Абе чоек нели воздухот у Кина е загаден. Па се надам дека Кинезиве се навикнале, а бразилциве не знаат а таа загаденост да играат. Ај може ќе се погоди на среќа да тепа кина. Јас се надам па сеа.Уште да изгуби Бразил од Кина...хахаха
Тешка работа момци![]()
Хехе, Бразил се толку настрвени да и го одземат златото на Аргентина од ЛОИ 2004, така да не ми се верува дека ќе ја испуштат шансата што имаат полесен противник. Да не беше Аргентина освојувач пред 4 години, можеби немаше да запнат толку, ама ривалство е ривалство.Абе чоек нели воздухот у Кина е загаден. Па се надам дека Кинезиве се навикнале, а бразилциве не знаат а таа загаденост да играат. Ај може ќе се погоди на среќа да тепа кина. Јас се надам па сеа.
Абе фросе знам се тоа ама како што се вели НАДЕШТА ПОСЛЕДНА УМИРАХехе, Бразил се толку настрвени да и го одземат златото на Аргентина од ЛОИ 2004, така да не ми се верува дека ќе ја испуштат шансата што имаат полесен противник. Да не беше Аргентина освојувач пред 4 години, можеби немаше да запнат толку, ама ривалство е ривалство.
Ама СЕПАК УМИРААбе фросе знам се тоа ама како што се вели НАДЕШТА ПОСЛЕДНА УМИРА
а што андерсон ако игра ќе изгубатандерсон тешко да игре у недела ... бразил нема да дозволат да изгубат
Мисли си ти така. Ама дали лани го глеаше со сколс каков тандем беа. Ауууа што андерсон ако игра ќе изгубат![]()
![]()
Дај нека пишат нешто ново. Ова ти го знае секој од сибир до лееј не ми текнуе некое пусто место ама ај. Ај ова е малку официјално ама Фергусон и во годините кога Манчестер беше во криза за титули беше најдобар и сите го знаат тоа.Фергусон најдобар европски тренер
Европската асоцијација на спортските списанија го избраменаџерот на Манчестер Јунајтед Алекс Фергусонза најдобар тренер на Европа за сезоната 2007/’08.
Ова не е никакво изненадување ако се знае дека шкотскиот стратег ги предводеше „Црвените ѓеволи“ до европската и англиската титула.
И покрај тоа, Фергусон нема убедлив триумф во изборот на ЕСМ со оглед на тоа што за само еден глас го острави зад себе свпјот шпански колега Луис Арагонес, под чија палка Шпанија стана европски првак на шампионатот оддржан во Австрија и Швајцарија.
Третото место му припаѓа на најголемиот фудбалски психолог, Гус Хидинк, кој со Русија го направи најголемото изненадување на ЕВРО 2008, каде учествуваа во полуфиналето.
Од четвртата до седмата позиција се наоѓаат тренерот на Зенит Дик Адвокат, селекторот на Турција Фатих Терим, стратегот на Рома Лучано Спалети и на Виљареал Мануел Пелегрини.
Може комотно да го изберат за менаџер на столетието, нема поголем тренер од него во историјата на фудбалот!Дај нека пишат нешто ново. Ова ти го знае секој од сибир до лееј не ми текнуе некое пусто место ама ај. Ај ова е малку официјално ама Фергусон и во годините кога Манчестер беше во криза за титули беше најдобар и сите го знаат тоа.