Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ништо не им фали на Виљареал и Наполи, далеку потешка група имавме од вашата. Наполи со Динамо Загреб, и Сити и Ајакс, слабо се споредуваат. Не напишав дека се најјаки екипи, туку дека се подобри од тие со кои вие игравте.
.
Тоа со кој играл Реал а со кого Баерн, не значи ништо за дуелов. Не е ова ЕП па ајде играле со појаки противници изминатите денови и биле заморени.

Тоа што сте поминале појаки противници, може да биде само плус на Баерн... веќе здобиено овосезонско искуство кое Реал сеуште го нема, бидејќи немаше ниту еден посериозен противник у ЛШ.

M

Mario Gómez

Гостин
Тоа со кој играл Реал а со кого Баерн, не значи ништо за дуелов. Не е ова ЕП па ајде играле со појаки противници изминатите денови и биле заморени.

Тоа што сте поминале појаки противници, може да биде само плус на Баерн... веќе здобиено овосезонско искуство кое Реал сеуште го нема, бидејќи немаше ниту еден посериозен противник у ЛШ.
Тоа не беше кажано у контекст дека ќе сме заморени, туку тој пост беше за Гомез и Крос дека се втори најдобри стрелци/асистенти у ЛШ, и тоа не против било какви противници. Таман работа да се осеќа заморот од септември, генерално се слагаме за се, само тој полуписмениот што се избаци со класите нешто недоразбирања внесе.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Тоа не беше кажано у контекст дека ќе сме заморени, туку тој пост беше за Гомез и Крос дека се втори најдобри стрелци/асистенти у ЛШ, и тоа не против било какви противници. Таман работа да се осеќа заморот од септември, генерално се слагаме за се, само тој полуписмениот што се избаци со класите нешто недоразбирања внесе.
Тоа што го тврдам е според играта што ја гледам на двата тима и додека не го видам двомечот тоа е МОЕТО мислење, дали тебе ти се свиѓа или дали се согласуваш со тоа е ТВОЈА работа. Не знаев дека стандардите за писменост се базираат според твоите мислења, али ок нека ти биде, полуписмен или неписмен сум, мене ништо не ми менува тоа.
Дали сум во право или не ќе видиме за 2 недели иако ќе бидам за Бајерн тие утакмици.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Убеден сум дека Реал оди во финале, само се прашувам колку црвени картони ќе папаме во полуфиналето и кои играчи би ги добиле ...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
Сакав и Ангеле да игра прв состав :place:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ја пишав 0-4 гола мислејќи дека "животното" ќе одмара денеска.. :notworthy:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Браво за формацијава..конечно му текна да одмори некој од прва постава..:)
Чаби и Бенз на одмор, а Роналдо стандард си игра на секоја утакмица(y)
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:09 ---
Колку има тука коефициент?? 1,10:D
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:10 ---
Ќе се врати и он за 1, 2 утакмици пак стандарден ќе биде :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Коеф ?

Инаку дајте благодарен ке ви бидам ако го најдете видеово со англиската верзија. Ич не ми текнуе како беше, фала ви.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Коеф ?

Инаку дајте благодарен ке ви бидам ако го најдете видеово со англиската верзија. Ич не ми текнуе како беше, фала ви.
Во дескрипшнот на ова видео го имаше линкот од англиската верзија. :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ќе му се даде на крај некоја минута, Мурињо изјави дека сеуште не е фит за цел натпревар па подобро е како замена отколку стартер
--- надополнето: 4 април 2012 во 20:43 ---
Се повреди Тричковски и норманлно на 5+ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom