- Член од
- 5 август 2011
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 389
Исто и мене ми се слушашеЧестито победа
Пошто не го гледав цел меч, што беше работава на крајов, што беше штама некако во сала. Некако стихијно си отидовте, а и последниве минути освен по тројката на Стојановски, некако многу тивки бевте.
И дури ми се слушна дека пеете Металург але
Бтв мислам дека МЗТ доби мала помош од судиите на крајот. Чист фаул не беше досуден над Караџовски на нерешено, а и после место три слободни за Перо, МЗТ доби две слободни
Navivanjeto bese solidno, i naprotiv poslednata cetvrtina a posebno poslednite 5 min bese najdobroto, pola klip e od tie momenti.. Taka da ne sudi od TV Natprevarot bese uzas, pogrda utakmica ovaa sezona mislam i nemase!Исто и мене ми се слушаше
Реков ова е сигурно некој мајтап...
Ги гледав само последните 5мин од последната четвртина и многу слабо навивање, пред тоа незнам шо било, ама последните 5мин беа катастрофа, ептен тивко како 15 души да пееа само...
Не си баш во право, навивачите на МЗТ пееле и кога губеле по 20 разлика.Добро навивање али имам замерка како сериозна група која ќе го има идниот македонски шампион би требало да пеете и кога губите 1 разлика а не на тв кога гледа некој од страна има момци со скрстени раце седат и ќутат гледаат кон семафорот.
Честито победа.
Ќе се вклучи кога ќе се формира Супер Лигата.Следната година, кога МЗТ ќе игра Јадранска Лига... Ќе игра Првенство на Македонија, или ќе се вклучи директно во Плеј-оф?
Да де, на Супер Лига мислев... Знам Српските тимови што настапуваат во Јадранска, се вклучуваат покасноЌе се вклучи кога ќе се формира Супер Лигата.
Па така му доаѓа али ќе ги надокнадат во полуфинале - финале, доколку се остварат шпекулацииве дека Работнички ќе прави јак тим.Да де, на Супер Лига мислев... Знам Српските тимови што настапуваат во Јадранска, се вклучуваат покасно
Значи, како му доаѓа, две дерби со Работнички помалку...
Кој го вози Мерцедесот џип?МЗТ се опушта „на скара“ кај Грне http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=7099