Фан Клуб: Интер

E sega gotovo , ili ke go izbrkaat Ranieri ili ke pomislam deka Moratti ne sfaka kakov stetnik e !

Знае дека нема да му креваат џева '' децава ''.
Маикон, Оби, Поли. Само заради овие тројца бевме во игра на натпреварот. Двајца извади, и тоа одеднаш. Покретенски измени немам видено во живот, иако не му е прв пат.

се знаеше дека ако не дадеме гол до 60 минута ова ќе не снајде

Nagatomo Stankovic i Pazzini , znaci ovie trojca ne mozam da gi smislam...
--- надополнето: 25 март 2012 во 22:23 ---
Kompletno go unisti sredniot red, znaci koja ameba e Ranieri OMG

Ко што реков, за очекувањње беше ваков колапс, а ко капак на се главните двигатели на играта у средина се извадени на сметка на десен бек кој игра у средина и Пацини кој премногу е зависен од крилни играчи и офанзивен фудбал, нешто што Интер го нема. :facepalm:

Баварецон поназад вика жал му било за Раниери, ја само да го потсетам дека од октази има заработено над 10м евра, може и апла повеќе, а уништи бајаги добри тимови, нема што жал да ти биде за него, или тоа дека не било фер тоа што му се дешавало, он ти е класична неправда, една од многуте што егзистираат во светов.

Ко што реков, за очекувањње беше ваков колапс, а ко капак на се главните двигатели на играта у средина се извадени на сметка на десен бек кој игра у средина и Пацини кој премногу е зависен од крилни играчи и офанзивен фудбал, нешто што Интер го нема. :facepalm:

Баварецон поназад вика жал му било за Раниери, ја само да го потсетам дека од октази има заработено над 10м евра, може и апла повеќе, а уништи бајаги добри тимови, нема што жал да ти биде за него, или тоа дека не било фер тоа што му се дешавало, он ти е класична неправда, една од многуте што егзистираат во светов.

:pos: Е овој податок не го знаев...Ондак мува не го лази малиот...Ц ц ц

Vtoro poluvreme samo Cesar vrede, drugoto e gola voda, dodusa nemase da bidi gola voda ako ne napraese Ranko nekoi debilni izmeni..
Ejj go ostavi Stanko vo igra.
Mrsh u pm, krivo mi e so i ovoj Juve ne e tolku jak, ali jbg, neka krshat glava do kraj so Milan za titulata.

Киелини е грд, мрсен , кретен, морон, идиот, носле, ружен, фрик, куртон, пичка, плачко, деген, пинокио, наказа... (сеа за сеа овие зборови ми паднаа на памет).
За утакмицава, заслужена победа за Јуве, и добро е што тепаа, нека има борба за титулата во Италија до последно коло, ние бевме добри у прво али у второ ни се деси синдромот Раниери а и одбраната потфрли, неможеа онака сам да го остават Касерес. Честито нека им е на Јувенташите.

П.с. Некој да ми даде потврда за информацијана што ја кажа коментаторон дека Бранка го договорил Исла? ако е така има палец горе од мене Бранка.

УШте долго ќе губиме на ваките дерби натпревари се додека не се превземи нешто радикално во играчкиот кадар..а посебно од тренерската позиција..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom