(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
значи недела у 17 на а1 Њукасл е првата жртва убајни петарда од старт може :vozbud::vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Уште да изгуби Бразил од Кина...хахаха
Тешка работа момци :)
Абе чоек нели воздухот у Кина е загаден. Па се надам дека Кинезиве се навикнале, а бразилциве не знаат а таа загаденост да играат. Ај може ќе се погоди на среќа да тепа кина. Јас се надам па сеа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе чоек нели воздухот у Кина е загаден. Па се надам дека Кинезиве се навикнале, а бразилциве не знаат а таа загаденост да играат. Ај може ќе се погоди на среќа да тепа кина. Јас се надам па сеа.
Хехе, Бразил се толку настрвени да и го одземат златото на Аргентина од ЛОИ 2004, така да не ми се верува дека ќе ја испуштат шансата што имаат полесен противник. Да не беше Аргентина освојувач пред 4 години, можеби немаше да запнат толку, ама ривалство е ривалство.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хехе, Бразил се толку настрвени да и го одземат златото на Аргентина од ЛОИ 2004, така да не ми се верува дека ќе ја испуштат шансата што имаат полесен противник. Да не беше Аргентина освојувач пред 4 години, можеби немаше да запнат толку, ама ривалство е ривалство.
Абе фросе знам се тоа ама како што се вели НАДЕШТА ПОСЛЕДНА УМИРА

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Нема шанса бе.Кинезите се многу слаби во екипни спортови.Ќе изгубат и Андерсон нема да игра за нас во првото коло.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе знам дека Кина 5-0 ќе ог крка ама ај можеби сум баксуз.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
андерсон тешко да игре у недела ... бразил нема да дозволат да изгубат

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Manchester moze da igra i bez Anderson ama ke igra so Berbatov , protiv Newcastle. :vozbud::helou::helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Не е страшно со оглед дека ги имаме Керик,Сколс,Харгвис...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фергусон најдобар европски тренер

Европската асоцијација на спортските списанија го избра менаџерот на Манчестер Јунајтед Алекс Фергусон за најдобар тренер на Европа за сезоната 2007/08.

Ова не е никакво изненадување ако се знае дека шкотскиот стратег ги предводеше „Црвените ѓеволи“ до европската и англиската титула.

И покрај тоа, Фергусон нема убедлив триумф во изборот на ЕСМ со оглед на тоа што за само еден глас го острави зад себе свпјот шпански колега Луис Арагонес, под чија палка Шпанија стана европски првак на шампионатот оддржан во Австрија и Швајцарија.

Третото место му припаѓа на најголемиот фудбалски психолог, Гус Хидинк, кој со Русија го направи најголемото изненадување на ЕВРО 2008, каде учествуваа во полуфиналето.

Од четвртата до седмата позиција се наоѓаат тренерот на Зенит Дик Адвокат, селекторот на Турција Фатих Терим, стратегот на Рома Лучано Спалети и на Виљареал Мануел Пелегрини.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Фергусон најдобар европски тренер

Европската асоцијација на спортските списанија го избраменаџерот на Манчестер Јунајтед Алекс Фергусонза најдобар тренер на Европа за сезоната 2007/08.

Ова не е никакво изненадување ако се знае дека шкотскиот стратег ги предводеше „Црвените ѓеволи“ до европската и англиската титула.

И покрај тоа, Фергусон нема убедлив триумф во изборот на ЕСМ со оглед на тоа што за само еден глас го острави зад себе свпјот шпански колега Луис Арагонес, под чија палка Шпанија стана европски првак на шампионатот оддржан во Австрија и Швајцарија.

Третото место му припаѓа на најголемиот фудбалски психолог, Гус Хидинк, кој со Русија го направи најголемото изненадување на ЕВРО 2008, каде учествуваа во полуфиналето.

Од четвртата до седмата позиција се наоѓаат тренерот на Зенит Дик Адвокат, селекторот на Турција Фатих Терим, стратегот на Рома Лучано Спалети и на Виљареал Мануел Пелегрини.
Дај нека пишат нешто ново. Ова ти го знае секој од сибир до лееј не ми текнуе некое пусто место ама ај. Ај ова е малку официјално ама Фергусон и во годините кога Манчестер беше во криза за титули беше најдобар и сите го знаат тоа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Дај нека пишат нешто ново. Ова ти го знае секој од сибир до лееј не ми текнуе некое пусто место ама ај. Ај ова е малку официјално ама Фергусон и во годините кога Манчестер беше во криза за титули беше најдобар и сите го знаат тоа.
Може комотно да го изберат за менаџер на столетието, нема поголем тренер од него во историјата на фудбалот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom