Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Loloooololoooooooooo, lolololoooooooooo Barca Barca, mieeeeeeerda.
Ole leeeeee, ola laaaaaaaa, ser del Barca eeeeeees, ser un subnormal.
Puta Barca, puta Barca eh, eh. Puta Barca, puta Barca eh, eh!
Hay Guardiola hay Guardoila, delegado se te ve...

Зборовите од трибините кои ја поправија целокупната слика на овој натпревар. И секако голот на Кака. :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
И пак нека го игра озил пред кака -_-

R

Rigel Kent

Гостин
Loloooololoooooooooo, lolololoooooooooo Barca Barca, mieeeeeeerda.
Ole leeeeee, ola laaaaaaaa, ser del Barca eeeeeees, ser un subnormal.
Puta Barca, puta Barca eh, eh. Puta Barca, puta Barca eh, eh!
Hay Guardiola hay Guardoila, delegado se te ve...

Зборовите од трибините кои ја поправија целокупната слика на овој натпревар. И секако голот на Кака. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Конечно можем да кажем дека го гледамо оној стариот Кака. Некој ќе рече Кака имаше добри партие и претходно. Да имаше добри партие, ама играше една добра а после наредни 5 незнаеше топката да ја води. Сега последниве неколку утакмице игра константно добро, пак е оној стариот - брз, пробивен, лесни дриблинзи, добра контрола на топка, шут. Само нека продолжи вака, па нека му ја мисли Мурињо кого да стае, него или Озил :)

Гранеро човече :facepalm: Неможем да ги смислим него и Арбелоа, желка не им е рамна.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најјако беше not bad изразот на Мурињо по голот на Кака, мора гиф од тоа да се најде... :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Некако ме наврати во минатото Рамос, со игрите по десната страна. Рамос за бек!!!:)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Конечно можем да кажем дека го гледамо оној стариот Кака. Некој ќе рече Кака имаше добри партие и претходно. Да имаше добри партие, ама играше една добра а после наредни 5 незнаеше топката да ја води. Сега последниве неколку утакмице игра константно добро, пак е оној стариот - брз, пробивен, лесни дриблинзи, добра контрола на топка, шут. Само нека продолжи вака, па нека му ја мисли Мурињо кого да стае, него или Озил :)

Гранеро човече :facepalm: Неможем да ги смислим него и Арбелоа, желка не им е рамна.
А Игуаин и неговиот прв дриблинг ? Еднаш му ја скрши кичмата и проба пак да го издрибла ама му ја зеде оти е стартен како полжав. :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А Игуаин и неговиот прв дриблинг ? Еднаш му ја скрши кичмата и проба пак да го издрибла ама му ја зеде оти е стартен како полжав. :D
Седи бе не го чепкај! :D

Иначе Марсело мислам дека ни е скоро најзначаен моментално.. сите акции одат преку таа негова страна т.е. сите преку него.

Кака (Y)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Еве Го ДИ МАГИААААА !

Kajgana Shop

На врв Bottom