Фан Клуб: Реал Мадрид

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Со денешнава лесна и рутинирана победа и 99 % влез у полуфинале, Мурињо ја има можноста во реваншот комотно некои од клучните играчи да ги одмара за утакмицата со Валенсија.

Но прво, Осасуна..

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Maда мислам дека овие од Памплона ќе го јадат стапот и тоа на големо. Чисто за да им даат до знаење на нив и на останатите тимови со кои треба да се игра дека титулата годинава ќе се прославува на Сибелес!

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Многу ми е мило за Сахин. Посебно за Кака ! Кака последниот период како да е прероден, како допрва да влегува во top player иако е докажан предходно.
Мојот идеален Реал во моментов е
----------------------------Икер------------------------------
Арбелоа---------Рамос--------Варан--------Марсело
-----------------Алонсо----------Сахин-----------------
-------Озил------------Кака--------------Роналдо------
-------------------------Бензема--------------------------

Уф, си го прочитав мислењето одкако го постирав(да не имам некоја грешка) морници ме полазија кога го видов составот :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Најважниот натпревар за Реал во последните 3 години.
И најтешкиот ...

Браво за денешниот натпревар. Сахин е играчиште. Овие од Апоел не мислев дека нема ни еден напад да направат.. ама тоа е, јаки сме шо да речам друго :icon_lol:

Овој викенд имаме стварно тежок противник. Со оглед на тоа дека ги пониживме кога ни дојдоа дома и им дадовме 7 ќе сакаат да ни вратат уште повеќе. ( Сетете се Барса им даде 8 и видете како си поминаја во Памплона :D ) Таму од секогаш било тешко за гостување, за сите екипи не само за нас. Тврд тим се, имаат јака поддршка од трибините, и скоро секогаш ни даваат гол кога играме таму.. а повеќе пати и заводуваат први. Меѓутоа кај нас се враќа Ди Марија, го имаме и Сахин, Кака е во одлична форма, и мислам дека ова е најважниот натпревар за нас сезонава, и ќе го добиеме, па макар тоа да биди и со 0:1 !!

HALA MADRID !

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Многу ми е мило за Сахин. Посебно за Кака ! Кака последниот период како да е прероден, како допрва да влегува во top player иако е докажан предходно.
Мојот идеален Реал во моментов е
----------------------------Икер------------------------------
Арбелоа---------Рамос--------Варан--------Марсело
-----------------Алонсо----------Сахин-----------------
-------Озил------------Кака--------------Роналдо------
-------------------------Бензема--------------------------

Уф, си го прочитав мислењето одкако го постирав(да не имам некоја грешка) морници ме полазија кога го видов составот :)
Ја би напраел две измене:​
-- Икер --​
- Лас - Рамос - Варан - Марсело -​
- Чаби - Сахин -​
- Ди Мариа - Озил - Роналдо -​
- Бензема -​
Ди Мариа и тоа како фали. Постојано игра пресинг, не ги остава противниците да земат здив а камо ли комотно да си играат на средина или во одбрана, брз, пробивен, дриблинг, за асистенциете ич да не праем муабет. Многу фали, дефинитивно!​
За Лас, како што кажав пред некој ден, за Арбелоа е - Мичел Салгадо :)
За другото и ја се сложуем, Варан јес да нема искуство ама Пепе у последно време го дрибла кој ќе стигне. Само фаул знае да напрае, го немам одамна видено да одземе некоја чиста топка.​
Клупа: Пепе, Кедира, Каљехон, Кака, Игуаин...перверзие :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
- Икер -​
- Рамос - Пепе - Варан - Марсело -​
- Алонсо - Сахин -​
- Ди Мариа - Озил - Роналдо -​
- Бензема -​

Инаку Рамос страшно ме нервира во последно време со неговите фаули и фолирања...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Игуаин порано беше пожив и побрз. Се здебелило детето премногу тром ми делува... пуштил газ ко распуштеница:icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Игуаин порано беше пожив и побрз. Се здебелило детето премногу тром ми делува... пуштил газ ко распуштеница:icon_lol:
Да му се фатиш, барем празен гол не промашува.:D

Него со Осасуна, Сабота или Недела играме?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Еднаш ТЕЛЕ,засекогаш ТЕЛЕ!

Незнам што ве импресионираше толку Сахин ?
Играта што ја играа он и Кедира беше рутинска,и Албиол да играше вчера би го изиграл истото :).Квалитетот на Сахин не треба да се мери против таков противник.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вчера гледав негде до 65та минута ваљда и после заспав...не дека Реал играше досадно, едноставно многу уморен бев.

Од она што го видов, се гледа познатото мотивирачко дејство на Мурињо, Роналдо, Игуаин, па и Бензема се утепаа од трчање и вршење пресинг насекаде низ терен, ретко кој друг тим го може тоа.

Разликата од поранешните пресинзи (на пример, со Барса) е во тоа што овојпат не прекинуваа цела утакмица, не се уморија, не паднаа во кондиција. Ако можат да играат вака и против Барселона, ЛШ и титула не бега, не само оваа година...туку и наредните.

Kajgana Shop

На врв Bottom