Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Завршена е сезоната за Пато

Доколку беше некој локален фудбалер од регионална лига веќе ќе си ги закачеше копачките на ѕид. Меѓутоа бидејќи се работи за врвен клуб и милионски суми ќе се чека до крај да се види што е со него. Според мене најдобра опција би било да се даде на позајмица во Бразил, па поради климата таму и фудбалот кој што се игра можеби ќе може да се совземе и конечно да заигра како што треба без повреди.
во таа дива лига нема ни 10 минути он да изигра секој фаул над него ќе биде повреда..има некој проблеми со него мислам на лето сигурно ќе си оди не бива воа вака веќе 2 сезони не заиграл зима огромна плата..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
во таа дива лига нема ни 10 минути он да изигра секој фаул над него ќе биде повреда..има некој проблеми со него мислам на лето сигурно ќе си оди не бива воа вака веќе 2 сезони не заиграл зима огромна плата..
so se sekirate DOAGA SUPER MARIO NA LETO!!! :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Е ако де ќе не изиграш со Фиорентина алл ин. :cool:
Пато уште денес нека си оде во ПСЖ не е можно до крај на сезона да не игра, овоа му е само причина за фановите да се откажат и да им стане неомилен играч, а клубот полесно да го пушти. Заедно со Фламини за рака и нека се пакуваат, 7 мил за плата ќе им дадат на двајцата а цела сезона спиеја.
Супер Марио :eek: секоја утакмица да прави црвени и да се тепа со играчите како не :pos:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Цела сезона нема направено ништо за тимот, без него стигнавме до каде што стигнавме така да слободно може да си оди... повеќе воопшто не е ни потребен во тимов.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Супер Марио ДА, Тевез НЕ. Квалитетот му е тука некаде, ама годините се каде каде разлика.
Иначе и за Касано коа доаѓааше пишевте дека ќе се тепал ова она па ништо.
Пато очито си има проблем, можеби ќе ја санира повредата, но доколку може да се извадат солидни пари од него нека се извадат додека може, вака не ја бива мислиме дека имаме играч а уствари немаме. Би го мењал за Балотели и никој друг.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Готово не го бива Пато...шкарт производ е ...кинески.Па во последниве 2 години нема изиграно 5 утакмици во серија и не ја гледам причината да остане кај нас.Моментално само го зафаќа местото заедно со Пипо и тоа ги спречува нашиве да донесат некој што ќе биде од корист.Можеби ќе речете дека претерувам ама еден Амаури да го имавме во тим ќе видевме повеќе ќар.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ах абе не си прајте планој за напаѓач... тоа освен ако замине Пато што е тешко да се деси! Нема шанси да се донесе напаѓач при Касано, Ибра, Робињо, Пато, Шарави и Макси ако се откупи... (ја искрено не би го земал). У случај да дојде уште некој ќе биде густо у нападот... појќето ќе си играат за гол пошто и од тоа им зависи позицијата, Пато со Ибра ка што си себичеја не повеќе утакмици...

Проблемот не е у нападот на Милан, проблемот е у средината!
Гледајте туе некој играч да ни донесе чичко Галијани инаку стапот ќе го јадемо...
Сидорф-36, Бомел-34 (месецов 35), Амбросини-34, Гатузо-34 ова се играчи што им дошол крајот... не мора да го напуштат сите Милан (би го задржал Гатузо само како икона), ама за прв тим овие никако! Од друга страна ги имамо и Акилани и Мунтари кој се на позајмица и не се 100% сигурни дал ќе останат, ја би ги вратил 2цата... Фламини и за него нема ништо околу договорот, Боатенг и Ночерино ни се најсигурно и остануе уште нашиот драг Урби курби што не го бива! За Меркел и Страсер рано е да се збори, кузнае кј ќе завршат на лето...

и да мора уште некое пиунче у одбрана :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
За средина ако дојде Монтоливо тоа ќе биде бинго и јас да сум би му ја дал платата на Фламини (од 4.5 мил) кој најверојатно си иде во Франција.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас би го продал и Робињо, нека играт онаму во Бразил и нека футкат празни голови, човеков е катастрофа.. Сезонава само 2-3 утакмици ако има изиграно како што треба, а секоја утакмица имат по еден зицер.
За Касано немојме да тврдиме дека ќе е истиот Касано.
Па и нема да е толку густо напрет ако си одат Пипо Пато и Робињо (ама нема шанси џуптинов да го продает).
Средина ни требит чоек ко Јаја Туре, Есиен, за Видал уште ми е криво што не го зедовме. Исто така Сонг ми се свиѓа, ама тешко да видиме некој од овие, ќе останат Гатузо Амброзини и Бомел и ке си се менват.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ах абе не си прајте планој за напаѓач... тоа освен ако замине Пато што е тешко да се деси! Нема шанси да се донесе напаѓач при Касано, Ибра, Робињо, Пато, Шарави и Макси ако се откупи... (ја искрено не би го земал). У случај да дојде уште некој ќе биде густо у нападот... појќето ќе си играат за гол пошто и од тоа им зависи позицијата, Пато со Ибра ка што си себичеја не повеќе утакмици...
Тоа и ми беше муабетот...Пато и Пипо аут на нивно место напаѓач.Реално од Пато и Пипо немаме никаков ќар па време е и двајцата да се пакуваат.Пато е многу млад ама веќе ја претера со ова повредиве и јас уште сега би барал купец за него.Ибра,Робињо,Касано,Шарави плус Балотели/Тевез илi некој друг класа напаѓач и на коњ сме.

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Палоши да го вратат од Киево би бил добар потег, талентирано е детето, а за средина нека одврат ќесето Кака, К.Роналдо...:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Пато не треба да се избрка... Треба да се фати за уши и да се ишутира од Милано.Оди во Америка на тестови се е во ред имало нешто како да се спречи повраток на повредата,сега наеднаш пак се повредува?Мене ми е многу сомнително ова,све ми оди напамет дека несака да игра,aма тоа е...На лето 3 играчи минимум.Еден средина класа повторувам,за тие што незнаат оној кој што ќе игра добро и со Катанија и со Интер,лев бек и напаѓач... Убаво би ни дошол тип на играч како пто е Пасторе.. :)

ПС.Гускава неможеше да најде некој манекен,плејбој ватевер?Се заљубила во белото циганче ебате вкусот,ебате...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Мене ми е многу сомнително ова,све ми оди напамет дека несака да игра,aма тоа е...
Никаква теорија нема за тоа дека намерно се повредува, односно глуми. Дури и да не сака да игра за Милан ќе игра добро за да си ја крене цената и да отиде во друг клуб, а крената цена значи и крената плата. Така да нема логика да го прави ова и да си ја намалува вредноста.

Него каков играч беше... штета за фудбалот.

--- надополнето: 5 април 2012 во 14:39 ---
ПС : Да не го заборавам и моето видео :icon_lol:

Пред некој ден го гледав, жал ми падна

P

PewDiePie

Гостин
Новиот Шева требаше да биде..........

А на Ибра шупакот јапонско знаме му се направи,затоа и помалку асистенции а повеќе голови има годинава,со очи не може да го гледа Пато.

Kajgana Shop

На врв Bottom