Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Овој Мурињо ми иде да го изрогам жими се,колку лижикур станал за наводно враќање во Интер,тоа е чудо.

Инаку за со Џенова очекувам горе доле скоро нов состав со повеќе младинци во тимот,сигурно нема полошо да одиграат од старците.

Крисетиџ очекувам да почне од прва минута против Џенова,дечкото си е бомба на неговата позиција за негова возраст.
Хуан сакам да го видам позади на местото на Лусио кој последниве утакмици е камен.
Алварез,што се дешава со тој човек и неговата мистериозна повреда ?
Коутињо да се врати на лето под итно.

Според имињата и немаме така лош состав,навистина,да се исфрли само треба ѓубрето од Интер на лето и да се доведат 3-4 класа фудбалери,нека не жали пари Морати.
Со таа младинска школа што моментално ја има Интер уз Коутињо,Алварез,Кастаињос,Гуарин и + 3-4 класа фудбалери Интер ќе си нема гајле во иднина.
Но под услов или Страма да остане тренер и наредна сезона или да се доведе проверен тренер гладен за титули,а не некој како Глуперини или Гзперсон...или Крофната.

П.С веста е од Интер клуб Балкан има и за Алварез.

U grupi Lucio,Nagatomo i četvorica iz Primavere

Trening je trajao oko 75 minuta, drugi trening u Andrea Stramaccionia u Interu.Trening je bio podjeljen u dvije skupine,koje su uvijek radile naizmjenično.Grupe su radile tehnički i taktički rad,razne trening igre i atletski rad.

Lucio i Nagatamo, koji su jučer radili posebne treninge,su se vratili na trening sa svojim suigračima. Trening jačanja u
teretani za Julio Cesara i Maicona. Liječenje i fizioterapija za Wesley Sneijdera. Cijeli program oporavka, čak i na terenu, za Ricardo Alvareza.

Prvom timu jutros su se pridružili i : Andrea Sala ('93, vratar), Ibrahima Mbaye ('94, zadnji vezni), Alfred Joseph Duncan ('93, vezni) i Samuel Longo ('92, napadač).

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
БРЗО ИНФО
Вивиано може да замине како позајмен играч во Палермо »

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Не ми е мерило овој Сити со стратегот на клупа за формата на Џеко и ред други фудбалери, кој ќе го земе ќе се омрси дебело, и од него и од Коларов, не и од Балотели, mark my words.
Балотели си е Балотели... Го боли него стојкото за се, на 17 години возеше најскапи коли ниеден тинејџер не е ко него богат (добро освен Џастин бибер хахаха) језда сеа не е тинејџер али пак е во "луди" години или пак можеби он таков си е лудак (во позитивна смисла).. А типацот барем малку да е посветен на фудбалот и барем малку да се стабилизира ќе стане најдобар шпиц играч боље и од Ибра (ова Марли малку да го разјадам :icon_lol: )..

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Балотели си е Балотели... Го боли него стојкото за се, на 17 години возеше најскапи коли ниеден тинејџер не е ко него богат (добро освен Џастин бибер хахаха) језда сеа не е тинејџер али пак е во "луди" години или пак можеби он таков си е лудак (во позитивна смисла).. А типацот барем малку да е посветен на фудбалот и барем малку да се стабилизира ќе стане најдобар шпиц играч боље и од Ибра (ова Марли малку да го разјадам :icon_lol: )..
Тоа дека е лудак си стои ама од кај знаеш ти дека не е посветен на фудбалот, уосталом без посветеност и работа не се стига до ова ниво на кое што е он. Балотели на некоја голема утакмица би изиграл најдобро од сите пошто не е пи*ка и нема страв и респект спрема ниеден противник.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Мене ме курчи Мурињо, изгледа го гледа Интер како златна резерва, као коа имате некоја што секогаш ќе ви дава...

А и Станковиќ ме нервира со неговото лижење на секој нов тренер, а прв скока за нивно бркање...

Кристег играше лево крило кај Гасперини на подготовките :D

Морати изјавил нешто у стил: Чим еден од Бранка и Ориали е заминат, сигурно има причина за тоа. (А од друга страна Мурињо вика за враќање на Ориали, којзнае што точно се дешавало, али како и да му пропаднаа прогнозите/желбите на Син да ги види пак двајцата :) )

Тоа е тоа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Не лево крило, него лев бек, ко и Оби. :facepalm:
Маме му еба на Оби со тоа, после и Раниери ко лево крило го играше, може да игра таму, ептен по потреба али упола од потенцијалот ќе му се десеткува, за разлика од централната позиција во средината каде што играше Мота.

А за Оријали, немам ништо против негово враќање али не ми е некоја огромна желба пак да го видам тука, сум кажал многу пати ќе кажам пак, ништо немаше да смени неговото присуство во тимов последниве 2 години.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не лево крило, него лев бек, ко и Оби. :facepalm:
Маме му еба на Оби со тоа, после и Раниери ко лево крило го играше, може да игра таму, ептен по потреба али упола од потенцијалот ќе му се десеткува, за разлика од централната позиција во средината каде што играше Мота.

А за Оријали, немам ништо против негово враќање али не ми е некоја огромна желба пак да го видам тука, сум кажал многу пати ќе кажам пак, ништо немаше да смени неговото присуство во тимов последниве 2 години.
Пааа, доволно ќе беше да не се донесеше Гасперини заради него, многу ќе променеше...А имаше изјава каде што ја критикува баш одлуката да се земе Гасперини(за останатите не кажа ништо лошо), а Морати во последната изјава рече дека Гасперини е виновен за ова што моментално се случува... Така да, ако останал, и ако го слушале и имал влијание, можда немаше да се донесе џелатот на Интер :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ве мразам кога сте озбилни :)

Нови правила: губитниците го носат голот од едниот до другиот крај на теренот:

Форлан :pos:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Пааа, доволно ќе беше да не се донесеше Гасперини заради него, многу ќе променеше...А имаше изјава каде што ја критикува баш одлуката да се земе Гасперини(за останатите не кажа ништо лошо), а Морати во последната изјава рече дека Гасперини е виновен за ова што моментално се случува... Така да, ако останал, и ако го слушале и имал влијание, можда немаше да се донесе џелатот на Интер :)
Mногу е лесно кога си надвор од тимот да тролаш, поготово што Оријали вели дека е избркан и во секоја негова изјава има огромна доза на гнев насочена кон тимот ...
Оријали беше тука од 99та ако не се лажам а да не се навраќаме какви се погрешни потези се случуваа се до доаѓањето на Бранка во 2005, далеку полоши од овие што сега се дешаваа, поготово со давањето на Канаваро.

Сега Оријали си осети момент, и фановите нели го бараа па си тера по свое иако до доаѓањето на Мурињо ретко кој знаеше дека постои во тимов ( така е зборот ).

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Ве мразам кога сте озбилни :)

Нови правила: губитниците го носат голот од едниот до другиот крај на теренот:

Форлан :pos:
Ова беше многу јако ние кога го праевме на треининг, секогаш имаше 4-5 души што носат, другите само тежат :pos: (Занети како најстар оправдано е таму ставен)
--- надополнето: 28 март 2012 во 19:37 ---
Mногу е лесно кога си надвор од тимот да тролаш, поготово што Оријали вели дека е избркан и во секоја негова изјава има огромна доза на гнев насочена кон тимот ...
Оријали беше тука од 99та ако не се лажам а да не се навраќаме какви се погрешни потези се случуваа се до доаѓањето на Бранка во 2005, далеку полоши од овие што сега се дешаваа, поготово со давањето на Канаваро.

Сега Оријали си осети момент, и фановите нели го бараа па си тера по свое иако до доаѓањето на Мурињо ретко кој знаеше дека постои во тимов ( така е зборот ).
Не е прашање за лесно и тешко, прашање е за правила. Кога си дел од тимот, сите несогласувања ги кажуваш на состаноци, не во медиуми(Бенитез прв пат излезе со зборови против Морати кога веќе знаеше дека е готово и после освојувањето на СКП, Гасперини исто, иако ти викаше дека овој бил поштен, Ориали исто сега)....
Битно е дали е некој во право или не кога трола(трола ти е лош збор, ова воопшто не е тролање). А Ориали е во право, и Морати призна дека Гасперини го уништил тимот, а кој го избра Гасперини треба да си ја признае грешката, јавно...

Јас од цел тим на Интер го почитувам само Паолило, другите сите се трчи лажи...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Поентата ми е дека доколку беше дел од тимот прашање е дали воопшто ќе се влечеа други потези под негово влијание зашто кога он имаше поголеми ингиренции за трансфери се даваше Канаваро за смешна сума на Јуве плус подпросечен голман ко Карини, или Умит Давала се зимаше од Милан на сметка на Пирло и Сидорф.
Сега лесно е да критикува и да вика вака требало да биде а не така, кога и сите медиуми тоа го велат па он ништо поразличен од нив не е, ама кога е дел од тимот приказната стандард знае да е многу поинаква затоа и нема он преголема основа да збори за тоа што е добро а што не, само се надополнува со сите што критикуваат а он нормално е ова да го збори зашто е огорчен и разочаран зашто ( според него ) клубот му го сврте грбот.

Иначе Паолило цар е, има шишка ко Камби на времето. :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sea ke se vrati i napolitano i na konj sme.

Me chudite sto se raduvate na ovoj stramaconi. Bitno smenavme trener, iako ne znam poradi koja prichina gi menuvame... Koga igrachite ne se katastrofa. Benitez was unlucky, leo was unlucky, the son of ferguson was unlucky, ranieri was unlucky. Vazno Deki si e lucky, i posle 3 meseci povreda pocnuva kako starter, da im ebam tie majki nivni na sekoj vo timot sto ni e nad 29. i na pazzini i na nagatomo.

Kajgana Shop

На врв Bottom