UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Најинтересно ми е, што секогаш кога ќе има судиска грешка, мора да се ископа некоја утакмица пред неколку години, каде погрешиле за оштетениот тим....

Интересно е што на сите тие клипови оштетениот тим играл против Барса, нели ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако гледаме реално, Барселона навистина беше оштетена за пенали, но тоа е и делумно нејзина вина. Санчез по првиот пад, после уште 3 пати падна безвезе и кога го правиш тоа, треба да сфатиш дека и други судии гледаат натпревари, ги студираат играчиве за да знаат и да донесат правилни одлуки.

Имаше контакт, но како беше онаа приказната, после 10 пат лажна тревога дека волк иде да ги изеде овците, веќе никој не ти верува. Тоа, комбинирано со фактот дека Милан играа дома, пресуди за оваа судиска одлука.

И ако гледаме реално, баш Меси ја "заеба" вчера Барселона, сите топки мораа преку него да идат, како ова да е третокласен тим и тој само знае да игра. Не видов баш некаква иницијатива од другите, освен шутот на Тељо (имаше и други шутеви, ама пак резултираа од напади преку Меси и директната средина, каде што имаше 6 играчи на Милан), кој резултираше со урлање од страна на Меси, зашто пак не му подал. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Интересно е што на сите тие клипови оштетениот тим играл против Барса, нели ?
Не, општо зборев. Али ајде да ја земеме Барса за пример. 1/2 финале 2035 година, кога Барса ќе биде оштетена против Милан, одма некој ќе го поништениот гол на Шевченко.
Истово нема никаква поента, ама ајде нека ви биде.

B

Beck's

Гостин
kako moze fan na Barca da bide sreken i od pobeda na Barca i od Milan. Ja igras 2 za 100 evra, toa ti e 950 evra dobivka. Da izleze taka, gi zemas tie pari i odis na El Classico so zenskata :) vo slucaj na druga varijanta pak sreken, ideme u polufinale so Kanal 5 :)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
kako moze fan na Barca da bide sreken i od pobeda na Barca i od Milan. Ja igras 2 za 100 evra, toa ti e 950 evra dobivka. Da izleze taka, gi zemas tie pari i odis na El Classico so zenskata :) vo slucaj na druga varijanta pak sreken, ideme u polufinale so Kanal 5 :)
И завршува 1-1 :cool:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Barcelona's tears water San Siro pitch

Добро незнам шо ти е финтата, како да Барса отпадна од вас се радувавте.
Па се браневте 90 минути , постираш тука како да сте ги 5:0 победиле .

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
М

- Миланело -

Гостин
^
Сликата се однесува на коментарите (плачењето) од страна на играчите и тренерот на Барса после натпреварот. Не сум јас крив ти што не ја сваќаш финтата (сликата).

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Добро незнам шо ти е финтата, како да Барса отпадна од вас се радувавте.
Па се браневте 90 минути , постираш тука како да сте ги 5:0 победиле .
vo pravo si se branevme 90 minuti... :) no isto taka falea 5 igraci od prv tim sto igraat redvono koga se zdravi... Abate, T,Silva, Bommel , Pato i Cassano ... Baska robinjo i boa ne bea 100% spremni pa nitu ni nesta...ovie trojca mesecov zaedno 5 utakmici nemaat kompletirano mesecov..taka da ovoj 0-0 za milan e odlicen rezultat... :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не, општо зборев. Али ајде да ја земеме Барса за пример. 1/2 финале 2035 година, кога Барса ќе биде оштетена против Милан, одма некој ќе го поништениот гол на Шевченко.
Истово нема никаква поента, ама ајде нека ви биде.
Веќе класика стана тоа, него друго, рачунај истиве две ситуации од вчера да беа на обратна страна, па ќе се испишеа 10 страни со плачки првенствено од фанови на Реал и Челзи, а после и голем број на Милан, како тие 2 ситуации биле 100% пенал, како Платини ја фаворизира Барса, масони курци палци и остали срања.
Искрено добро што не се досуди пенал.

Иначе, у глобала очекував подобар натпревар, иако и вчерашниот не беше лош, добро ќе беше ако се искористеше нешто од неколкуте шансите, бар да паднеше по еден гол во мрежата на Валдес и Абијати, вака некако многу ми се виде тактизирање од двете страни, преголем респект, и главна цел првенствено да не се прими гол.

За реваншот од прилика се знае што ќе се гледа, Барса ќе си ја игра својата игра од првата минута, ќе се напаѓа од сите страни, Милан ќе се брани со формирање на две одбранбени линии пред голот на Абијат, со Ибра некаде на средина на терен и ќе се чека шанса од грешен пас на Барса за да се загрози голот преку контра или полуконтра.

Оптимист сум, кога може фан на Милан да биде оптимист со 0-0 на Кампот, не гледам причина зашто фан на Барса да не верува у пролаз у 1/2 финале.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Ovie od barca kolku se pateticni ... :) tie se zalat za sudii i teren..hahaha :) a ne spominjaat deka Dramski teatar ne im e raven... :)
Колку е јако да следш фудбал според мислења на форуми што ги пишуваат 10 годишни комплексаши тоа е страшно нешто. Жити се дај ми еден клип кај што некој вчера од Барса изглуми без контакт или удар? Вчера видов најмалце 2 пати кога играчи на Милан во дуели се држеа за глава ко некој со шипка да ги удрил.
И пак нема да кажам дека Милан се глумци, сељачишта и еден куп навреди ко што пишуваат еден куп пациенти на форумов, за како само со фаули ги спречуваа контрите на Барса зошто се тоа е дел од играта.
И што ако изјавиле дека тапа бил теренот, не е точно? Не рекле дека само за нив бил тапа туку дека стварно беше тапа се лизгаа сите ко во нива.
Пак ќе кажам нека каже некој еден силен клуб не користи глумење, тепање, притисок врз судии и сл, а не само Барса Барса Барса ко мали деца.
Идете прошетајте малце надвор, убаво е времето веќе 2 недели опуштете се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Лизгав беше теренот бе, Антонини не се пушти со клизач да го запре Санчез, едноставно се лизна и случајно го запре... :icon_lol:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Колку е јако да следш фудбал според мислења на форуми што ги пишуваат 10 годишни комплексаши тоа е страшно нешто. Жити се дај ми еден клип кај што некој вчера од Барса изглуми без контакт или удар? Вчера видов најмалце 2 пати кога играчи на Милан во дуели се држеа за глава ко некој со шипка да ги удрил.
И пак нема да кажам дека Милан се глумци, сељачишта и еден куп навреди ко што пишуваат еден куп пациенти на форумов, за како само со фаули ги спречуваа контрите на Барса зошто се тоа е дел од играта.
И што ако изјавиле дека тапа бил теренот, не е точно? Не рекле дека само за нив бил тапа туку дека стварно беше тапа се лизгаа сите ко во нива.
Пак ќе кажам нека каже некој еден силен клуб не користи глумење, тепање, притисок врз судии и сл, а не само Барса Барса Барса ко мали деца.
Идете прошетајте малце надвор, убаво е времето веќе 2 недели опуштете се.
:)) ova 10 godini sledis fudbal samo od forumi si kazuvas od iskustvo ??? se glea deka si fan na barca ali ipak... CEL SVET znae deka skoro cela barca ( So cesni isklucoci koi se mnogu retko ) premnogu glumat vo dueli...samo za fan na barca nema tuka gluma....se razbira...inace da te prasam neso ZASO NE SE BUNEA KOGA BESE 2-3 za barca na san siro istava sezona ??? TOGAS OK bese deka barca tepase neli....A SEA koa nemozea gol da dadat terenot e kriv... ;) U pravo si ...idi prosetaj nadvor ke ti godi... ;)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
:)) ova 10 godini sledis fudbal samo od forumi si kazuvas od iskustvo ??? se glea deka si fan na barca ali ipak... CEL SVET znae deka skoro cela barca ( So cesni isklucoci koi se mnogu retko ) premnogu glumat vo dueli...samo za fan na barca nema tuka gluma....se razbira...inace da te prasam neso ZASO NE SE BUNEA KOGA BESE 2-3 za barca na san siro istava sezona ??? TOGAS OK bese deka barca tepase neli....A SEA koa nemozea gol da dadat terenot e kriv... ;) U pravo si ...idi prosetaj nadvor ke ti godi... ;)
Дали не беше тапа теренот? Не викам дека крив беше теренот што не дадоа гол Барса, да беше добар може Милан ќе водеше, може подобро ќе ја зафатеше топката Ибра кога лошо ја зафати топката итн итн. Реков дека тапа беше теренот за двете екипи, се лизгаа и едните и другите, ако најдеа на време решение може немаше да имаат толку повредени Милан нели? И изгледа не си ја прочитал убаво темава, имаше фан на Милан што кажа дека пред месец дена ја менувале тревата што значи не била истата со мечот во групи (знаеш 1 месец = 30/31 ден, за февруари 28/29, а мечот во групи беше 23ти ноември 2011та ако не знаеш да сметаш слободно пиши не се срами).
И ти кажав покажи ми еден клип од вчера кај што имаше глума не само без врска кенкање. И не реков дека не глумат, реков дека сите го прават тоа, не постои тим што не игра прљаво ама на сите им е трн во очи Барселона зошто има најголем успех од сите екипи последнава деценија. Прочитај ги убаво постовите пред да реплицираш на нив, а јас ќе те послушам и идам до надвор додека уште има сонце би те советувал и ти да го направиш истото ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom