The Vampire Diaries

Ф

Фил Ајви

Гостин
1# Dejmon 2# Klaus 3# Alarik 4# Stefan 5#Tylor and fuck the rest ! :LOL:
wow оваква целосна, долга и комлетна рецензија на некоја серија одамна не сум видел, какви само сликовити зборови употребуваш и со какви емоции го пишуваш текстот морници почнаа да ми одат низ телото

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Барем едно женско да ставеше бе, онака колку за поубаво да дојде........

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Моментално ја симнувам по втор пат. Гледам дека многу фанови има тука од луѓе што ги читам па мора да е добра а и рецензијата на BOKI4OT ми остава добар впечаток. Ја симнав првата сезона пред година-две ама ни првата епизода не ја догледав. Тој главниот лик што е машкото некако ми беше одбивен, да не кажам сељо фаца а и многу ми заличуваше на Твајлајт целата замисла при што во мене се разбудија некои неугодни сеќавања. И седеше така во Local Disc D се додека не ја избришав за нешто друго.

Него ако може да ми каже некој, од прва сезона се да се изгледа или има филер што не е потребно за гледање?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Него ако може да ми каже некој, од прва сезона се да се изгледа или има филер што не е потребно за гледање?

Се треба да се гледа, внимателно.И втората исто и е многу поинтересна

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Моментално ја симнувам по втор пат. Гледам дека многу фанови има тука од луѓе што ги читам па мора да е добра а и рецензијата на BOKI4OT ми остава добар впечаток. Ја симнав првата сезона пред година-две ама ни првата епизода не ја догледав. Тој главниот лик што е машкото некако ми беше одбивен, да не кажам сељо фаца а и многу ми заличуваше на Твајлајт целата замисла при што во мене се разбудија некои неугодни сеќавања. И седеше така во Local Disc D се додека не ја избришав за нешто друго.

Првите 2-3 епизоди стварн многу личи на Твајлајт, и јас се мислев дали да ја подржувам. Ама тоа што се случува понатаму во серијата нема врска со Твајлајт.
Гледај ја нема да зажалиш.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

А да пробаш со True Blood? Јас и двете ги следам ама оваа што ти ја препорачувам според мене има многу подобра приказна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А да пробаш со True Blood? Јас и двете ги следам ама оваа што ти ја препорачувам според мене има многу подобра приказна.
На True Blood одамна и се спремав да ја гледам, се решив и на замунда и на арена неможев торент да најдам, и ја остаив. Ама здравје летово после сесијата ќе пробуричкам по нетов убаво, ќе најдам торент и ќе ја гледам.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
На True Blood одамна и се спремав да ја гледам, се решив и на замунда и на арена неможев торент да најдам, и ја остаив. Ама здравје летово после сесијата ќе пробуричкам по нетов убаво, ќе најдам торент и ќе ја гледам.
Нема да згрешиш ако ја изгледаш. Оваа со дневнициве многу е тинејџерска, True Blood од друга страна има сосем поинаков плот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како мали деца сте кога станува збор за серијава. Имало голотија и насилство и само тоа сте забележале. Ова е т.н синдром мамо, мамо видов гола женска на ТВ.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Како мали деца сте кога станува збор за серијава. Имало голотија и насилство и само тоа сте забележале. Ова е т.н синдром мамо, мамо видов гола женска на ТВ.
Тоа беше шала незнам шо се возбудуеш одма:D

Kajgana Shop

На врв Bottom