Има и позитивно во тоа. Ќе видат дека Македонија не е центар на светот, дека барок не се гради во 21 век и како функционира град со жители горе-долу колку Скопје ама без ниту еден од проблемите на Скопје.Не верувам на извлекувањава, пак на крај партиските ботови ќе идат за да не обрукаат со инциденти.
100% не лепев, не се спуштам јас на такво ниско ниво може само они да лепат за мене еден ден ..Мартин ти сигурен си дека не лепеше плакати на избори ?
Тогаш имаш среќа многу, еве ти посакувам и за шведска да отидеш ама ако не ми мафнеш... ќе се пожалам во некој од локалните штабови, и кога ќе те видат у следна листа одма да те исфрлат100% не лепев, не се спуштам јас на такво ниско ниво може само они да лепат за мене еден ден ..
Ќе мафнам не е проблем само нека ме извлечат инаку минатиот пат премногу ми се одеше уште за во Ниш па откажаа другариве поради финансии и испадна дека нема да одам, кога рекоа за Белград 99% бев сигурен дека ќе ме извлечат.Тогаш имаш среќа многу, еве ти посакувам и за шведска да отидеш ама ако не ми мафнеш... ќе се пожалам во некој од локалните штабови, и кога ќе те видат у следна листа одма да те исфрлат
А да ги прескокнеме овие политички пропаганди најбитно е нашите да се квалификуваат на Олимпијада, затоа се оди во Шведска поголема глупост од вакви текстови нема не треба и да се објавуваат и да го оцрнуваат успехот на репрезентацијата.наслов на албански портал - владата праќа 500 навивачи, кои ги навредуваа албанците, во шведска. Мислам дека после ваков наслов заслужуваат едно А бре Македонче...ама само едно како што и си беше во Србија а они го надуваа до максимум.
Кога ќе стигнат во Гетеборт вака ќе им мафтаат на Швеѓаните
Он топик; Се надевам дека извлекоа поука од изминативе доделувања на карти и нема да има скандали, препукувања и уништување на еуфоријата.
40 сати автобус, 2 сати брод (и тоа зависи која линија е.. Росток - ?)....и не дај боже на маџарска граница да се решат да ги претресат... Со еден збор - блазеси им
со автобус едно 45-46 сати, а со авион, ако идеш со нормален лет, скопје-виена-гетеборг 4 сати, а ако идеш со wizzair, 12 сати до белград, и од белград до гетеборг 3 сати сите три начини ми се поминати, уште со кола да појдам некој денКолку саати одприлика се патува до Шведска знае некој ?