Друже оваа Унгарија е преслаба за Шведска...Inaku mislam deka Ungarija ke ja pobedi Svedska.Utre e nasata sansa !
Tреба сега бар 3 разлика да ги тепаме Швеѓаните (за секој случај) и после со Бразил што е можно повеќе, за секој случај.. Кој знае што ќе биде до крајот, ама не смеат да се откажат.. Утре срце на терен и може да победат..Ги тепаме утре Швеѓаните 100 % сум сигурен. Ма да и 2 победи до крај не значат дека ќе идеме понатаму.
Неуспех било 5то место дај читајте се што пишете, преку ноќ не се стига до финале, тој пораз од Данска ни се врати после со ист број бодови беа три екипи ние бевме прва од тие и игравме за 5то место и Олимпијада.Не е финтата што примија туку што имаа напад за израмнување а не ни упатија удар туку направија пробивање ...
Ама тоа е, ја не сум изненаден, реков уште по ЕП дека факторот тренер тек сега ќе стапи на сцена кога Македонија нема веќе да се домаќини за време на натпреварите, остајте тоа што дошле бајаги македонци од страна доено, они и навивање = магаре и музика.
Реков уште тогаш, си плакневме очи со тоа освоено 5то место кое за мене лично беше неуспех, таква прилика да бидеме домаќини на едно такво големо натпреварување прашање е кога пак ќе имаме и прашање е дали ќе ни се поклопат коцките со ракоментната генерација, еднаш ни се поклопија, ние со Шундо билдерот ги испративме, кој на тајмаут им вика ќе играме одбрана 5 плус 1 и ќути после и слуша Лазаров што сугерира.
Уште и баскет да не поебат и пикадо мајсторите да го носат знамето у Лондон.
wtf?Кошаркарите имаат селектор на рамниште со Шундовски, па сеа ти види.
Види си го аватарот...........Добро бе луѓе што одма се откажавте од Олимпијадата? Има уште 2 натпревара, почекајте.