Општи вело муабети, прашања, совети

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Утре ке се вози на Водно до врв, па кој е распложен да дојде нека биде во 9:00 часот на паркингот спроти Нова Македонија. Само да не врне дожд како што има прогноза. Инаку да не заборавите од ноќеска се менува времетео т.е. летно сметање на времето (еден час понапред). :)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ми се скрши вилушката на точакот баш кај цевката со навој што влегува во рамот . Може ли да се завари некако или поправи? Има некој што имал сличен проблем?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Ми се скрши вилушката на точакот баш кај цевката со навој што влегува во рамот . Може ли да се завари некако или поправи? Има некој што имал сличен проблем?
Подобро купи си нова заради твоја безбедност, еден мој другар така падна со варена вилушка (пак му пукна на исто место) и лом се направи. Значи нова си е нова, па сега ти добро размисли. ;)

К

командо

Гостин
Утре ке се вози на Водно до врв, па кој е распложен да дојде нека биде во 9:00 часот на паркингот спроти Нова Македонија. Само да не врне дожд како што има прогноза. Инаку да не заборавите од ноќеска се менува времетео т.е. летно сметање на времето (еден час понапред). :)
Беше? како помина? :D

К

командо

Гостин
Не бев, а станав утрото и целиот затнат сум у п.м. :mad: Инаку за среќа или несреќа сите откажаа поради времето. Здравје за следниот викенд. :)
доаѓам и јас :) (ти текнува ли кој беше тој со плавиот Драг точак што падна? кога бевме на Водно) :D:D:D:D:D

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
И ја сум за следен викенд, само нека биде сабота зашто најверојатно недела ке врне.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
доаѓам и јас :) (ти текнува ли кој беше тој со плавиот Драг точак што падна? кога бевме на Водно) :D:D:D:D:D
Искрено не ми текнува на името ама знам за кој збориш, што влезе во браздите на врв и удри во насипот, мислам дека и тука е член. Не знам, може не збориме за истиот. Инаку и јас летав на истото возење ама полесно поминав. :)

К

командо

Гостин
Искрено не ми текнува на името ама знам за кој збориш, што влезе во браздите на врв и удри во насипот, мислам дека и тука е член. Не знам, може не збориме за истиот. Инаку и јас летав на истото возење ама полесно поминав. :)
За другиот што падна зборам ;D на средно што дојде направен лом ;D ;D ;D

Ајде ајде, мора да идеме :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Не е тој. Oвој продужи со нас доле и се зема на едно спустче у спут му испадна и "колцето" .:D

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Дечки денес земав Polar Matrix од bikemarket.mk.
Мислење? Јесда го земав више и нема да ми смени али да си прашам.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Дечки денес земав Polar Matrix од bikemarket.mk.
Мислење? Јесда го земав више и нема да ми смени али да си прашам.
Ок е точачето, брка работа, убава боја. Уште да му ставиш вилушка со амортизер и ке биде комплетно, но ако ти е само за по асфалт тогаш и нема потреба. Ај, убаво да те вози. :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ок е точачето, брка работа, убава боја. Уште да му ставиш вилушка со амортизер и ке биде комплетно, но ако ти е само за по асфалт тогаш и нема потреба. Ај, убаво да те вози. :)
Ко што ледам не е oversize рамот така да тешко некое виљувче добро да упасува.

Kajgana Shop

На врв Bottom