакциска сметка и ќе земе Visa Internet дебитна...Многу се чека за да ја издадат (зборувам повеќе од една недела)? Пошо сака да купи и авионски билет од Turkish Airlines...
Исто така, дали можеме да купуваме од официјалната страница на Nike директно вака со оваа дебитна картичка или пак тоа мора да иде преку пејпал?