- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 9
На колку натпревара е казнет нани ке се врати ли во следниот натпревар?
Мислам дека да ке игра против ЗенитНа колку натпревара е казнет нани ке се врати ли во следниот натпревар?
Абе тоа важи само за у Премиерлигата, сега ќе може да игра. :wink:На колку натпревара е казнет нани ке се врати ли во следниот натпревар?
Ја мислам дека ќе игра, доби црвен на едно коло пред крајот на онаа сезона, значи му помина суспензијата од три меча.Знам оти е за во премиер лигата но ме интересира дали ке игра со челзи и ливерпул бидејки нема салам крило флечер е бот
Имаат напад бе не им треба Рѕни Тевез Роналдо Саха Манучо КембелВеруј ми да немаа замена немаше фергусон да ги продаде играчите. Имаме замени за тоа без грижи нас напад ни треба
Незнам дали ке добијат шанса али за манучо имам гледано клипови типчето тобро е има голема глава хехе а и доста е висок :pos2:$TreleC(o)T добре дојде во фан клубов.Од Манучо и Кемпел очекувам минимум 10 гола заедно да постигнат.
Незнам дали ке добијат шанса али за манучо имам гледано клипови типчето тобро е има голема глава хехе а и доста е висок :pos2:
Сега повреден е така?На Африканскиот Куп на Нации,го гледав,многу е жилав,брз,и јак со глава.Ако се споредуваат со Адебајор,подобар е од него 2 пати,само да добие шанса.