NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Еве му ги Оклахома на оној шо беше убеден дека ќе ги здрвеле Лејкерс...Оклахома да имаа малце поискусен тим и титула ќе земеа сигурно,ама вака уште им е рано на Вестбрук и Дурантула.

548651_10150629586491347_36934781346_9532292_1459965612_n.jpg

Најди го леброн :D

па после имате лице да се расправате.
напишете вие нешто против леброн, никој не одговара, не почнува расправии и сл.
напише некој од нас нешто против коби, дигнете го форумо наопачки

Незнам шо се буните сликата си кажва многу јасно... нба продавница... значи тие дресој/тренерки се сеуште на продажба... од Леброн нема поќе пошто нормално сите се купени ;)

Незнам зошто го хејтате леброн? Чоекот индивидуално е моментално најдобар играч.

па после имате лице да се расправате.
напишете вие нешто против леброн, никој не одговара, не почнува расправии и сл.
напише некој од нас нешто против коби, дигнете го форумо наопачки

Ти со сила тераш некој на караница? Ко некој црнец-расист си да му се сневиди што мисли дека секоја можна реченица е против црнци (пример, утре ќе е сончево)
Нит спомнав Коби, нит дека сум озбилен.

Ти со сила тераш некој на караница? Ко некој црнец-расист си да му се сневиди што мисли дека секоја можна реченица е против црнци (пример, утре ќе е сончево)
Нит спомнав Коби, нит дека сум озбилен.

јас не почнувам караница, кажувам факт
најголем пример еве, на темата шо беше за ол-стар. еден беше пишал после утакмицата критики за сите играчи, вие (фановите на лејкерс) се фанавте за тоа оти упатил критика кон коби, и заврши со тоа тој самиот да биде баниран од темата, ваљда и општо од сите теми за кошарка

јас не почнувам караница, кажувам факт
најголем пример еве, на темата шо беше за ол-стар. еден беше пишал после утакмицата критики за сите играчи, вие (фановите на лејкерс) се фанавте за тоа оти упатил критика кон коби, и заврши со тоа тој самиот да биде баниран од темата, ваљда и општо од сите теми за кошарка

Многу генерализираш, лошо е тоа.

Филаделфија:facepalm:

Кливленд во 2/4......добри, добри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom