Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Абе да ризикуваме со Џек ама Кени нема да го стави па не знам шо да е. Али ајде така нека е....напаѓач и две крила ќе ни требаат. За напаѓач кажав кои се реалните опции а за крила навистина не знам кај би нашле такви крила. Не ми паѓа на памет ниедно крило што би можеле да го земиме
Реина, Дони, Гулаши, Џонсон, Кели, Фланаган, Шкртел, Агер, Коатес, Карагер, Вилсон, Енрике, Робинсон, Лукас, Спиринг, Џерард, Хендерсон, Адам, Шелви, Сусо, Даунинг,Кајт, Белами Стерлинг, Крило1, Крило 2, Суарез, Керол, Морган, Напаѓач - ова би бил поширокиот тим за наредната сезона според мене.
Клубот веројатно ќе го напуштат: Макси пошто му стекува договорот а како што рече Рики погоре уште лани беше спремен да си оди, Аурелио - му истекува исто договорот,има 33 години и е вечно повреден, Џонс - уште лани требаше да го напушти клубот меѓутоа ситуацијата со неговиот син го принуди Кени да го остави уште една сезона во Ливерпул. Тоа би било тоа се друго освен овие тројца би било изненадување за мене
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:50 ---
Не можеби, него сигурно го има најголемото влијание на нашата игра...едноставно перфектен во одбрана...ма перфектен е мал збор...и одлично знае да повлече и креира напред со пасови, зошто му има останато осетот од времето кога има играно позади напаѓачите во Гремио. Според мене (беше, додека не се повреди а ќе видиме како ќе се врати) број 1 деструктивец во Свет, можеби пристрасно, но, тоа е мое мислење и ќе се држам на него.
Лукас е ѕверот бе. Ми иди да си пукам во колено пошто го пцуев едно време. Ќе ставам наскоро и аватар од него. Дрес негде можи да се набави од него? :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^А Карагер, што мислиш?:cautious: Во случај да се врати Вилсон од позајмица...или пак да се донесе друг централен.
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:52 ---
Лукас е ѕверот бе. Ми иди да си пукам во колено пошто го пцуев едно време. Ќе ставам наскоро и аватар од него. Дрес негде можи да се набави од него? :icon_lol:
Мене ми е нарачан....Црн (вториот), со долги ракави....позади стои неговото име...штом стигне ќе го сликнам :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Каков Лукас бе ич нека не се враќа :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
^А Карагер, што мислиш?:cautious: Во случај да се врати Вилсон од позајмица...или пак да се донесе друг централен.

Мене ми е нарачан....Црн (вториот), со долги ракави....позади стои неговото име...штом стигне ќе го сликнам :)
1.Карагер нека седи уште една сезона ама СТРОГО РЕЗЕРВА
2. Добро сега барам јас обичен дрес не сме сите богати огринали да купуваме :D
--- надополнето: 5 април 2012 во 19:02 ---
Камени Мост? :)
Апсолутно!!! Туку дај бе елате ваму и ќе ми донесите од тие маиците. Заедно финaлето на 5ти Мај ќе го гледаме :ROFLMAO:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Сеуште не. Карагер има уште да даде за тимот. Иако следната сезона ќе биде четврт избор за центар-бек, сепак од тоа што го видовме сезоната со неговото партнерство со Коатес, поготово на оној натпревар од Карлинг Купот со Челзи, двајцата покажаа топ комбинирање. На Кара му лежи да игра со играч како Коатес, добро се надополнуваат бидејќи се различен тип на центар-бек. Договорот му истекува кога ќе биде 36 години, дотогаш мислам дека комотно ќе си остане како резерва и тоа секад ќе биде добар избор за во купови со помали екипи. Секако покрај Агер, Шкртел, Коатес и Кара ги имаме Вилсон кој ќе се врати од позајмица, Виздом во академијата и Коуди (кој иако повеќе игра деструктивец), па мислам дека нов центар-бек нема да ни треба во наредните 2-3 сезони.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
очиве ми шараат шо направивте како паско кузман сте по 25 реда текст :гик:
1.одбрана централен (резерва)
2.одбрана лев бек (резерва)
3.средина некоја јака фаца и десно некој МОНСТЕР крилце
4.напаЏач анонимец никако п.с. кавани или форлан или кој и да е уругваец мора да биде, керол назад во њукасл
5. рафа бенитез во штабот мора да биде макар помошник

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Апсолутно!!! Туку дај бе елате ваму и ќе ми донесите од тие маиците. Заедно финaлето на 5ти Мај ќе го гледаме :ROFLMAO:
Ела ти...ние цела дружина сме, ти сам...плус ферки еден куп имаш закажано...ќе ти се исплати, да добиеш ќотек малку.. :)))

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
4.напаЏач анонимец никако п.с. кавани или форлан или кој и да е уругваец мора да биде, керол назад во њукасл
Рафа на местото на Комоли би било посоодветно. Рафа си е човек кој нејќе да му се мешаат во трансферите, а доколку тој е човекот кој ги организира мислам дека добро би дошло за целиот клуб. Иако за жал мислам дека ова никад нема да се случи :/

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеуште не. Карагер има уште да даде за тимот. Иако следната сезона ќе биде четврт избор за центар-бек, сепак од тоа што го видовме сезоната со неговото партнерство со Коатес, поготово на оној натпревар од Карлинг Купот со Челзи, двајцата покажаа топ комбинирање. На Кара му лежи да игра со играч како Коатес, добро се надополнуваат бидејќи се различен тип на центар-бек. Договорот му истекува кога ќе биде 36 години, дотогаш мислам дека комотно ќе си остане како резерва и тоа секад ќе биде добар избор за во купови со помали екипи. Секако покрај Агер, Шкртел, Коатес и Кара ги имаме Вилсон кој ќе се врати од позајмица, Виздом во академијата и Коуди (кој иако повеќе игра деструктивец), па мислам дека нов центар-бек нема да ни треба во наредните 2-3 сезони.
Јас па мислам дека нема што да покаже веќе...искрено. Те разбирам што сакаш да кажеш...ама пак....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Ела ти...ние цела дружина сме, ти сам...плус ферки еден куп имаш закажано...ќе ти се исплати, да добиеш ќотек малку.. :)))
Не сум сам....неколку души сме ама премалку за да организираме (ќе се потрудиме) а ако дојдите сигурно ќе има собир. Замисли еј ќе те сметаат за еден од основоположниците на собирите во Битола. Кога ќе умриш некогаш и споменик ќе ти изградат а јас (ако сум жив) ќе инсистирам мојата улица да се вика по твоето име (y)
Натака не можам стварно полагам тогаш а и не сум спремен за тепање ми треба време
--- надополнето: 5 април 2012 во 19:11 ---
1. Не треба
2. Ете не треба сега и јас мислам така
3.Крило треба точно ама нема никакво на пазарот
4.Форлан е ебан старец а Кавани е статичен кретен. Ни треба поинаков тип нешто налик Торес,Овен итн итн
5. Рафа помошник нема шанси. Некаква функција да ама помошник нема да дојди си има гордост човекот :coffee:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Више коа се фалиме кој шо си порачал..ова е на пат, го очекувам у секој момент :)

А зошто ти е тоа црвеното на лицето? Сакаш нинџа да бидиш? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom