- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Го возам од кисела вода до тафталиџе, до карпош, центар итн. Тоа ми се дневните рути. 90% асфалт. А го земав 10 000 рамно. Патем, не е бел, црвен е. Бојата е секс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, се наоѓа по нешто. Да знаеш само на какви стари точаци имаат ставано. Баш ке прашам во Bikemarket, ептен ми се блиски.Ко што ледам не е oversize рамот така да тешко некое виљувче добро да упасува.
Драган е крив шо го купив. Драган е лудак невиден. Дечкото е енциклопедија и најкул тип шо сум го сретнал у последно време.Има, се наоѓа по нешто. Да знаеш само на какви стари точаци имаат ставано. Баш ке прашам во Bikemarket, ептен ми се блиски.![]()
Нема врска што не е на стариот велосипед јас ставив амортизер иако е 1 инч а не 1 1/8инч како новите. Ако некој сака може да му го продадам црн е како нов ни 2 месеци не е возен ни гребнат си стои бидејќи си земав нов велосипед.Ко што ледам не е oversize рамот така да тешко некое виљувче добро да упасува.
Каде би можел да најдам во Скопје продавница за велосипеди што нуди голем избор на опрема за велосипеди?
Отприлика цена? И пушти некое линкче. А шо точаче купи?
Топ, евтино е. Пушти ми линк или слика у пп.Ќе сликам деновиве и ќе пуштам слика. Цена за амортизерот е 500ден.
Многу ме интересира што ке ти е 203 мм диск?? Сосема доволно е 180 мм. 203 мм претежно користат downhill точаци каде тоа стварно е потребно и во комбинација со high end хидраулични кочници. Вака стално ке се витка дискот и ке имаш нон-стоп проблеми. Исто треба да провериш до колку милиметри диск подржува амортизерот и рамката назад.Кај можам да најдам диск за МТБ 203мм или барем 180мм а да не биде 2000ден+ како што се продааваат на ново во Скопје. Уште од лани барам. Инаку почна сезонава во недела бев 30км тура со просечна 22км/х.
Само заради изглед, инаку мене и 160 ми врши работа како што и веќе имам.Многу ме интересира што ке ти е 203 мм диск?? Сосема доволно е 180 мм. 203 мм претежно користат downhill точаци каде тоа стварно е потребно и во комбинација со high end хидраулични кочници. Вака стално ке се витка дискот и ке имаш нон-стоп проблеми. Исто треба да провериш до колку милиметри диск подржува амортизерот и рамката назад.Еве нешто интересно и не многу скапо :
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=209802
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/798603?searchID=3422299&Idx=2
А на кој точак сакаш да ставиш 203 мм, имаш слика ??Само заради изглед, инаку мене и 160 ми врши работа како што и веќе имам.
Малце?? Види им бутина еј ахахахИзгледа девојчињава малце претерале со возење
![]()