Предлог за серии и кратки рецензии

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Луге дајте бе нешто како ЕНТУРАЖ забавно ,не можам веке оние драмите да ги гледам,ми се приспива на секоја серија .
Малку имам гледано од Entourage, ама вака од прва нешто слично ми е Hung, исто од HBO. Иако последната сезона ја немам гледано.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дајте предлог за некоја ДОБРА и кратка серија (1-2 сезони)

Гледани ми се:
Flash Forward
The Event
The Lost Room
Firefly
Terminator: Sarah Conor Chronicales

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Гледани ми се:
Flash Forward
The Event
The Lost Room
Firefly
Според мене многу добра серија, иако недоволно позната, ти е Carnivale. Има две сезони, вкупно 24 епизоди.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кој ги прати серииве од BBC има нешто интересно крими-драма-трилер ? освен Sherlock ја изгледав таа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој ги прати серииве од BBC има нешто интересно крими-драма-трилер ? освен Sherlock ја изгледав таа.
Еј стварно дајте нешто британско крими/трилер/акција.
Toorchwood ми е само гледана од таму.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125

Гледани ми се:
Flash Forward
The Event
The Lost Room
Firefly
Според мене многу добра серија, иако недоволно позната, ти е Carnivale. Има две сезони, вкупно 24 епизоди.
Леле, колку не. Лош предлог, не велам нема да му се допадне, освен маркетингшките срања набројани (и мене ми се guilty pleasure) ипак гледа Корун и квалитетни серии. Серијата е лудило, и една од најпотценетите ever. Ама, друго бара. Боље иди пример со http://www.imdb.com/title/tt1307824/

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Леле, колку не. Лош предлог, не велам нема да му се допадне, освен маркетингшките срања набројани (и мене ми се guilty pleasure) ипак гледа Корун и квалитетни серии. Серијата е лудило, и една од најпотценетите ever. Ама, друго бара. Боље иди пример со http://www.imdb.com/title/tt1307824/
Чим има Mystery (Carnivàle), добра е.
А зашто да не ми се допадне?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Чим има Mystery (Carnivàle), добра е.
А зашто да не ми се допадне?
Баш ради терминот мистерија ти ја препорачав Carnivale. Не дека има којзнае каква врска со Евентот или Сара Конор. V ја имам гледано, ама не би ти ја препорачал бидејќи лично мене ич не ми се допадна. Од оригиналот имам гледано некои епизоди, и е многу подобар.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Баш ради терминот мистерија ти ја препорачав Carnivale. Не дека има којзнае каква врска со Евентот или Сара Конор. V ја имам гледано, ама не би ти ја препорачал бидејќи лично мене ич не ми се допадна. Од оригиналот имам гледано некои епизоди, и е многу подобар.
Не барав да има врска со нив, туку барам да биде ДОБРА серијата, а кратка. Претходните што ги имам изгледано ги изгледав само затоа што се кратки, не ги бирав.
Зашто обично во серииве нема утка т.е. процентуално се многу подобри од обичен филм, вака барем ќе изгледам еден подолг добар филм.

Сакам серија која кога ќе заврши една епизода, те тера одма да ја пуштиш наредната, а не да изгледам две денес, па две за недела дена...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не барав да има врска со нив, туку барам да биде ДОБРА серијата, а кратка. Претходните што ги имам изгледано ги изгледав само затоа што се кратки, не ги бирав.
Зашто обично во серииве нема утка т.е. процентуално се многу подобри од обичен филм, вака барем ќе изгледам еден подолг добар филм.

Сакам серија која кога ќе заврши една епизода, те тера одма да ја пуштиш наредната, а не да изгледам две денес, па две за недела дена...
Епа чим така Carnivale не е таква, барем кај мене го немаше тоа дејство. Еве веќе 2-3 месеци ја гледам прва сезона, уште финалето ми остана и ништо посебно не ме тера да седнам и да го гледам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Пишав веќе дека е добра и кратка, 24 епизоди. Единствена работа која можеби нема да ти се допадне е што понекогаш ќе ти се чини дека дејството се движи со брзината на полжав, средина на прва сезона мислам. Ама на крај се исплати и тоа ептен.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пишав веќе дека е добра и кратка, 24 епизоди. Единствена работа која можеби нема да ти се допадне е што понекогаш ќе ти се чини дека дејството се движи со брзината на полжав, средина на прва сезона мислам. Ама на крај се исплати и тоа ептен.
Ради ова отиде на Download :)

Kajgana Shop

На врв Bottom