Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!Што ме мешате бе мене ...
не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!Што ме мешате бе мене ...
Па добро де забрането ли е да му се лајкне на коментар...не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!
OMFG лајкнуваш глуп коментар сака да каже и затоа ти се смее...Па добро де забрането ли е да му се лајкне на коментар...
Па ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..OMFG лајкнуваш глуп коментар сака да каже и затоа ти се смее...
Точно, и типот за тоа се насмеа.Ама од кај го извади после тоа забрането ли е да кликам лајк? И на Стеф од форумов никој не му забрани да става видеа на Јутуб али види шо се деси после тоаПа ако де мое си е ако лајкнам .. Може брат ми е па го подржувам..
Второ пласираниот мислам, ама не сум сигурен.Али тешко да се деси тоа така даЕдно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Ако нападнат Марсовци, дали Македонија има разработено стратегија како да се одбрани?Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
со генџлербирлиги.Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Со интер, пошо жалните никаде ги нема ..Едно прашање, ако Јувентус освои дупла круна т.е ако биде шампион на италија и во купот во супер куп со кој ке игра ? со финалистот од купот или второ пласираниот?
Извини дечко,веќе не ти реплицирам.Мислиш ако киснеш на форумов господ за јајца си го фатил и си најпаметен.не те мешаме туку смешен ми си на неговите глупости што лајкуваш небаре ме зафркна а сите му се смеат!