Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
М

- Миланело -

Гостин
Официјално соопштение на Милан во врска со Пато:

A.C. Milan are absolutely determined to resolve Alexandre Pato’s muscular problems as quickly as possible.

There are numerous options, both diagnostic and therapeutic, still open and there’s no doubt that the current situation will be brought to a satisfactory conclusion.

Pato will be back soon stronger than ever.

Тешко дека ќе се откажат од Пато лесно, ќе му ја следат состојбата до кај Август па ако не се опорави изгледа ќе лета (ако воопшто и го купи некој тогаш во таква состојба). Туу малер што ќе беше ова не отепаа повредиве. Иначе читам по нетов Алегри ако не го одбранел скудетото ќе добиел отказ.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Иначе читам по нетов Алегри ако не го одбранел скудетото ќе добиел отказ.
Што друго да очекуваме реално ке биде тоа иако Алегри е најзаслужен за ова што е Милан во последните 2 години но сепак од 3 фронта ништо тогаш мора нешто да се смени .
Го гледам распоредот и не е така лош 5 меча во Сан Сиро ( Фиорентина Болона Аталанта Новара Џенова ) и 3 на гости Сиена Киево Интер

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Палоши да го вратат од Киево би бил добар потег, талентирано е детето, а за средина нека одврат ќесето Кака, К.Роналдо...:)
Незнам што би прикажал Палоши повеќе од Макси и Робињо.
Роналдо можеби на 34 години, а за Кака ништо чудно мада незнам што мајка бара назад.
--- надополнето: 5 април 2012 во 17:44 ---
Ако Алегри добие отказ се враќаме 3 чекора назад, онаму кадешто бевме по заминувањето на Анчелоти.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Што друго да очекуваме реално ке биде тоа иако Алегри е најзаслужен за ова што е Милан во последните 2 години но сепак од 3 фронта ништо тогаш мора нешто да се смени .
Го гледам распоредот и не е така лош 5 меча во Сан Сиро ( Фиорентина Болона Аталанта Новара Џенова ) и 3 на гости Сиена Киево Интер
Каков отказ за Алегри,не издигна на повисоко ниво на игра,нека остане,треба да ги решиме пензионериве во тимов.
--- надополнето: 5 април 2012 во 18:32 ---
ОК,мозеби е прерано да се размислува за трансфери но сакам да започнам тема за мозни трансфери налето.По завршување на оваа сезона на 9 фотбалери на Милан им истекува договорот

Flavio Roma 21 Jun 1974 Goalkeeper
Alessandro Nesta 19 Mar 1976 Defender
Gianluca Zambrotta 19 Feb 1977 Defender
Massimo Ambrosini 29 May 1977 Midfielder
Mathieu Flamini 07 Mar 1984 Midfielder
Gennaro Gattuso 09 Jan 1978 Midfielder
Clarence Seedorf 01 Apr 1976 Midfielder
Mark van Bommel 22 Apr 1977 Midfielder
Filippo Inzaghi 09 Aug 1973 Attacker Од овие на нека им продузат усте за 1 година на Рома,добар е како за 3 голман:),на Неста и Ван Бомел.Со Фламини незнам сто ке се прави,а Амбро ,Гатузо и Сидорф треба да се пензионираат,а Замброта и Пипо сто сакаат нека прават. Така да се отвора мозност за во средина мозеби да се потписе со Аквилани и Мунтари.Да дојде Монтоливо,и го следат од милан Casemiro од Сао Паоло.
На ова мислев.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Apparently, after Pato was subbed, Allegri tried to stop him, but he went directly to the dressing rooms and started to cry

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Денес се кладев со едно другарче, навивач на јуве, по скара дека Милан е шампион во Италија.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Денес се кладев со едно другарче, навивач на јуве, по скара дека Милан е шампион во Италија.
Кажиму на другарчето многу росоњери смо на форумов... :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На Алегри споменик треба да му качите. И самите вие не верувавте дека ќе стигнете олку далеку во ЛШ а воедно сте и први во првенството. Не е кривица на Алегри што други му носат трансфери.

