Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Нешто ми вика 2-0 !! и нов еврогол на возот без сопирачки :icon_lol:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Eve podatoci za atmosferata,i sto mi vlelva nadez deka dobro ke pomineme:

Fešta s navijačima u karanteni Milanella noć prije Barcelone

Kasno sinoć se nekoliko stotina njih zaputilo prema Milanellu, gdje su usred noći probudili igrače koji su tamo u karanteni, kako bi im pjesmom izrazili podršku pred najveći dvoboj ove sezone. Igrači su izašli kako bi ih pozdravili, što su navijači iskoristili da se fotografiraju s njima. Zajedno su pjevali, a Nocerino je čak i zaplesao, dok navijači ističu da je zbog njihovog neočekivanog posjeta u sitni sat najsretniji bio Zlatan Ibrahimović, koji se nije prestajao smijati.

Milan je očigledno opijen dobrim raspoloženjem, zapravo euforijom pred dvoboje u kojima "nema što izgubiti", jer kako trener Massimiliano Allegri kaže: "Oni su favoriti, ali mi se ne bojimo". Gazzetta delo Sport ističe kako je ono što se toliko čekalo - Barcelona na njihovom stadionu, sada udaljeno tek jedan korak, ali u Milanovom kampu zbog toga nema nesanice niti bolova u stomaku:
Allegri: Napadamo, nema šanse da igramo kao Mourinhov Inter

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Јас сонував 5-2 за Милан, ама со оглед на тоа што Пато постигна хет-трик не ми е многу релевантен сонот :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Даваа вчера на скај италија,директно,се здивија ночерино и антонини.Боатенг извадил мобилен ги снима:pos:.Абијати беше ѕвер,сите се радуваат,пејат навивачиве,а он си дреме на страна ич не му чуе.Штета силва што е повреден иначе ќе беше фешти.Веќе кога типуваме резултат мислам дека тепаме 2-1 (Ибра меси Сидорф )

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не сонвете толку многу..
Реално ако гледаме ова е сега или никогаш за Барса, ќе влезат многу мотивирани против крпениов состав на Милан, знаат дека ако сега ја завршат работата после ќе му биде многу лесно, и доколку не поминат нас може да пишуваат историја со тоа што имаат шанси да ја одбранат титулата, но ова е Милан човече не се дава така лесно, Неста, Амброзини, Сидорф заедно имаат над 100 години, но класата е вечна и сами знаеме, плус Боатенг во групите против Барса беше одличен, најмногу очекувам од него вечерва, Ибра се надевам дека ќе докаже дека е класа а не играч за мали екипи, и коцките ќе се поклопат. Одиме на победа да ги затвориме кладилнициве шо давале по 5 коефициент. Се надевам дека Силва нема да ни фали и тоа е доволно.

Ф

Фил Ајви

Гостин
е како да не сонуваш кога само на тоа мислиш, како ќе изигра овој, дали ќе му е денот на оној, дали ќе имаме барем малку фудбалска среќа и слични такви стварно нон-стоп ми се вртат низ глава, пробувам со тој систем демек опуштено ќе си гледам не ми чуе сепак Барса е ама не иде, што повеќе се наближува почетокот на мечот толку повеќе сум возбуден и се надевам околу 10 ипол вечерва сите ќе бидеме среќни и задоволни, само момциве да дадат свој максимум, тоа е најважно

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Пост за сите пички на кои им се тресат колената ради Барса ! Постот е од странски форум

We are in this together, players, manager, fans.
United and we are strong, Divided and we are weak.

Lets back our team 100%, we HAVE to, its Barcelona we're facing.
We expect our team to be totally focused on the job at hand, and as supporters, our job is to give 100% support too. Now is not the time for dissent in the ranks.
Forza Milan.
Ме боли курот ако после постов е искористуван за потсмев и потписи,ама јас никогаш не губам надеж и не глеам кој е противник.
Почит до Барса ама ако се најмоќна екипа не мора да значи и дека се непобедливи !

ФОРЦА МИЛАН !

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Пост за сите пички на кои им се тресат колената ради Барса ! Постот е од странски форум

Ме боли курот ако после постов е искористуван за потсмев и потписи,ама јас никогаш не губам надеж и не глеам кој е противник.
Почит до Барса ама ако се најмоќна екипа не мора да значи и дека се непобедливи !

ФОРЦА МИЛАН !
Иства најмоќна екипа го изеде од Интер 2010.

Два меча се во прашање. Доволно е еден добар наш ден, и ете не во полуфинале.

Премногу е потценувачки да некој го третира двомечот Барса Милан, од рангот на Реал - Апоел.

Кладилниците токму тоа го сториле.

Се ми се чини толкавото фаворизирање на Барса ќе им се врати ко бумеранг.

Мислам дека Милан е способен да ја елиминира БАрса.

Ќе видиме.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.527
Да, фаворити с(м)е Барса, барем на хартија(ако воопшто може да се издвои фаворит во овој дуел). Милан има неколку отсутни играчи, ама и Барса има свои недостатоци. Сигурен сум дека ни малку нема Милан да биде поставен како Интер пред две години, with the bus пред голот. :)
Нека гледаме вечерва прекрасен фудбал, нека биде епски дуел, каков што доликува на имињата на двата клуба. Нека не служи и вас и нас спортската среќа и нека победи подобриот. ;)

Напишав во темата за ЛШ, ќе напишам и тука. Очекувам од вашите, клучен играч вечерва да ви биде мистер Антонио Ночерино. :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
122
Поени од реакции
48
History favours AC Milan against Barcelona
28.3 || webmaster

Source: Football Italia

Milan will take on Barcelona this evening in the knowledge that they have never been beaten at San Siro in a quarter-final Champions League tie.

The Gazzetta dello Sport is today highlighting that impressive statistic which shows that the Rossoneri have won 10 and drawn four home games in the competition at this stage of the proceedings.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Според Скај, денеска Милан ќе игра со белите дресови, а Барселона со црвено-плавите, белите како што знаете ни се среќни во ЛШ :)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Нетреба да им се плашат,но несмеат ни да ги потценат,доколку изиграат 100 проценти перфектна игра без грешки во одбрана и во напад,да бида фокусирани,мислам дека ке извадиме позитивен резултат.
Нетреба да се очекува од Ибра да ја понесе играта,ако се игра колективно ке ги решиме.Лично очекувам од Боа или Робино да изиграат одлична утакмица.
--- надополнето: 28 март 2012 во 17:34 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom