Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
a7-coupe-black.jpg

ми запра на пешачки ама германско беше неми се веруе некој маЧедонец да го има АВИОН црно купе доземја

Кај мене на паркинг нешто се курчеа, штета не ги сликав.

Имаше комшијата А5ка паркирано бела, до него му се бапнал еден со А7мица...и после дошол дечко со Mercedes, ваљда SLK AMG...

imgmercedes%20SLK3.jpg

Бело Ауди TT-S со грчки таблици, го сликав со новата камера но премногу бавен интернет имам.Слики од 1-ви па натаму

Прееска низ К.Вода Новиот ЦЛС мислам бел со ГВ таблички од старите

mik1O.jpg

еве една на брзина што ја сликав кај кафичите кај круг... ама незнам ништо друго освен дека е порше :)

mik1O.jpg

еве една на брзина што ја сликав кај кафичите кај круг... ама незнам ништо друго освен дека е порше :)
TechArt Turbo :) Многу ретка кола
Еве едно малку не добро видеo :)

Николабен, кога ти е фатена тука на штипски табли? Пред колку време? Сега мислам дека истата е во Неготино, барем беше до скоро...

Audi R8 имам видено во Скопје ама не ми текна да го сликам
audi-r8-01.jpg

Николабен, кога ти е фатена тука на штипски табли? Пред колку време? Сега мислам дека истата е во Неготино, барем беше до скоро...
Да ,на штпски таблици беше, а сликана е на 16ти Април 2009.Ретко го гледам низ Скопје, 7-8 пати годишно.
Audi R8 имам видено во Скопје ама не ми текна да го сликам
Прегледај го приврзокот 41575
Ова ? ;)

Siva alpina b5 biturbo vo kocani deneska stranski tabli steta sto ne bev vo moznost da izvadam nekoja slika od nea

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom