(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Го гледав само првото полувреме и Зенит беше подобар тим, а како што гледам по коментарите така било и во 2ро полувреме. Сепак е почеток на сезоната, а руското првенство е во полн ек така да поспремни беа нивните играчи. Ништо страшно, иако секако дека ќе беше добро да се почне сезоната со овој трофеј.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Добро колкав шупак треба да си за да изреагираш така?И немаше да видат?Со кој мозок го правеше тоа?Ова ни на крај памет немаше да го очекувам од Сколс.Да беше Роналдо, Нани ај можно е, ама Сколс?:tapp:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Абе Егзотик, мислев мене ми викаш :pos::pos:

Епа надежта последна умира, мислеше дека нема да го видат.
Само О'Шеј изгледа не го виде.. :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Абе Егзотик, мислев мене ми викаш :pos::pos:

Епа надежта последна умира, мислеше дека нема да го видат.
Само О'Шеј изгледа не го виде.. :)
Да да си земаа уше слават гол. Али сега колку и да изгледа смешно во следниот наптревар против Виљареал ако изгубиме најголемата кривица ке ја изеде Сколс дефинитивно за праење егзибиции у ваздух

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа Сколс проба и со таа варијанта, голем оптимист беше, превисока топка за него, па со рака да даде гол, па го славеше, демек сме дале гол... :tapp::tapp:
Ја паднав во депресија и сега не ми е јасно како ние ќе одиме на светско клупско првенство кога Зенит треба да оди?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Епа Сколс проба и со таа варијанта, голем оптимист беше, превисока топка за него, па со рака да даде гол, па го славеше, демек сме дале гол... :tapp::tapp:
Ја паднав во депресија и сега не ми е јасно како ние ќе одиме на светско клупско првенство кога Зенит треба да оди?
Не оди Зенит!Манчестер оди.Суперкупот нема врска со Светското Клупско Првенство.Победникот од Лига на Шампиониоди таму, не победникот на Суперкуп.

И Ѓаволрулз.Извини еј.Дури сега видов како сум го напишал постот, како тебе да ти викам:pos:
Ама страсти беа во прашање:)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Еј, случајно го најдов клипот. Ајде малку да се насмееме, по денешниов пораз.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
многу слаба игра на нашите дефинитивно.. немаме напад средни ред само сколс .. ама нема шо да жалиме честитки за зенит заслужено победија

G

Gray Foxx

Гостин
Добро колкав шупак треба да си за да изреагираш така?И немаше да видат?Со кој мозок го правеше тоа?Ова ни на крај памет немаше да го очекувам од Сколс.Да беше Роналдо, Нани ај можно е, ама Сколс?:tapp:
И јас да бев на негово место ке напраев така чисто од фрустрација.
Кога Руни го боли куренцето за утакмицата и само губи топки, Нани уште од центар да пуцне фалеше, Флечер трча како мува без глава што останува за Сколс. Ами ако не го видеа? Ке му се клањаше вечерва.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе што се замарате, не е толку важен супер купот. убаво ќе беше да го освоиме но Зенит покажаа подобра игра и заслужено победија. Е сега што јадат лајна овие од другиве фан клубови ги разбирам, не беа нивните клубови во Монако, а за Роман, кога не може да се радува со челски, нека се радува со други:tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Една анализа од мене за денешниов меч

1.ВДС-си го одработи своето,не можеше ништо да направи при примањето на головите.
2.Невил-мислам дека САФ направи голема грешка што го стави во игра,сеуште не е подготвен,денес покажа под просечна игра.Единствен виновник за 2-та примени гола според мене.За првиот слаба координација,а за вториот бегаше од играчот што го постигна голот,не се обиде да му ја одземе топката.
3.Евра-На секој меч го остава срцето на теренот.Се бори за секоја топка.Свака му част.Ама денес не успа да го спаси тимот од пораз.
5.Рио-Би го нарекол како еден од виновниците за 2-от примен гол,можеше да му ја земе топката на тој Дани(како и да беше) уште кога беше надвор од 16-тикот.За 2-от гол според мене тој и Невил многу слабо изреагираа.А во текот на целиот меч покажа добра игра.
15.Видиќ-Добар меч за Видо,неприкосновен во воздушните дуели,постига гол,се на се добар меч одигра според мене.
6.Браун-кога влезе во 80-тата минута се покажа некоја динамика по десната страна.Според мене тој треба да игра десен бек.
24.Флечер-Дел од мечот го одигра добро,ама дел многу слабо...
17.Нани-Нани многу слабо денес.Со еден збор Катастрофи беше.
18.Сколс беше насекаде по теренот,само црвениот картон ќе му биде лош белег од целиот меч
8.Андерсон-Колку што можеше направи на овај меч.Сакаше да игра ама тимот немаше доволно мотив.
22.О'ши (шеј)-од кога влезе тој тимот во средината доби поголема цврстина.Ги добивавме воздушните дуели на средината од теренот кој до пред тоа Погребњак успеваше топките да ги префрли до неговите играчи.
13.Парк-Штета што не беше подготвен за целиот меч,дефинитивно одкако влезе начинот на игра се смена и напаѓавме се повеќе.
32.Тевез-Ако се бираше мен оф да меч кај играчите од Мен Ју тоа ќе беше токму тој.Колку само беше мотивиран,колку се трудеше ама за џабе,не може да игра сам.
10.Руни-Една од послабите партии на Руни.Непретпознатлива беше оваа игра токму за него,ја немаше онаа борвеност како во другите мечеви.Некако како да се чуваше.

Ни фалеше на овај меч играч како Димчо,видовте сами да мораше Фердинанд да оди во напад за да се бори во воздушните дуели ама не покажа кој знае што.

толку од мене за денес.:salut:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
грешката на фергусон беше тоа што го стави невил прва постава , руни на цело отсечан , ме разочара нани ама нема играно утакмици ... ама биде тв сега ке видаме дека бее грешкити и да се поправаме против ливерпул и челзи ,

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ke kazete deka SAF e trenerot i najdobro gi znae rabotite- se slozuvam!!!
ama mora li koga imas drugi igraci da igra flecer?
ako ne igrase vo finaleto, morase li nevil sega da igra- BRAUN E VO TOP FORMA!!! nema kiksnato ne pamtam od koa, -ustvari pamtam, od koa go stai na negovata pozicija, desen bek a ne centralen!!!
runi ne mozese da se sostavi vo topkata, begase od nego!!!
odbranata tapa e na korni vidovne veke 2 pati, a za vtoriot gol toa vekje bese katastrofa. go gledaat kako si se dvizi so topkata i ne go napagjaat!!!

kako i da e, zasluzena pobeda na zenit, a man utd ako saka da odbrani barem nekoja od titulite mora mnogu povekje da vlozi vo igrata!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom