Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.707
- Поени од реакции
- 11.944
Абе да ризикуваме со Џек ама Кени нема да го стави па не знам шо да е. Али ајде така нека е....напаѓач и две крила ќе ни требаат. За напаѓач кажав кои се реалните опции а за крила навистина не знам кај би нашле такви крила. Не ми паѓа на памет ниедно крило што би можеле да го земиме
Реина, Дони, Гулаши, Џонсон, Кели, Фланаган, Шкртел, Агер, Коатес, Карагер, Вилсон, Енрике, Робинсон, Лукас, Спиринг, Џерард, Хендерсон, Адам, Шелви, Сусо, Даунинг,Кајт, Белами Стерлинг, Крило1, Крило 2, Суарез, Керол, Морган, Напаѓач - ова би бил поширокиот тим за наредната сезона според мене.
Клубот веројатно ќе го напуштат: Макси пошто му стекува договорот а како што рече Рики погоре уште лани беше спремен да си оди, Аурелио - му истекува исто договорот,има 33 години и е вечно повреден, Џонс - уште лани требаше да го напушти клубот меѓутоа ситуацијата со неговиот син го принуди Кени да го остави уште една сезона во Ливерпул. Тоа би било тоа се друго освен овие тројца би било изненадување за мене
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:50 ---
Реина, Дони, Гулаши, Џонсон, Кели, Фланаган, Шкртел, Агер, Коатес, Карагер, Вилсон, Енрике, Робинсон, Лукас, Спиринг, Џерард, Хендерсон, Адам, Шелви, Сусо, Даунинг,Кајт, Белами Стерлинг, Крило1, Крило 2, Суарез, Керол, Морган, Напаѓач - ова би бил поширокиот тим за наредната сезона според мене.
Клубот веројатно ќе го напуштат: Макси пошто му стекува договорот а како што рече Рики погоре уште лани беше спремен да си оди, Аурелио - му истекува исто договорот,има 33 години и е вечно повреден, Џонс - уште лани требаше да го напушти клубот меѓутоа ситуацијата со неговиот син го принуди Кени да го остави уште една сезона во Ливерпул. Тоа би било тоа се друго освен овие тројца би било изненадување за мене
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:50 ---
Лукас е ѕверот бе. Ми иди да си пукам во колено пошто го пцуев едно време. Ќе ставам наскоро и аватар од него. Дрес негде можи да се набави од него?Не можеби, него сигурно го има најголемото влијание на нашата игра...едноставно перфектен во одбрана...ма перфектен е мал збор...и одлично знае да повлече и креира напред со пасови, зошто му има останато осетот од времето кога има играно позади напаѓачите во Гремио. Според мене (беше, додека не се повреди а ќе видиме како ќе се врати) број 1 деструктивец во Свет, можеби пристрасно, но, тоа е мое мислење и ќе се држам на него.