Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
:vozbud:^
He is back, and he is evil.
Abe mi tekna kasno inaku ke se pishev Јове_Бт, a za trenerov taka e. I mene mi olesna nekako, ama whats the point? Na sto se raduvame samo???

Na 1 mesto? Ne

Na 2 mesto? Ne

Na 3 mesto? Fuck ne

Na izlez vo evropa? Ne

Na novi pobedi? Ne

Na sednuvanje na klupa na Deki, Shmeki, Nagatoko, Zaneti, Samuel, Forlan, Zaneti? Ne, ne, ne,...nenenene

Na novi igrachi, na dobri igrachi? Ne.

Sme smenile trener, spasot sme go nashle! fuck yeah!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.753
Брат, ја не се радувам, сеедно ми е уште од моментот кога го ангажираа Ранко, ги бојкториав еден период али ми се зголеми малку апетитот тек откако ги победија Милан и толку беше ...
А за овој новиов једино што можно е да исфорсира некој од децава па да видиме на што се и на тоа поле, инаку и онака све е отидено у курац, јасно е тоа.
Инаку 100% ќе следи драстична смена у цел тим, помладување и носење на млади фудбалери, овој од Удинезе не е џабе доведен тука, а мене тоа ми беше една од желбите во иднина да се деси што искрено ептен ме изненади зашто на шашма еднаш лупнав дека паметно е некој од таму да доведат, ако за нешто треба да се радуеме тоа е што е доведен бившиот шеф на скаутите од Удинезе, човек кој ги собра Санчез, Исла и остали во Удине.

Уште Марино, техничкиот директор од Аталанта а поранешен на Удинезе и Наполи ( Лавеци и Хамшик негова идеја беа ), да се доведе и ќе завршшат многу работа тука, само ова претпоставувам ќе остане само шпекулација но све е можно, Бранка не верувам да си оди од екипава али нема да е лошо и Марино да му го донесат па заедно на тоа поле да функционираат.
--- надополнето: 28 март 2012 во 21:42 ---
Па шинтери ли сме што ли сме.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
A go gledate Kutinjo be? :)

Poaa be ej.... Go imavme Kutinjo a go kupivme Hrgja. Go imavme Kutinjo nie go kupivme Zarate, pa i ushte Forlan za sekoj sluchaj. Smeshki ni e upravata.

Da sum kako agentot na Kutinjo, ke baram transfer ako ne mozat da mu zagarantiraat da bide starter vo 100% od mechevite, slichno na Ibra koga go kupija od Juve.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Гардероберот да го ставеа наместо Раниери ќе се радував. Среќен сум што нема да ме вади од такт повеќе. Ги извади Поли и Оби, еј... Поли и Оби!

ПОЛИ И ОБИ!!!

Бене, добро е вака? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Јонзе ис бек, ИО научи да поставува спојлер, Раниери го избркаа, кое чудо е следно?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Јонзе ис бек, ИО научи да поставува спојлер, Раниери го избркаа, кое чудо е следно?
Ти ќе ставаш силикони?

ми требаше лајк од Јонзе :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кој кур ти бизнис бе Иосоно дај преведвајте шо е ова на италјански ќе читаме упм:cautious:..гугл транслејт ќе товораме немаме друга работа!:D

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Кој кур ти бизнис бе Иосоно дај преведвајте шо е ова на италјански ќе читаме упм:cautious:..гугл транслејт ќе товораме немаме друга работа!:D
Сликата кажува се, нема потреба од читање.

Kajgana Shop

На врв Bottom