wow оваква целосна, долга и комлетна рецензија на некоја серија одамна не сум видел, какви само сликовити зборови употребуваш и со какви емоции го пишуваш текстот морници почнаа да ми одат низ телото1# Dejmon 2# Klaus 3# Alarik 4# Stefan 5#Tylor and fuck the rest !![]()
Убо си пишал, тој тој тој...and fuck the rest.Барем едно женско да ставеше бе, онака колку за поубаво да дојде........
Него ако може да ми каже некој, од прва сезона се да се изгледа или има филер што не е потребно за гледање?
Првите 2-3 епизоди стварн многу личи на Твајлајт, и јас се мислев дали да ја подржувам. Ама тоа што се случува понатаму во серијата нема врска со Твајлајт.Моментално ја симнувам по втор пат. Гледам дека многу фанови има тука од луѓе што ги читам па мора да е добра а и рецензијата на BOKI4OT ми остава добар впечаток. Ја симнав првата сезона пред година-две ама ни првата епизода не ја догледав. Тој главниот лик што е машкото некако ми беше одбивен, да не кажам сељо фаца а и многу ми заличуваше на Твајлајт целата замисла при што во мене се разбудија некои неугодни сеќавања. И седеше така во Local Disc D се додека не ја избришав за нешто друго.
Него ако може да ми каже некој, од прва сезона се да се изгледа или има филер што не е потребно за гледање?
Моментално ја симнувам по втор пат. Гледам дека многу фанови има тука од луѓе што ги читам па мора да е добра а и рецензијата на BOKI4OT ми остава добар впечаток. Ја симнав првата сезона пред година-две ама ни првата епизода не ја догледав. Тој главниот лик што е машкото некако ми беше одбивен, да не кажам сељо фаца а и многу ми заличуваше на Твајлајт целата замисла при што во мене се разбудија некои неугодни сеќавања. И седеше така во Local Disc D се додека не ја избришав за нешто друго.
На True Blood одамна и се спремав да ја гледам, се решив и на замунда и на арена неможев торент да најдам, и ја остаив. Ама здравје летово после сесијата ќе пробуричкам по нетов убаво, ќе најдам торент и ќе ја гледам.А да пробаш со True Blood? Јас и двете ги следам ама оваа што ти ја препорачувам според мене има многу подобра приказна.
Нема да згрешиш ако ја изгледаш. Оваа со дневнициве многу е тинејџерска, True Blood од друга страна има сосем поинаков плот.На True Blood одамна и се спремав да ја гледам, се решив и на замунда и на арена неможев торент да најдам, и ја остаив. Ама здравје летово после сесијата ќе пробуричкам по нетов убаво, ќе најдам торент и ќе ја гледам.
Секс плот?Нема да згрешиш ако ја изгледаш. Оваа со дневнициве многу е тинејџерска, True Blood од друга страна има сосем поинаков плот.
Како мали деца сте кога станува збор за серијава. Имало голотија и насилство и само тоа сте забележале. Ова е т.н синдром мамо, мамо видов гола женска на ТВ.Секс плот?![]()
Тоа беше шала незнам шо се возбудуеш одмаКако мали деца сте кога станува збор за серијава. Имало голотија и насилство и само тоа сте забележале. Ова е т.н синдром мамо, мамо видов гола женска на ТВ.