Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ni sudii , ni ungarci , ni publika , nikoj ne ni e kriv sami ja upropastivme utakmicata.
Skoro nikogas ne kritikuvam trener, no Sundovski definitivno e tapa. Do tolku li da nemame igra so igrac poveke. Zosto Zlatko Mojsovski i Dejan Manaskov igrat samo vo poslednite 10 minuti. Kade bea koga imavme i po dva igraci poveke na teren. Kako i da e steta golema e no glavata gore. Ima uste dve utakmici.

Судиите не се виновни за нашиот покер натпревар, со играч повеќе сме голови примаме. Зезнавме кога највеќе шанса имавме

Ја наебавме дефинитивно.
Чудо треба да се случи, ама ајде што го знаеш, се е можно.

Ајде не го дрвете како пред утакмица колку сме требале да ги јадеме живи, тоа е тоа, имавме шанса Унгарците не утепаа и дефинитивно поискусен состав се.

Ги тепаме утре Швеѓаните 100 % сум сигурен. Ма да и 2 победи до крај не значат дека ќе идеме понатаму.

Кире неможе да мрдне бе од овие коњите маџарски, ах рака да им се исуши!

Ај што не можеше да мрдне, не можеше, али во никој случај не требаше да форсира и тоа во ситуација кога имаме играч повеќе. :mad:

Тоа е тоа. Отиде Олимпијадата низ брдо. Сега ќе играат за чест евентуално.
Кошаркарите мора да имаат поголема среќа и знаење.

Пак примија гол со играч помалце...

Пола утакмица ни играат со играч помалце и не знаат да искорситат.
Не е финтата што примија туку што имаа напад за израмнување а не ни упатија удар туку направија пробивање ...
Ама тоа е, ја не сум изненаден, реков уште по ЕП дека факторот тренер тек сега ќе стапи на сцена кога Македонија нема веќе да се домаќини за време на натпреварите, остајте тоа што дошле бајаги македонци од страна доено, они и навивање = магаре и музика.

Реков уште тогаш, си плакневме очи со тоа освоено 5то место кое за мене лично беше неуспех, таква прилика да бидеме домаќини на едно такво големо натпреварување прашање е кога пак ќе имаме и прашање е дали ќе ни се поклопат коцките со ракоментната генерација, еднаш ни се поклопија, ние со Шундо билдерот ги испративме, кој на тајмаут им вика ќе играме одбрана 5 плус 1 и ќути после и слуша Лазаров што сугерира.

Уште и баскет да не поебат и пикадо мајсторите да го носат знамето у Лондон.

Kaпа доле .... Унгарија е доктор за ракомет денеска а ние сме пациентите !! Денес едноставно ништо не одеше ... утре со Шведска со Господ Напред !!

Секогаш кога имавме играч повеќе игравме како да имаме играч помалку :tapp:

Тоа е тоа. Отиде Олимпијадата низ брдо. Сега ќе играат за чест евентуално.
Кошаркарите мора да имаат поголема среќа и знаење.

Кошаркарите имаат селектор на рамниште со Шундовски, па сеа ти види.

Катастрофална игра низ целиот меч,немојте да зборите за судиите кога ги утепаа со исклучувања Маџариве,таму требаше да направиме 3+,5+,10+ тие имаат најмалку 10 исклучувања само што нашиве се катастрофа,ниту една изработена акција,ниту еден изработен шут без напад без одбрана и тоа е тоа за Шведска не се ни надевам дека ке ја тепаме прогнозирам пораз од околу 10 гола за Бразил не знам ни како играат.МНОГУ АМА МНОГУ СЕ РАЗОЧАРАВ.........

A да и сите честитки за "ебените" навивачи што кутеа кога најмногу требаше да навиваат :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom