Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517

Интересна слика :D

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Priceless:koga fanovi na nekoja ekipa od Seria A im go lizat g`zot na tie od Barcelona ,a onie ic pa ne gi fermat ...

С

сашенко

Гостин
Па ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..
Точно, и типот за тоа се насмеа.Ама од кај го извади после тоа забрането ли е да кликам лајк? И на Стеф од форумов никој не му забрани да става видеа на Јутуб али види шо се деси после тоа :D

С

сашенко

Гостин
Како бе е успех на Јуве тоа што Милан испаднал од Л.Ш? Ја како што знам Милан сега е поопасен од било кога сезонава во калчото пошто е ослободен од други обврски и не игра никаде освен во лигата.По која логика ја треба да се радувам сега? :confused:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?

С

сашенко

Гостин
Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Второ пласираниот мислам, ама не сум сигурен.Али тешко да се деси тоа така да :pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.254
Поени од реакции
14.559
Ако нападнат Марсовци, дали Македонија има разработено стратегија како да се одбрани? :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
со генџлербирлиги.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Со интер, пошо жалните никаде ги нема ..

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!
Извини дечко,веќе не ти реплицирам.Мислиш ако киснеш на форумов господ за јајца си го фатил и си најпаметен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom