Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
не се многу,но ако ги гледаме мегусебниве годинава се навистина, ја би 2 овде Сакраменто е тим без одбрана мегутоа и игра на голем број кошови
да ама феникс почнува да игра одбрана по малку, а и не се таа напаѓачка екипа од пред некоја година!
--- надополнето: 3 април 2012 во 19:28 ---
Да де вие сите тука шо давате предлози го уплаќате тоа. ;)
Игнор еден цитирач помалку. :cool:
ДА!!! го уплаќам, зошто не? ти овде само си лупаш типови за да паѓаат другите, а ти се ладиш? :tapp:
убо вака шо кажа да не ги земам во предвид твоите типови!!!
чао!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Мој тикет за денеска
Барса - Милан - 2-4г
Баерн М - Марсеј - 1&3+
Барнли - Бирмингем - ГГ3+
Гајтсхед - Лутон - ГГ
Лејтон - Хадерсфилд - 3+
Брентфорд - Олдам - 2-4г

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не е трол, темата е тип на денот или пак давање предлог не дека тоа е 100% сигурно. Секој има право да си напише тип или цело ливче а дали ќе го уплати тоа е негово.
Никаде не пишува дека е морално другите членови да го уплатат.
Два пати имам пишано тип од 15 коеф и е испаднало што ми е бил кажан а не сум го уплатил поради некоја причина, не ми се останале пари и слична работа и тоа не значи дека сум ве излажал. Многу пати сум видел некој тип од тука и сум го пишал, сам по своја волја сум го ставил и сум изгубил.
А верувам дека исто 50 % од вас сами си даваат типови чисто онака за забава и кои не им се уплатени.
Поставуваат дојави и сигурни типови и некои си нерални предлози од над 5 коеф.
Ако е така тогаш да преминеме да поставување на слика од ливчето што е уплатено и од тоа ќе си гледате ако мислите дека некои членови се тука само за трол па да се виде кој е тука за ладење.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
да ама феникс почнува да игра одбрана по малку, а и не се таа напаѓачка екипа од пред некоја година!

ДА!!! го уплаќам, зошто не? ти овде само си лупаш типови за да паѓаат другите, а ти се ладиш? :tapp:
чао!
jas 2 ja igram nekako posigurno mi e :D Inaku ovoj @l1en koga vidov kako mu bil nikot prethodno se mi bese jasno

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

чао!
За Феникс , мислам дека најдобра опција ти е Феникс 2 @ 1.85 , гонат плејоф , додека Сакраменто ништо не гони. неш и Гортат играт добро , Хил уште има нешто во него , додека Сакраменто е екипа без одбрана , погледни им ги 4-5те последни дома и ќе видеш што зборам :)

мада најдобар совет ми е : Верувај си на својата интуиција , макар и те излажала.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нели ве влече Милан 2 да ја пробате бе?

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
jas 2 ja igram nekako posigurno mi e :D Inaku ovoj @l1en koga vidov kako mu bil nikot prethodno se mi bese jasno
kako?
--- надополнето: 3 април 2012 во 19:44 ---
За Феникс , мислам дека најдобра опција ти е Феникс 2 @ 1.85 , гонат плејоф , додека Сакраменто ништо не гони. неш и Гортат играт добро , Хил уште има нешто во него , додека Сакраменто е екипа без одбрана , погледни им ги 4-5те последни дома и ќе видеш што зборам :)

мада најдобар совет ми е : Верувај си на својата интуиција , макар и те излажала.
остај ја мојата интуиција. види фени шо ми праат. ова ме потсеќа на утакмица бр. 2 сиена-олимпијакос! :D

плус, феникс не ми се стабилни некако годинава!

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
kako?
--- надополнето: 3 април 2012 во 19:44 ---

остај ја мојата интуиција. види фени шо ми праат. ова ме потсеќа на утакмица бр. 2 сиена-олимпијакос! :D

плус, феникс не ми се стабилни некако годинава!
Овој на Шител изеде гомна за ФЕНИ и сеа ке заебаат работа

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
чао!
Не мораш тие што ме послушале и си фатиле ако се пронајде дечкото кој ги следеше мојте два типа (атланта и хал)од 15 коеф и моето ливче што е во темата за добивка. Ќе видеме твојте типови и анализи колку ќе испаднат. Чао :icon_lol:

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Барселона - Милан - 2-2&4+ - 32.04
Баерн Минхен - Марсеј - 1-1&4+ - 3.75
120.05 коефициент :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Не е трол, темата е тип на денот или пак давање предлог не дека тоа е 100% сигурно. Секој има право да си напише тип или цело ливче а дали ќе го уплати тоа е негово.
Никаде не пишува дека е морално другите членови да го уплатат.
Два пати имам пишано тип од 15 коеф и е испаднало што ми е бил кажан а не сум го уплатил поради некоја причина, не ми се останале пари и слична работа и тоа не значи дека сум ве излажал. Многу пати сум видел некој тип од тука и сум го пишал, сам по своја волја сум го ставил и сум изгубил.
А верувам дека исто 50 % од вас сами си даваат типови чисто онака за забава и кои не им се уплатени.
Поставуваат дојави и сигурни типови и некои си нерални предлози од над 5 коеф.
Ако е така тогаш да преминеме да поставување на слика од ливчето што е уплатено и од тоа ќе си гледате ако мислите дека некои членови се тука само за трол па да се виде кој е тука за ладење.
важи!
од утре нека биди то како еден вид на правило! ако се сложат и другите, јас се сложувам!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Барселона - Милан - 2-2&4+ - 32.04
Баерн Минхен - Марсеј - 1-1&4+ - 3.75
120.05 коефициент :)
Пиши и дали е уплатена по што децата од погоре ќе плачат ако не испадне вака ќе се смета за трол. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom