(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Роналдо одлично се опоравува и се очекува побрзо во акција...тука

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Фергусон: Ќе го извадам најдоброто од Руни

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Luge jas sum na odmor nekolku dena, konecno vecerva stignav do internet. Cestitki za pobedata vo Komjuniti Sild, ajde i utre gi gazime Njukasl, Runi e fit, ke igra vo prviot tim. Za zal jas pak nema da gledam, ama so mislite ke bidam so fanovite na Junajted. Mislam deka za naredniot natprevar ke go imame i Berbatov, se poveke mirisa na kompletiranje na ovoj transfer. Manuco seuste nema dobieno rabotna dozvola, da se nadevame deka do 31 Avgust ke ja dobie. Bas sakav brojot 19 da bide na Kempbel, ama SAF nesto mnogu go forsira Velbek, mozda ke napravi nekoj bum detevo.
Aj pozdrav gjavoli se citame za nekolku dena.
Nema kirilicna podrska kompjuterov, jebi ga mora na latinica.:smir:
:salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
По се` изгледа ова е третата варијанта, вториот дрес на за гости, иако го претставуваа темносиниот, ама верувам им текнало дека е ептен wannabe Chelsea.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Добар е добар е. Многу некако со она црвената стрелка што е многу кул е. Ај не само што шамиони сме туку и најкул дресови имаме.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Леле стварно, закон се дресовите, мора еден ваков да се набави ако најдам :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
По се` изгледа ова е третата варијанта, вториот дрес на за гости, иако го претставуваа темносиниот, ама верувам им текнало дека е ептен wannabe Chelsea.
А must buy:vozbud:
Дресов првпат го гледам.Многу е убав:)
Веќе е 13.00, oстанаа уште 4 часа.Ајде ѓаволи:zlo:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој дрес е толку формален што дури и на свадба би го носела:). Само да не го земат тој плавиот, многу ми е грд. Како да не игра Манчестер:(

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ајде Јунајтед...сакам победа од вас денес како поклон за мојот роденден утре :):vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Овој дрес е толку формален што дури и на свадба би го носела:). Само да не го земат тој плавиот, многу ми е грд. Како да не игра Манчестер:(
Имам и од плавиот.Убав е.Ама најдобар резервен дрес е црниот.Никогаш не купив таков, а го обожавам:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
ајдееее 1000 мисленје од мене и нормално на страната на манцестер јунајтед и ке казам дека ми се допагат дресовите и едвај чекам да почне натпреварот

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
ајдееее 1000 мисленје од мене и нормално на страната на манцестер јунајтед и ке казам дека ми се допагат дресовите и едвај чекам да почне натпреварот
1000 мислење ама многу грешки. Ама ај кој сум јас да судам ај и ја денес чекам да почне и да тепаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom