Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.624
Поени од реакции
22.648
Милан може да се соочи со казна од УЕФА заради тревникот на Сан Сиро од вчерашниот натпревар.
0-0 на гости е лош резултат пред реванш. Било кој нерешен резултат сега на реваншот им одговара на Милан. Барса мора да оди само на победа! Затоа очекувам жесток напад кон голот на Абијати уште од 1вата минута.
Ама, за тоа кога ќе дојде време. Сега во саботата следува натпревар против незгодниот Билбао. Билбао вечерва гостува во Германија, играат против Шалке, можеби ќе бидат малку уморни. Уствари не знам колку тоа ќе ни значи, оти колку што знам и нашите се немаат сеуште вратено од Италија.
Да им вратиме на Баскијците за 2та бода што ни ги скинаа во Ноември.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Барса се патетични дека се жалеле на теренот ти не си патетичен дека се жалиш шо имале повредени и еден суспендиран?! Барса нема повредени НЕЕЕЕЕЕЕ!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Барса се патетични дека се жалеле на теренот ти не си патетичен дека се жалиш шо имале повредени и еден суспендиран?! Барса нема повредени НЕЕЕЕЕЕЕ!
Zaboravi da kazes deka milan igrase ibez pola tim:D

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Zaboravi da kazes deka milan igrase ibez pola tim:D
а Пато шо е у Америка, а што му беше роденден на Жуанжу Брау вчера или у Вторникот, а а а Амброзини шо му ги пипкаше копачките на Меси а?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Избришани 15тина мислења. Vody, нареден испад во темава ќе ти биде санкциониран со бан од истата.

Продолжете со нормална дискусија.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ова со теренов ме потсети на тактиката на Мур кога беше во Челзи, кога не дозволи ја сменат нивата.

Мур го лапна таа утакмица, истото ќе му деси и на Алегри, заради тие педерски фори.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Милан може да се соочи со казна од УЕФА заради тревникот на Сан Сиро од вчерашниот натпревар.
0-0 на гости е лош резултат пред реванш. Било кој нерешен резултат сега на реваншот им одговара на Милан. Барса мора да оди само на победа! Затоа очекувам жесток напад кон голот на Абијати уште од 1вата минута.
Ама, за тоа кога ќе дојде време. Сега во саботата следува натпревар против незгодниот Билбао. Билбао вечерва гостува во Германија, играат против Шалке, можеби ќе бидат малку уморни. Уствари не знам колку тоа ќе ни значи, оти колку што знам и нашите се немаат сеуште вратено од Италија.
Да им вратиме на Баскијците за 2та бода што ни ги скинаа во Ноември.
Нашите денес имале тренинг на тренинг кампот на младите на Интер ( колку што можев да разберам) а ќе имаат слободно попладне. Се враќаат утре.
Инаку мислам дека ќе биде тежок натпревар, но мора да се победи по секоја цена, па во Вторник следува она вистинското.
--- надополнето: 29 март 2012 во 16:13 ---
Ова со теренов ме потсети на тактиката на Мур кога беше во Челзи, кога не дозволи ја сменат нивата.

Мур го лапна таа утакмица, истото ќе му деси и на Алегри, заради тие педерски фори.
Ова мислам дека не е дело на Алегри. На никој не му одговара да игра на терен со лош квалитет, а на тој терен не игра само Милан туку и играчите на Интер. Како и да е, во каталонските весници пишува дека Пеп барал од управата тревата на Кампот да биде средена до перфекција:D

I

IBIZA SOUND

Гостин
milan koga se branese doma so site 11 igraci pa sto ostanalo na kampot :)
izgleda ke pravat kineski zid :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Зошто изнесуваш вакви заклучоци кога очигледно не си изгледал ни една утакмица на Сан Сиро во вториот дел од сезонава ?
Тревата на Сан Сиро пред месец дена се мењаваше и од тогаш па наваму се забележуваат нерамнини и некако многу лесно се копа теренот.Ова со мењавањето беше уште пред утакмицата со Арсенал па ова дека се ‘‘педерски фори‘‘ ич не ти држи вода.Факт е дека теренот моментално не е најдобар но пред да излезеш со такви заклучоци провери каква била ситуацијата претходно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.739
Теренот на Меаца со години е во лоша состојба, стадионот е во сопственост на градот и имаат проблеми и двата тима да го средуваат, Мурињо го нарекуваше нива за компири дур беше тренер на Интер и многу пати јадеше гомна за истиот бидејќи лесно му се повредуваа играчите ( мускулите ).
Она од вчера беше премија во споредба со натпреварот Милан - Арсенал, али во секој случај глупо е да се жалат Барса до УЕФА зашто низ Европа многу стадиони знаеле да се во ваква состојба, поготово оние во Русија и Украина па никому ништо.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419

1)The watering of the pitch,to be done an hour before the match like UEFA rules state,was not done because of elevated humidity of the pitch

2)The general conditions of the pitch,which Barca trained on the night before w/o complaint,was approved by UEFA officials and referee

Кај во фудбал сте тапанари, па и географија слабо ви иде :icon_lol: (ова се однесува за тие што плачат за теренот и сметаат дека е дело на Милан). Значи познато е дека климата во Милано е со голема влажност и често има магла, па одржување на природна трева е тешко и планираат нова трева да постават (под природната ќе има и вештачка) за кое ќе треба и согласност со Интер.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502

Ова некогаш ме нервира ама коа ќе им успее е ептен добро!

Бонус, Лео од вчера:
--- надополнето: 29 март 2012 во 20:26 ---
1)The watering of the pitch,to be done an hour before the match like UEFA rules state,was not done because of elevated humidity of the pitch

2)The general conditions of the pitch,which Barca trained on the night before w/o complaint,was approved by UEFA officials and referee
Може само изворот да ми го кажеш. Зошто жалбата на Барса е дека им било ветено дека ќе го средат теренот за утакмицата откако се жалеле на тренинг, на тренингот биле присутни и лица од Уефа. Неко меџу нама није наш.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
А да тепаа барса теренот не ќе беше проблем така?

Kajgana Shop

На врв Bottom