RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ајде од почеток.Да, јас повеќе се осврнав кон психолошката одбивност на луѓето кон денешната поп музика.
Во 90те поп музиката беше поразгранета, поквалитетна од проста причина што се даваше повеќе важност на квалитетот, отколку на жанрот, имиџот, силиконите и жолтата штампа.
Затоа и има тооолку one hit wonders тоа време.
Сега се претера.
А нормално дека твое право си е да ти се допаѓа Лана...
--- надополнето: 27 март 2012 во 15:38 ---
Еее сега... спокојна спокојна, а одма се напува. Нема потреба.
А јас ( како еден нецитиран човек ) да бев уфилман хипстер тешко дека ќе те замолев да не го ставаш Мајкл Џексон (најголемата поп икона) во контест на муабетот за “хејтеризмот” кон Лана Дел Реј.
А инаку мене лично Лана ми е сеедна. Повеќе досадна. Уствари сафра ме фаќа додека ја слушам да бидам искрена.
Адел ми се допаѓа... да.
Мојот пост се однесува на "високо музички едуцираните луѓе" на форумов кои ги има во секоја тема ( еве бидејќи ти се допаѓа Адел читај ја темата за неа ќе видиш на што мислам). Неверојатно е кој се не стигна да дискредитира некого. Паралелава со Мајкл Џексон не знам од кај ја извлече, ама понатамошен муабет за тој саркастичен пост само ќе ме одведе во правец да дискутирам на исто ниво со карлович.
Пишав јас мислење за Лана во претходните постови, повели разгледај. Постот за кој ти се фати е општа констатација за мрчењето во подфроумов, исто ќе ми се фатеше и да го пишев во темата за Адел.