Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ти ја имаше направено оваа, само не можам да го најдам оригиналот никаде, дури и на сајтот. Инаку му реков и на Марсо, па направете нешто. Еве тука има слика http://cower.me/facebook-timeline-covers/15-inter-fc/ како пример, со тие пропорции треба да биде (width/height).
Еве. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
И потпишувајте ги, ни ги краде Малдини :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ало, нешто ново, не зезајте сеа, 2 години немате фатено фотошоп за интер :)

Дечки и девојки(јонзе), ај дајте интересни сликички од нашиов клуб да ставиме во еден артикл на сајтот, клише е да се пишуваат лажни вести, па дајте да се насмееме со интересни слики.
Мене ми текна на: Матераци и маската на берлускони, Ето со ќесите... предложете уште некои моменти и слики.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Мене ми текна на: Матераци и маската на берлускони, Ето со ќесите... предложете уште некои моменти и слики.
Марли со дресот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
The sale of Coutinho on loan, for example. Would not it be served?
"Coutinho has more quality Neymar. But if we entrust the team to a coach like Benitez, who has not played with the playmaker, it is normal that the boy has difficulties. But the coach loved him and he did play right. Then the enlightened leaders at that time have seen fit to take Kharja, something that does not exist. And on Monday morning, when I buy a newspaper, I can not read that the best field is Nagatomo. Inter are a lot of stuff, an amazing brand: Nagatomo is not possible that both of the match and that they made some mistakes. "
:pos:
Да не беше трагично, ќе беше смешно, oh wait...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дури сега се сетив колку само ни фали Харѓа:pos:..го правете антиталент,неписмен ваков таков ама тој за разлика од Камбиасо,Занети и Станкович знаеше да подаде топка и беше илјадапати поподвижен од овие нашиве што се од средниот ред..каква катастрофална трансфер политика имаме алал нека му е..само напаѓачи,крила и одбранбени фудбалери се изнакупивме а онаму каде што е нјаклучно во средниот ред што се градат акциите уште со камбиасо и Занети играме како да му е страв да му речат дека се резерви...

еден ден..само еден ден се надевам дека ќе го видам во сино-црн дрес но тоа е пуста желба бидејќи Морати ќе ангажира повторно некој како Паломбо или можеби Место и Роси од Џенова:pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.678
Поени од реакции
59.807
Зарате --> Форлан --> Милито.
Нека каже некој после дека тренерот не е важен :)

P.S.
Зошто не прославуваше Милито?

Пак Дејан во прв тим. Готово, се предавам...
Се знаеше тоа, Дејан беше фикс за денес, ама само затоа што Снајдер и Алварез не се во комбинација.

Kajgana Shop

На врв Bottom