Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Немаме потреба од нов тренер, доколку Абрамович има грам мозок у таа лејка.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Немаме потреба од нов тренер, доколку Абрамович има грам мозок у таа лејка.
Апсолутно се согласувам со мислењево, нема потреба да се менува тренер, сега за сега се гледа дека Ди Матео солидно ја врши работата а и играчите го почитуваат и ценат. Веќе претерано е ова секоја сезона нов тренер.

F

fantomX

Гостин
Релацијата тренер-раководство во еден клуб е единствената работа која Челзи треба да ја преземи од Барселона - едногодишен договор и на крај на сезона да се види кај сме и шо сме, пофер и покоректно за сите засегнати не можи да биди. Во бајки за долговечности веруваат само т. н. англиски медиуми и доволни наивните или глупите на потпаднат под такво влијание; на крај на крајиштата, ако некој тренер е за долго време за некој клуб, тоа треба природно да се покажи со тек на време, а не со сила и со исфросирани договори.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Di Matteo also responded to the news that our FA Cup semi-final against Tottenham will be played at 6pm on Sunday April 15, just three days before a potential Champions League semi with Barcelona or AC Milan.
'First of all we have to qualify for the semi-final, but on the other hand we have tried to communicate with the FA and co-operate, so it's disappointing, I would say, that common sense hasn't prevailed,' he said.
'I probably would have been happy with a Friday night kick-off.We have tried to co-operate with the authorities and given our point of view but it seems it hasn't been taken into consideration.'

:tapp:

Можеше барем во сабота да биде.

H

HoT IcE

Гостин
Можеше, но не знам кој им е курац на овие од ФА, се понашаат како морони.
Плус, Челзи е единствен тим од Англија што игра во ЛШ.
Како и да е, јас ФА куп би го ставил како планБ, а првата утакмица од ЛШ со сите сили да се корне.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Starting XI: Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Cole, Lampard, Mikel, Mata, Sturridge, Torres, Kalou.

Subs: Turnbull, Essien, Ramires, Malouda, Bosingwa, Cahill, Bertrand.

Мора денес да тепаат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Каде е Дрогба? o_O

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Во која форма е Чех...:cuc:

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Челзи ВОДИ , Сити губи , а Арсенал се мачи ... :D:P:cool:

Торес кој ми те проколна ? Едноставно ЗАСЛУЖУВА да даде гол човеков !!! Не знам што ќе беше ова ... :confused:

Петр :vozbud: нека му ја дадат платата и од дрвата како Малуда , Оби Микел , Калу итн ...

Kajgana Shop

На врв Bottom