Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Аааааааа осеќам дека со Нирнберг утре ќе биде ринтање ама мора да се искористи, МОРА!

Утре ШВАЈНИ лајк а БОСС!! А во Дортмунд ги добиваме тоа бидете сигурни!!!

Ајде сеа малце и медиуми притисок!!! Ги направија шампиони,епа сега нека сисаат сите!!! Нас мајмуни не правеа,убаво им рече Хенес,да се извинат сега! Смрадови!

ако не тепаме утре нека си легнат нашиве, со победа утре Дортмунд ќе има уште поголем притисок а следно коло гостуваат кај незгодниот Волфсбург па дербито со нас

Не бе утре лаганица ќе биде,наши се Нинберг,пак ке им пуштиме играчи.....Ќе ни остават уживајте,битна утакмица е,свртел више Хенес да не се занесуваат нешо,а и вака и така ќе ги скинеме! Швајни ис бек!

кое пцуење сум им го удрил на Дортмунд коа дадоа за 4-3 многу пати ми се вадат безвезе пишав уште одамна време е да се сврти малце среќата оваа година ДОртмунд изобилува со среќа и во купот едвај ми се вадат на пенали и у 120 минута против второ,третолигаши а исто и во БЛ

ако не тепаме утре нека си легнат нашиве, со победа утре Дортмунд ќе има уште поголем притисок а следно коло гостуваат кај незгодниот Волфсбург па дербито со нас

Под притисок ќе се испосерат и со Гладбах и со Шалке... ама и Гетце им се враќа наскоро.

Ќе не даваат ЕС2 така? Нек не се серат сега ми се гледа...

Ајде утре нека ги игра едно полувреме Рибс и Робен а со Марсеј нека ги одмора. Швајни, Кроос, Милер и Гомез мора да се доволни за Нирнберг!

Под притисок ќе се испосерат и со Гладбах и со Шалке... ама и Гетце им се враќа наскоро.

ја мислам дека и боље ке биде за нас да игра Геце против нас прва утакмица ќе му биде а таа повреда што ја имаше е многу заебана слична ко Бади и Робен нема да биде 100% а моментално Куба им игра супер далеку подобро од Гроскројц кој само што трча ко коњ и да шутне ако му ја наместат пред гол како и да е се со ред прво да не се заебе нешо утре

Абе ќе си ги тепаме кај нив,ќе се посерат против нас....Баерн експлодираше во вистинскиот момент!!! Види ги Робен и Рибери,види го Гомез волот од кај стигне гол дава,Милер пак си кине,Крос мајсторот,Швајн ис БЕК!!! Такада имаме тим ипол,си газеме! Во Дортмунд победуваме!!!!

...само се надевам дека денес нема Баерн да ја оплеска и да испадне дека џабе Штутгарт ни правеше услуга.

Второ нека влегува Рибери, вака не ја бркаме Борусија. И кај најде тоа торнадата сега во Нирнберг..

Ви реков горе дека ќе е ринтање.

Робен е жива мувла, гарант дава гол во второ :pos:

Второ нека влегува Рибери, вака не ја бркаме Борусија. И кај најде тоа торнадата сега во Нирнберг..

Мора да ротира Јуп, не можеш да му замериш за тоа, кога ќе ни играме во 15 дена Реал-Дортмунд-Реал мора да се сите 100% фит.

Мислам дека 0-1 ја тепаме оваа со некој шугав гол таму во 89’...

Zosto koga gi gledam Timo , Pranjic , Kontento mislam deka svetot mi se rusi sakam nozete da im se sokrsat ebate sakative , levata strana denes ni e katastrofa . Neka vleguva Ribery oti go ebavme ezot .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom