Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
Kаков е таков е. Друг нема..
Малечок и лажен е твојот “исус“!
.
Kаков е таков е. Друг нема..
Малечок и лажен е твојот “исус“!
.
.Kаков е таков е. Друг нема.
Нема, јас сум будист не верувам во Исус или па во бог т.е верувам во историски Исус само не дека бил месаја...
Ќе се каеш за вакви и слични зборови и ќе посакуваш никогаш да не си бил ги изговорил, но прекасно ќе ти биде!.
Tи си тој шшто не верува дека Јешуа (на кој и името му го смена во Исус) беше водач на назаренската група евреи, соработник со зелотите и борец пртив римската окупација на Јудеја..
На изопачените и неверните умови, тоа засигурно им се причинува дека е така!
.
.Нема, јас сум будист не верувам во Исус или па во бог т.е верувам во историски Исус само не дека бил месаја..
Tи си тој шшто не верува дека Јешуа (на кој и името му го смена во Исус) беше водач на назаренската група евреи, соработник со зелотите и борец пртив римската окупација на Јудеја.
Toа не ме чуди ни малку..
Мислам редно е да те известам дека поради крвави антихристијански глупости и лаги со коишто труеш, ти си еден од врвните потенцијални кандидати за мојата игноре листа. .
Тоа нема да го сторам со задоволство, но (најверојатно) ќе биде неопходно.
Лека ноќ
.
Брат значи озбилно ти кажувам дека сум будист и буда не учел дека не постои господ сакаш да ми кажеш дека јас заедно со моите брака будисти ке идеме во пеколот ?.
.
Јас ти верувам дека ти неверуваш на Творецот и на Неговата Мудрост - за спасение на сите - отелотворена во Исус, но тоа ништо не менува на фактот дека ти се’уште не си свестен што веруваш, зборуваш и пишуваш!
БОГ нека ти прости и нека вистински нека те разбуди
Амин
Како успеваш да се снајдеш со спирос
Абе кој будист кои браќа ... штом ја немаш сфатено и видено црвената мудрост на момчево спирос, ќе гориш и ќе прашуваш кај има дрва за да го засилиш сам огнот...
Важно спирос се снајде сам со себе. И да му покажеш снимка на канибали од филипини кај шо јадат срце од чоек, тој ќе се инспирира да ти напише стихотворба за совршената милост божја отелотворена во најскапоцената љубов неговаКако успеваш да се снајдеш со спирос
Брат значи озбилно ти кажувам дека сум будист и буда не учел дека не постои господ сакаш да ми кажеш дека јас заедно со моите брака будисти ке идеме во пеколот ?
Како тоа не сум свесен што пишувам?
И озбилно што ти е со црвените букви цело време ?
Да.Да де.
Буда учел дека лугето од страв што неможеле да се справат со животот и со околината што ги опкружува верувале во Господ.
.Брат значи озбилно ти кажувам дека сум будист и буда не учел дека не постои господ сакаш да ми кажеш дека јас заедно со моите брака будисти ке идеме во пеколот ?
Како тоа не сум свесен што пишувам?
И озбилно што ти е со црвените букви цело време ?