P

PewDiePie

Гостин
На Алегри споменик треба да му качите. И самите вие не верувавте дека ќе стигнете олку далеку во ЛШ а воедно сте и први во првенството. Не е кривица на Алегри што други му носат трансфери.
Вистина,не е крив Алегри што цело лето се тупеше со мистер иксови,а ни едно квалитетно засилување не се донесе.

Инаку за Пато што одбил да седне на клупа и што директ отишол во соблекувална и плачел,и јас сум како потресен реално "малиот" повеќе е во тимот и од ибра и од робињо и од касано не можеш да не го сакаш,да се молиме да не го добиеме нашиот Оле Гунар Солскијер.

Сопред мене можни се два расплета во ситуацијава,или на Лето ќе го продадат......или ќе остане до крај на кариера во Милан..........и ќе им ја ебе мамицата во пичка на тие циганите каталонски другата сезона ако имаат среќа да се паднат со нас.

Една слика 1000 збора.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Вистина,не е крив Алегри што цело лето се тупеше со мистер иксови,а ни едно квалитетно засилување не се донесе.

Инаку за Пато што одбил да седне на клупа и што директ отишол во соблекувална и плачел,и јас сум како потресен реално "малиот" повеќе е во тимот и од ибра и од робињо и од касано не можеш да не го сакаш,да се молиме да не го добиеме нашиот Оле Гунар Солскијер.

Сопред мене можни се два расплета во ситуацијава,или на Лето ќе го продадат......или ќе остане до крај на кариера во Милан..........и ќе им ја ебе мамицата во пичка на тие циганите каталонски другата сезона ако имаат среќа да се паднат со нас.

Една слика 1000 збора.
Јас како што знам Алегри не одлучувал за тоа.Веројатно сакал многу играчи ама Галијани не успеал да ги донесе пошто Берло бил малце поќе скржав...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Алегри кај нас никој не го прашува за трансфери,што ќе начека Галијани за 0 евра тоа му носи.Лично мене во многу ситуации ми изнервирал повеќе и од Антонини ама заслужува да остане.Со пола втора екипа до пред некој ден се бореше на 3 фронта и му се насмевнува второ скудето едно по друго.Со играчи како Ночерино,Антонини,Бонера,Сидорф,Амброзини ја изнамачи Барса па мораше судиите да стапат на сцена.Со скоро цел втор тим на Сан Сиро играше против Јуве и ќе победеше да не беше Таљавенто и тој слепиот помошник.Ако се бара човекот што ќе биде најзаслужен за скудетото оваа година тогаш дефинитивно тоа ќе биде Алегри.Секое коло има 15 повредени играчи меѓу кои 5 првотимци и успева некако да скрпи тим што може лесно да стигне до 3 бода.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Алегри кај нас никој не го прашува за трансфери,што ќе начека Галијани за 0 евра тоа му носи.Лично мене во многу ситуации ми изнервирал повеќе и од Антонини ама заслужува да остане.Со пола втора екипа до пред некој ден се бореше на 3 фронта и му се насмевнува второ скудето едно по друго.Со играчи како Ночерино,Антонини,Бонера,Сидорф,Амброзини ја изнамачи Барса па мораше судиите да стапат на сцена.Со скоро цел втор тим на Сан Сиро играше против Јуве и ќе победеше да не беше Таљавенто и тој слепиот помошник.Ако се бара човекот што ќе биде најзаслужен за скудетото оваа година тогаш дефинитивно тоа ќе биде Алегри.Секое коло има 15 повредени играчи меѓу кои 5 првотимци и успева некако да скрпи тим што може лесно да стигне до 3 бода.
И јас истово го мислам!Наместо да јадат трици,управава наша нека му купи играчи на човекот да го покаже квалитетите.Како сакаат успех без да потрошат нешто? :facepalm:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ако уште некој каже лош збор за Пато да даде господ пичка да не види до крај на животот.
Ми величате и ми идолизирате некои босански емигранти што немаат пет пари љубов за клубот и што се гомна од луѓе, а го серете малиот кој што во животот нема лош збор кажано или направено за тимот.

Кој напаѓач на иста возраст е подобар моментално од Пато?

Kajgana Shop

На врв Bottom