NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бостон неможеже повеќе од ова, тешка беше позицијата на Пирс...Клиперс не беа лоши, само Коби и Бајнам имаа повеќе од своја вечер, а Грифин го сјеба на Гасол на 2 пати, вол прав е.:D И така Кралот ги спушти на земја ,,шампионите,,.:cuc:

L

Löwe

Гостин
^ Ако ова од Грифин е силување врз Гасол, тогаш не знам шо беше тоа што му го изработи Бајнам на Деандре Џордан.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
реков дека Клиперс ќе се препнат кај Лејкерси и ете добра ми била прогнозата. Криво ми е за Бостон можеа да победат али немаа среќа. :/

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Силување е тоа Бајнам што им го правеше у пакет со Коби ( поготово на крајот со клачерите ), знаев дека немаат оружје за него али не знаев дека ќе игра, нек се буни уште за Браун, ѕвер го напраи сезонава ...
Иначе она шо е битно, Лејкерс тепаа, 2 пат сезонава против Клиповиве, колку да се знае кој е кој во овој град. :cool:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Силување ако е 15 поени, катастрофална игра на пост ,лош шут тогаш Бајнам ептен ќе се смее ако го прочита.
Она штп ме нервира пак е што повторно го испуштаме водството ви исти минути секој натпревар.Мора Браун нешто да преземе околу тоа.Клупата 11 поени вечерва за разлика од тоа , минатата вечер клупата на Спарс постигна повеќе поени од стартерите и тоа е тоа што ги прави толку силни.Сепак сигурен сум дека нема многу да издржат во плеј оф.

Иначе Коби вчера пак на 20 секунди до крај ја реши.Ја исфрустрира пола НБА сезонава со овие шутеви.Знам дека го прави тоа цела кариера ама последниве 5 утакмици од Голден Стејт на гости па навака секој натпревар.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Доволно е да се изглеа хајлајтсот на нба.ком за некои људи да дознаа кој е кој у ЛА !!

That's his building, it always will be his building !
-Even if there is red white and blue on the floor ??
He is color blind !!

MR Bryant, we are not worthy of your greatness !!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Него се бара Johny Tran и неговите прогнози како тоа Лејкерси ќе беа силувани.

Просветли ме о голем стручњаку шо пишав ја :tapp:
ти ако имаш повеќе од 15 години, ја сум Лери Брд

поголеми „експерти“ од овие лејкерџииве нема во цела НБА

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
Се виде кој е кој во ЛА, реков јас уште на почеток на сезона кога се залетаа сите по Клиперс, демек шампиони ќе биле ова она. Абе не може уличарска екипа шампион да биде, секоја чест на одредени кошаркари како Пол, Билапс али Грифин и оној ДеАндре да земат титула мало морген. Тоа ти се кошаркари без мозочни клетки и со спортска интелигенција која им е влезена у минус. За Коби нема да трошам зборови, мислам дека секоја екипа и секој тренер што игра против Лејкерс сака да избегне неизвесна завршница зашто знаат што ги чека.

Сешнс ѕвер само така нека продолжи, ги оправдува моите очекувања, изгледа јас сум еден од ретките што не беше скептик кога дојде . :)
Почнуваат да наликуваат на стариот добар Лејкерс, нежниот е здивен у последно време, увек има дабл дабл, Бајнам е се подобар и подобар и моментално е најдобриот центар во цела НБА, Коби си е стандард, Мирослав и Барнс корнат во одбрана, единствено клупата е главен проблем. Ама не е толку крив Мајк Браун колку што Лејкерс нема клупа, не може од Марфи, Блејк и Мек Робертс да очекуваме да дадат кошеви, толкав им е капацитетот, дрва дрвосани. Оној Блејк кога ќе го видам ми се темнее, се прашувам како и јас не играм во НБА чим он игра...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Него се бара Johny Tran и неговите прогнози како тоа Лејкерси ќе беа силувани.
Јас реков дека Сешнс ќе биди силуван, не мора за се Џони да го кривите.
Иначе паметно од Браун шо го пушти Светски 'Мир' да го чува Пол, сеуште е очигледно дека има барем дел од дефанзивниот ѕвер во себе.

Стефан-Коби јас невидов некој да ги прави Клиперси шампиони пред сезоната или пак најдобар тим во ЛА, ако виде ти некој можиш слободно тука постот да го цитираш

За Клиперси да бидат најдобар тим во ЛА им требат многу години, но очигледно е дека барем во овие 3 натпревари до сега ривалството полека започнува, да се надеваме дека ќе ги видиме и во плејофот втора рунда

Иначе Бајнам игра на заебанција (трол) и го има Коби во својот тим кој шутира 20-25 пати утакмица, и пак е дефинитивно најдобриот офанзивен центар во лигата... е сеа само ни останва да се запрашаме шо би правел ако е прва опција во нападот...

Kajgana Shop

На врв Bottom