(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
абе овие браќава врска си немат од фудбал, а фергусон се заебал ако решил да го вади најдоброто од руни.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај па и вие ќе се самоубиете уште малце.Почеток на сезона е, ладна главата ајде.Како ќе биде до мај ако уште сега вака се однесувате:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
До мај ситуацијата ќе се подобри.

Ама се гледа дека ни треба напаѓач, Бербо да беше тука ќе тепавме... Во некои моменти грешки во додавања, во други моменти нервозни, неконцентрирани. Само да дадовме гол на почеток... Ама не дадовме бе.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
9 место сме а ? Да плачам или да се смеам :pos: :kesa:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ајдемо дечки, стегните зуби, ПИЛИЊАТА НА КРАЈ СЕ БРОЈАТ!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аман што ви е?
Што кукате луѓе, има уште 37 кола до крајот, имавме 32713892810 повредени играчи. Како не сте задоволни од браќата кога тоа им беше деби? Вие како се чувствувавте првиот ден на школо/работа? Одма почнавте петици да редите и пофалби да примате?
Полека, полека, ќе почнат да се враќаат во тимот и ќе се среди се`. Без секирации. Јас да си кажам задоволна сум од натпреваров, беше шанса да се истестираат новите играчи. И погоре читав некој спомна дека ако Флечер се истакнал тоа значело колку бил "дрво" тимот. Одговор - Па Флечер, Oшеј, Браун.. сите тие помалку звучни имиња најмногу се трудат и допринесуваат, ама се во сенка од поголемите имиња. Колку и да се трудат, да трчаат, да покриваат, Роналдо да даде гол, сите камери ќе бидат вперени кон него.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Аман што ви е?
Што кукате луѓе, има уште 38 кола до крајот, имавме 32713892810 повредени играчи. Како не сте задоволни од браќата кога тоа им беше деби? Вие како се чувствувате првиот ден на школо? Одма почнавте петици да редите?
Полека, полека, ќе почнат да се враќаат во тимот и ќе се среди се`. Без секирации.
Уште 37 кола се до крај. :)

И јас лично од прво одделение од почеток со песни почнав. :)

Не е провокација, само да се нашалиме. Не е крај на светот, само прво коло е, ако судиме според прво коло Хал ќе се бори за куп на УЕФА. :)

Спортски поздрав од Фан Клуб: Челзи, ќе се видиме во септември. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фала за грешката, едитирав, глупа тастатура имам:smir:.

G

Gray Foxx

Гостин
Јас лично умрев од нервоза, Руни толку ме нема изнервирано цел живот.
Како кур да го боли играше. Флечер очајно покажува дека не е за прв тим. Рио и Видич како и секогаш ѕверови.
Сега си се релаксирам со Господин Господин Лучијано.
Пис

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
И лани почна сезоната со кикс, може тоа да е добар знак:) Кога ќе се вратат другите играчи ќе расте и формата. Нема потреба за нервози.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Честитки за Немања и Патрис кои го изиграа својот 100 натпревар за Јунајтед!
Се надевам дека повредата на коленото на Мајкл нема да биде премногу сериозна и за 2-3 недели ке го имаме 100% фит !!

За играта..не сум задоволен премногу..ама то е то сеа..треба што побрзо да се заборави овој натпревар и да се свртиме кон наредниот..да се надевме дека до тогаш во комбинација за настап ќе имаме повеќе играчи !
Мене уште ме болит глата...ама поарно сеа отколку на крај на сезона..
И вакви утакмици се потребни за да созреваат играчите верувајтеми!!

Ајде Јунајтед одиме само напред...гази се пред себе!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како сакаш, ама мене не ми се верува само едно... Дека Ливерпул се пред нас. :kesa:
И лани беа на почеток пред нас и што?
Не е опасно, како одат работиве, годинава тројна ќе земиме:helou:

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
lol каков брз фудбал во второто полувреме,(само тоа го гледав)! и двата тима ја сакаа победата, ама немаа некои поконкретни шанси, све по земја шутираа!
повеке срека следниот пат.:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И лани беа на почеток пред нас и што?
Не е опасно, како одат работиве, годинава тројна ќе земиме:helou:
Ќе земиме, само нека се вратат Роналдо, Андерсон, Нани, Парк, Тевез, Харгривс...
Лом ќе правиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom