Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Некако убеден сум дека ќе идемо у 1/2 финале :свиркам:

А на миланњус се појави инфо дека е можно Бонера да игра место Антонини вечерва, што би било феил, Антонини моментално игра врв на кариерата ..

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Мразам коа некој го мења мислењето као чорапи,не може еднаш да плукаш по клубот па да го сакаш па пак после пораз да го плукаш.

Или си фан или не си,измеѓу нема,пред да се пише нешто убаво се анализираат работите зашо ако некој ве прати тоа делува доста смешно.

Без навреда али те зедов за пример пошто ти испадна таков.

Лош пример за фан на еден клуб каков што е Милан.
Па да, уште стојам на тоа дека се браневме дома како п**** како што пишав.Дефинитивно требаше да им дадеме гол и се ќе беше полесно.

Ама пак кога ќе видиш дека се без Чави вечерва (нема да игра изгледа) и статистики и оптимизмот на сите, и ти стануваш оптимист.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Па да, уште стојам на тоа дека се браневме дома како п**** како што пишав.Дефинитивно требаше да им дадеме гол и се ќе беше полесно.

Ама пак кога ќе видиш дека се без Чави вечерва (нема да игра изгледа) и статистики и оптимизмот на сите, и ти стануваш оптимист.
Чави тренирал на последниот тренинг и најверојатно ќе игра.
--- надополнето: 3 април 2012 во 15:30 ---

Овој гол требало да го чува за на утакмицата ама ај :D

Тука Алегри прашал: - Има ли некој што дрибла како Меси во тимов?
И сами видете кој се пријавил и што направил:pos::pos::pos:

Тука се гледа дека играчите се добро расположени и вечер се надевам ќе ни прикажат добра партија.

Дојдовме и до најбитниот меч во сезоната,меч кој може да ги издигне момците и да влезат во завршетокот на сезоната многу мотивирани и да испоебеме се !
Секако мечов има и своја лоша страна но кој ја ебе,не ја спомнуваме!

Милан е потценет од целиот свет,сите велат дека Милан нема што да бара но оние кој долго време следат фудбал ќе се потсетат на една година каде еден тренерот на екипата со која играме вечер јавно се дрзна да каже дека Милан нема шанси против неговиот супер-моќен тим но сите знаеме што се случи тогаш.
Д-Е-М-О-Л-И-Р-А-Њ-Е!

Верувам во овој Милан,верувам во тимот за кој навивам !
Andiamo ragazzi ! Forza Milan !

И за крај бонус две траки од мене за да ви го креваат расположението се до почетокот на натпреварот а за подоцна да го оставиме тоа на момците.

Со среќа момци,се читаме после натпреварот !

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Чави тренирал на последниот тренинг и најверојатно ќе игра.
Како и да е, уште стојам зад тоа шо го реков.И да знаеш дека тоа што не постигнавме гол на првата утакмица, може многу да не кошта денес (велам може)​

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Како и да е, уште стојам зад тоа шо го реков.И да знаеш дека тоа што не постигнавме гол на првата утакмица, може многу да не кошта денес (велам може)​
И тоа што Барса не даде гол на гости може да ги кошта многу ако ние дадеме неколку вечерва.
Јбг фудбал е,не може секогаш да ти оди ама тоа што го нарекуваш тимот пичкарски а веќе на наредната победа се ложиш е доста ниско.
Или си фан или не си. Измеѓу нема.

Патем тактиката со која може да се надмудри Барса е баш таа што ја користи Алегри било домашен или гостински терен,среќа што и тој нема такво мислење ко тебе па да видевме понижен Милан.
Отворена игра против Барса = самоубиство,не знам дали некогаш ќе го сфатите тоа ама додека Алегри го сфаќа тогаш немам проблем.

Нема ниеден тим на планетава што се отворил и ја победил Барса,па зошто после ова Алегри би се удирал со глава во ѕид?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
И тоа што Барса не даде гол на гости може да ги кошта многу ако ние дадеме неколку вечерва.
Јбг фудбал е,не може секогаш да ти оди ама тоа што го нарекуваш тимот пичкарски а веќе на наредната победа се ложиш е доста ниско.
Или си фан или не си. Измеѓу нема.

Патем тактиката со која може да се надмудри Барса е баш таа што ја користи Алегри било домашен или гостински терен,среќа што и тој нема такво мислење ко тебе па да видевме понижен Милан.
Отворена игра против Барса = самоубиство,не знам дали некогаш ќе го сфатите тоа ама додека Алегри го сфаќа тогаш немам проблем.

Нема ниеден тим на планетава што се отворил и ја победил Барса,па зошто после ова Алегри би се удирал со глава во ѕид?
Абе кој кажува дека не сум фан, ало?Тоа што не сум задоволен од нерешениот исход од мечот докажува дека не сум фан на Милан? :tapp:
--- надополнето: 3 април 2012 во 16:02 ---
P.S

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Абе кој кажува дека не сум фан, ало?Тоа што не сум задоволен од нерешениот исход од мечот докажува дека не сум фан на Милан? :tapp:
Плукањето по клубот го кажува тоа.
Ако не си задоволен не мора да плукаш,има многу начини да го искажеш незадоволството,ете пример не го гледај реваншот. Кул ќе ти биде.
Кажав што иам да кажам,сеа олабави ме :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
го мавам Боатенг стрелец во тек 6 квота и нека биде шо сака..1.30 како со Гранада да играат ги направија ама ај ќе видиме вечер

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Победа и само ПОБЕДА вечер. Не планирам да си кинам живци со резултат од 1-1 или 2-2. Одиме на сигурна ПОБЕДА. Тешко ќе биди, ама се надевам дека поголемиот притисок ќе е на играчите од Барселона зошто се ГОЛЕМИ фаворити и нерешено не му одговара. Тие мораат да тргнат на победа, ние смирено и рутинирано една контра еден гол, втора контра-втор гол и така :)..
Ех да беше толку лесно.
Немат врска си газиме вечер Forza Milan!!!!!!!!!!:vozbud:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Neka bide Prva i Zadnja :) kako vo Septemvri..nemam nisto protiv ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Росоњери со среќа вечер...

или ќе плачемо, или ќе се смеемо!

...се читамо после утакмица, ФОРЦА МИЛАН! :pipi:

Kajgana Shop