Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Кајт у Рома , Аурелио у Интернационал , Макси у Плата ....
Кени аут , Рафа ин
И по можност место младинци што имаат иднина , да се доведат : Лавеци , Мартинез , Адам Џонсон ....
Нормално следната сезона место броба за 4-то , нека биде на пример борба за врвот .... пошто коај и да речат нашиве дека се борат за 4врто они ни 5то не завршуваат ,а вака може ќе звршиме четврти :LOL:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Не собира поќе таму цела армија ќе ме чека. Најфино би било да го минирам мостот и сите со еден удар....за тебе специјално ќе те делкам полека полека :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не заебавај уште не сум легнат не можам да станам утре за да дојдам таму а плус и ракомет има. Дај некој датум после подолго време да можам и пешки да тргнам и да стигнам ти сакаш да се телепортирам.
Де време немаш, де учиш...де обврски некои трети. Еве дај ти одбери датум....доста се вадиш :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Јасно ми е мене како сончев ден во Јули дека нема храброст....само на тастатура е јак :cool:

П.С. Осеќам....шала, смеа...ќе искочи тепање од муабетиве на крај.. :pos:
Дај ми ја маицата и ќе ти простам
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:19 ---
Кајт у Рома , Аурелио у Интернационал , Макси у Плата ....
Кени аут , Рафа ин
И по можност место младинци што имаат иднина , да се доведат : Лавеци , Мартинез , Адам Џонсон ....
Нормално следната сезона место броба за 4-то , нека биде на пример борба за врвот .... пошто коај и да речат нашиве дека се борат за 4врто они ни 5то не завршуваат ,а вака може ќе звршиме четврти :LOL:
Дечки.......гледаш ние тука сериозни муабети имаме ти се уфрлаш среде дискусија. Ај оди легни си засега утре ќе продолжиме. Прво ова да се реши. A идеите не ти с етолку лоши. Мислам последната а другите ќе видиме утре
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:20 ---
Де време немаш, де учиш...де обврски некои трети. Еве дај ти одбери датум....доста се вадиш :)
А ти знајш дека од овие 196 страни на фан клубов 190 се за тепање и разни други пресметки?

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:19 ---

Дечки.......гледаш ние тука сериозни муабети имаме ти се уфрлаш среде дискусија. Ај оди легни си засега утре ќе продолжиме. Прво ова да се реши. A идеите не ти с етолку лоши. Мислам последната а другите ќе видиме утре
Ви пука од сериозност муабетов ... (n)

S

Stivie G

Гостин
Јасно ми е мене како сончев ден во Јули дека нема храброст....само на тастатура е јак :cool:

П.С. Осеќам....шала, смеа...ќе искочи тепање од муабетиве на крај.. :pos:
Целта ми е да го истепам ама никако да дојдеме до дуел, секогаш бега :pos:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не собира поќе таму цела армија ќе ме чека. Најфино би било да го минирам мостот и сите со еден удар....за тебе специјално ќе те делкам полека полека :pos:
ХАхахахахахахахХХха......јас ќе закаснам...и ќе се решиме на плоштад, пред цела македонска историја :)))

S

Stivie G

Гостин
Не заебавај уште не сум легнат не можам да станам утре за да дојдам таму а плус и ракомет има. Дај некој датум после подолго време да можам и пешки да тргнам и да стигнам ти сакаш да се телепортирам.
Таман за ракометот ќе дојдеш бе, ама знам оти ти е страх и зтва бегаш од дуел :pipi:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Ви пука од сериозност муабетов ... (n)
Сакаш и ти да закажиш пресметка? Чекај само списокот да го најдам.....ќе ти кажам покасно реден број

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

А ти знајш дека од овие 196 страни на фан клубов 190 се за тепање и разни други пресметки?
Хахаха....од 15 што останаа...и мојата плус ќе ти ја дадам :))) хахахаа

П.С. стварно многу за тепање се збори, дајте озбилност малку бара Симон.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
ХАхахахахахахахХХха......јас ќе закаснам...и ќе се решиме на плоштад, пред цела македонска историја :)))
Не...не на плоштад.
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:25 ---
Таман за ракометот ќе дојдеш бе, ама знам оти ти е страх и зтва бегаш од дуел :pipi:.
Силен си ти не можам засега со тебе....ама се спремам. Ги гледам сега епизодите од Драгонбол з со цел да научам нешто и да се спремам. Ќе видиш ти
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:26 ---
Хахаха....од 15 што останаа...и мојата плус ќе ти ја дадам :))) хахахаа

П.С. стварно многу за тепање се збори, дајте озбилност малку бара Симон.
Абе една маица сакам......уствари не. Дојдете вие со маиците и сите шо сме од Битола ќе добиеме по една т.е ќе купиме. Не вака дискриминација само вие да имате. Немојте ние да почниме да произведуваме

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Пресметај те се на ПЕС ако сте толкави мажи не на сред плоштад ваму , таму ....

S

Stivie G

Гостин
Не...не на плоштад.
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:25 ---

Силен си ти не можам засега со тебе....ама се спремам. Ги гледам сега епизодите од Драгонбол з со цел да научам нешто и да се спремам. Ќе видиш ти
--- надополнето: 6 април 2012 во 00:26 ---

Абе една маица сакам......уствари не. Дојдете вие со маиците и сите шо сме од Битола ќе добиеме по една т.е ќе купиме. Не вака дискриминација само вие да имате. Немојте ние да почниме да произведуваме
Не ме ѕифки бе а за маица и јас имам, не се само Скопјаните :pipi:.

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

Kajgana Shop

На врв Bottom