Во сабота без интернет?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Немогуќе.
А и да се деси гајле ми е...Боље е кога нема Интернет !

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Ne mogu oboriti internet jer je internet smješten na 8-jezgreni server koji funkcioniše kao piramida a s obzirom na to da ga žele srušiti onemogućavajući DNS-ove znam da 100% to ne mogu uraditi jer taj server ima više firewall-ova nego sotonina soba, a druga stvar postoje hiljade binarnih sekvenci samo na jednom od tih servera a funkcionalnost tih sekvenci poznaju možda 3-4 osobe na svijetu koji su Cyber Security stručnjaci. Bez straha ništa se neće desiti ;)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Ne mogu oboriti internet jer je internet smješten na 8-jezgreni server koji funkcioniše kao piramida a s obzirom na to da ga žele srušiti onemogućavajući DNS-ove znam da 100% to ne mogu uraditi jer taj server ima više firewall-ova nego sotonina soba, a druga stvar postoje hiljade binarnih sekvenci samo na jednom od tih servera a funkcionalnost tih sekvenci poznaju možda 3-4 osobe na svijetu koji su Cyber Security stručnjaci. Bez straha ništa se neće desiti ;)
Интернетот држи се денес а имам слушнато дека се пренесува на 24-сателити кој кружат окулу земјата и затоа е застапен секаде ама буквално секаде..и добро темава секако ја отворив за дискусија за да слушнам ваши мислења..сепак да се спој со некоја тема за квалитетноста на вепсајтовите..пошто 50 проценти се лажни информации..

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Јас искрено мислам дека нема шанси тоа да се деси да нема интернет, но сепак се е можно на овој свет :D па би можело и тоа да се деси. Па и да нема во Сабота и така планирам цел ден над книгата да висам така да све ми е исто.......:pos:.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Си го згрешил денот, интернет ќе снема во недела, на 1ви Април.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Хахахахахахаахахаха како може интернетот да го кутнат :facepalm: ..освен ако не планираат хардверски да го кутнат со терористички напади во вселената :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само ја отворив темава..да дискутираме а не мене да ме обивнувате за хакериве бог да чува -.-
Не те обвини никој тебе конкретно, само реално апсурдна е идејава, се претера со муабетиве. Јас лично ова не можам да го сфатам сериозно.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Не те обвини никој тебе конкретно, само реално апсурдна е идејава, се претера со муабетиве. Јас лично ова не можам да го сфатам сериозно.
Ни јас не го сваќам сериозно ама ќе чекаме и ќе видеме дали е точно вака само ќе си нагодуваме :D

S

Sagan

Гостин
ти веќе почна ?
Ја одамна ја завршив таа работа. Цела Википедија со сѐ слики, музика со вкупно време на свирење од 48 години, е-книги вклучително Ниче и руските класици, 1.200 филмови и 400 документарки и скрипти со напатствија како да се преживее нуклеарна зима, сончева бура и секнување на Интернетот.

Фино-лепо све изрежено на цедиња во по три примерока и складирани во временска капсула закопана во дворот :icon_lol:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Колку пати до сеа и без фејс останавме и за ова ќе е исто .... голема лажга ..... барем сервериве од дота и форумов нека не ги чепкет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom