Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
E sega gotovo , ili ke go izbrkaat Ranieri ili ke pomislam deka Moratti ne sfaka kakov stetnik e !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Знае дека нема да му креваат џева '' децава ''.
Маикон, Оби, Поли. Само заради овие тројца бевме во игра на натпреварот. Двајца извади, и тоа одеднаш. Покретенски измени немам видено во живот, иако не му е прв пат.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
се знаеше дека ако не дадеме гол до 60 минута ова ќе не снајде

R

Rigel Kent

Гостин
Nagatomo Stankovic i Pazzini , znaci ovie trojca ne mozam da gi smislam...
--- надополнето: 25 март 2012 во 22:23 ---
Kompletno go unisti sredniot red, znaci koja ameba e Ranieri OMG

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.758
Ко што реков, за очекувањње беше ваков колапс, а ко капак на се главните двигатели на играта у средина се извадени на сметка на десен бек кој игра у средина и Пацини кој премногу е зависен од крилни играчи и офанзивен фудбал, нешто што Интер го нема. :facepalm:

Баварецон поназад вика жал му било за Раниери, ја само да го потсетам дека од октази има заработено над 10м евра, може и апла повеќе, а уништи бајаги добри тимови, нема што жал да ти биде за него, или тоа дека не било фер тоа што му се дешавало, он ти е класична неправда, една од многуте што егзистираат во светов.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ко што реков, за очекувањње беше ваков колапс, а ко капак на се главните двигатели на играта у средина се извадени на сметка на десен бек кој игра у средина и Пацини кој премногу е зависен од крилни играчи и офанзивен фудбал, нешто што Интер го нема. :facepalm:

Баварецон поназад вика жал му било за Раниери, ја само да го потсетам дека од октази има заработено над 10м евра, може и апла повеќе, а уништи бајаги добри тимови, нема што жал да ти биде за него, или тоа дека не било фер тоа што му се дешавало, он ти е класична неправда, една од многуте што егзистираат во светов.
:pos: Е овој податок не го знаев...Ондак мува не го лази малиот...Ц ц ц

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Vtoro poluvreme samo Cesar vrede, drugoto e gola voda, dodusa nemase da bidi gola voda ako ne napraese Ranko nekoi debilni izmeni..
Ejj go ostavi Stanko vo igra.
Mrsh u pm, krivo mi e so i ovoj Juve ne e tolku jak, ali jbg, neka krshat glava do kraj so Milan za titulata.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Глуп тренер+мртви играчи=моменталниот Интер.

ај поздрав.

П.С Добредојде назад Iosono.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.470
Киелини е грд, мрсен , кретен, морон, идиот, носле, ружен, фрик, куртон, пичка, плачко, деген, пинокио, наказа... (сеа за сеа овие зборови ми паднаа на памет).
За утакмицава, заслужена победа за Јуве, и добро е што тепаа, нека има борба за титулата во Италија до последно коло, ние бевме добри у прво али у второ ни се деси синдромот Раниери а и одбраната потфрли, неможеа онака сам да го остават Касерес. Честито нека им е на Јувенташите.

П.с. Некој да ми даде потврда за информацијана што ја кажа коментаторон дека Бранка го договорил Исла? ако е така има палец горе од мене Бранка.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
УШте долго ќе губиме на ваките дерби натпревари се додека не се превземи нешто радикално во играчкиот кадар..а посебно од тренерската позиција..

Kajgana Shop

На врв Bottom