A ti dali procita prethodno sto napisav jas ? Jas ne rekov deka posedot e glavnata rabota,tuku golot ili golovite dadedni na toj mec...E sega toa sto Barsa go pravi toa na toj nacin sto mroa da ima golem posed i mnogu dodavana toa e nejzina rabota,a ne na drugite.Ako Milan igra sekogas vaka,t.e ako sekogas se obiduval d pomini protivnik vaka vo Liga na Sampioni so 3 udari kon gool vo 2 utakmici ondak e negova rabota....A sto pokazuva statistikata deka eden tim ima 20 udari kon gol a drugiot samo 3 ?Dali pokazuva deka toj tim so poveke udarii sansi deka e podobar ?
Zosto togas se pokazuvaat statistikite na sekoj natprevar ?Ili samo da gi citat studentite na ekonomskiot fakultet ?Statistikata pokazuva koj igral podobro.Toa e prosta rabota,ebate hejterite....
Dali e kriv sudijata ili Ibrahimovic sto nemase nitu eden udar kon golot na Valdez?
Dali e kriv sudijata ili Robinho sto nemase nitu eden udar kon golot na Valdez ?
Dali e kriv sudijata ili Milan sto na 2 meca imase 3 udari kon golot na Barca ?
Ako mislite deka Milan e osteten za vtoriot penal,ondak ako gledame na sekakva greska na sudijata i da ja barame vinata vo sduijata a ne vo nasiot tim i Barca bese osteten,i toa poveke od milan na ovie 2 meca.Ne bese dosuden cist penal vrz Pujol na prviot mec i pri prviot penal vcera trebase da pokazi crven karton na Antonini.TOCKA....
Sto ako Barca ne bese ostetena prviot mec i da bese rezultatot 0-1 ?
ajde gitla site.....
A vikate sramota e ova a ?A kaj bevte vka da vikate pri penalot vrz Pujol na prviot mec kade sto sudijata bese na 5 metri i mnogu ubavo ja sledese celata situacija.zosto togas ne vikavte srm za fudbalot,sudijata vide se i ne reagirase....
Ve zalam...
I da,polesno e da kazite deka suddite mu pomagat na Barsa,odkolku da priznaete deka vkupno na dva meca imavte samo 3 suta kon gol.Toa e normalna rabota....
Тоа беше фаул на Леман но не и за црвен, а за Алвеш тоа не е за црвен бидејќи немаше груп контакт за црвен картон само за тоа што отиде со ѓон треба да свири фаул!
Ti seriozen si za ova ? Gi znaes pravilata na fudbalot ? Golmanot e posleden i go faulira igracot na Barsa,normalno deka e za crven...
I da,zatoa sto nie ne placime za sudiite i nivnite greski( koj gi ima istotaka protiv nas) tuku sekoja godina gledame kade ni e minusot vo timot,eve veke 5ta sezona po red igrame polufinale vo LS...
A voi fanovi na Real mnogu gir azberam,i mene nekoj da mi dojde doma da me pleska kako saka 4 godini po red,i jas bi go mrazel i bi baral nesto za da provociram....
Fanovite na Celzi,daj molimte ne komentirajte na tema kade sto ne znaete za sto e.Pa za LIGA NA SAMPIONI e,tema kade sto nikogas nemate napisano deka ste bile sampioni i nikogas nema da pisete....
Edinstveno edno golemo ravo za fanovite na Manchester,koj iako izgubia 2 finalina pak ne kenat kako nekoi drugi tuka....
A za mestene ili pomagane od UEfa ova ona,pa zosto n go dobi Barca da igra so Apoel mesto so Milan ?NNe znam sto ke bese vo forumov ako igrase Barsa so Apoel....
Pa jasno mu kaza Pep na nosleto : 5 sezoni po red igrame polufinale......